18.2.2019

Kenkäkaappi eteiseen

Taaperon huoneen suunnittelu on edelleen vaiheessa ja samalla pohdiskelen myös eteisen sisustusta. Meidän eteinen on kapea ja takeille ei ole paljon eteisen kaapissa tilaa. Ollaan myös uhrattu suuri osa eteisen kiinteästä kaapista kengille. Kaipaisinkin nyt erillistä kenkäkaappia eteiseen, jotta saisin kiinteästä kaapista hyllyt muuhun käyttöön. Ongelman tuottaa se, että kenkakaapin pitäisi olla kapea, mutta silti tilava, jotta sinne mahtuisi useammat kengät.. :D Ihastuin Ikean Mackapär sarjan kenkäkaappiin sekä matalaan laatikostoon, jonka voisi laittaa kenkäkaapin viereen. Mitäs mieltä te olette tästä?

Kenkäkaappi eteiseen

Ikea, Mackapär

Katso myös:

Home tour, meidän koti Helsingissä

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *