25.2.2019

IG kysytyin takki

IG kysytyin takki

Uusi viikko, uudet kujeet. Asukuvien säännöllinen kuvaus on ollut taas retuperällä. Oma vaatekaappi on karsiutunut huomattavasti ja puen päälle usein samoja vaatteita. Luottoasut helpottaa arkea paljon. Toisaalta koen itse, että juuri ne blogit, joissa on niitä luottoasuja inspiroi eniten. Ehkä yritän jälleen kerran siis skarpata asujen julkaisemissa. Viime viikolla nappasimme Caritan kanssa kuvat, kun oltiin matkalla toimistolle.

Tämä jo monta vuotta sitten saamani musta Bubbleroom Make Way sarjan takki on kerännyt heittämällä eniten kyselyitä IG storyn puolelle. Enkä ihmettele, sillä se on yksi omakin suosikkini. Helppo yhdistää asuun kuin asuun ja menee sekä talvella, keväällä että syksyllä. Kylmillä ilmoilla laitan takin alle kevytuntuvatakin. Keräsin postauksen alle muutaman vastaavanlaisen takin. Tätä samaista takkia ei enää valitettavasti ole Bubbleroomin valikoimassa. Toivottavasti sinne tulee myöhemmin vastaavia. Tämä on ollut yksi käytetyin takkini. Itseasiassa vaatekaapista löytyy myös samalainen beigenä ja myös hyvin samalainen harmaana, josta tulossa vielä postausta.

Nyt toivotan näiden kuvien saattelemana mitä ihaninta ja aurinkoisinta uutta viikkoa. ♥

IG kysytyin takki

IG kysytyin takki

IG kysytyin takki

IG kysytyin takki

IG kysytyin takki

gifted* // Shoes, Dinsko / Pants, KappAhl* / Jacket, Make Way* /
Light down jacket, Peak Performance* / Scarf, Day Birger et Mikkelsen /Beanie, Barts / Bag, LV

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

 

Mainoksia:

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    H
    26.2.2019 at 07:52

    Hei mikä malli noi housut on! Lahkeet ainakaan näyttää kivoilta:)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *