24.1.2019

Elävien kirjoissa

Ei mennyt tämä viikko ihan niinkuin olin ajatellut. Kalenterissa oli yksi jos toinenkin inspiroiva työtapaaminen ja tehtävä, mutta toisin kävi. Maanantaina illalla olin jo aivan poissa pelistä väsymyksestä ja tiistaina aamulla heräsin kuvottavaan oloon.

Sinnittelin aamun Lionelin kanssa ja yritin tsempata itseäni viemään pojan hoitoon, jotta olisin voinut jatkaa hetken lempäämistä. En kuitenkaan kertakaikkiaan saanut itseäni lähtemään. Asunnon toiseen päähän käveleminenkin meinasi viedä tajun.

Vanha tuttu vatsatautihan se muistutteli itsestään. Yök!  Aamu meni vessassa tyynyn kanssa hengaillessa. Eetu sai tehtyä etäpäivän ja pääsi viemään Lionelin päivähoitoon aamupäivällä, jonka jälkeen koomasin peiton alle seuraavaksi vuorokaudeksi. Illalla nousi vielä kuume ja koko kroppa oli aivan hakatun oloinen.

Eilen illalla olo alkoi hieman helpottaa ja tänään sain vihdoin syötyä kunnon ruuan, jes. En muista milloin olisin ollut hyvästä ruokahalusta näin onnellinen. Tosin keitin juuri päiväkahvit, mutta siitä en saanut alas siemaustakaan. Yökkäsin heti, kun haistoinkin kahvin. Eli vielä ei olla aivan parhaassa mahdollisessa vedossa. Ja tähän väliin arvailijoille voin paljastaa, että ei, en ole raskaana.

Aamupäivän yritin saada tyhjennettyä aivan räjähtänyttä spostia, mutta loppupäivän otan iisisti ja yritän vielä levätä. Toivottavasti huomenna saan nauttia normaalit aamukahvit ja mahdollisesti tehdä kevyen aamutreenin. Kyllä taas muistaa arvostaa terveyttä ja hyvää oloa miljoona kertaa enemmän.

Toivottavasti te olette pysyneet terveinä! Tuntuu, että aivan kaikki on kipeinä ja kaikki mahdolliset taudit on taas liikkeellä.

PST! Muistakaa hyödyntää Eleven yhteistyön viimeisimmän postauksen alekoodi (TRENDIT2019) kosmeshoppailuissa <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *