29.1.2019

Rehelliset kuulumiset

Olo on tällä hetkellä niin aikaansaamaton, että aamulla villasukkien jalkaan pukeminenkin tuntuu työläältä. Mikään ei nyt tunnu saavan inspiraatiota kukkimaan. Ajatuksia olisi vaikka muille jakaa, mutta toteuttaminen on aivan eri juttu. Kokeillaan siis, josko tämän fiiliksen kirjoittaminen toisi hieman perfektiiviä taas omaan tekemiseen.

Viime viikkoinen sairastelu sai samaan aikaan muistamaan miten kiitollinen saan olla terveydestä ja samaan aikaan ärsyyntymään siitä miten vähän juuri nyt on energiaa. Tunnen itseni juuri nyt fyysisesti toooooooodella väsyneeksi ja pientenkin asioiden suorittaminen tuntuu maratoonilta.

Käytännössä kaikki on paremmin kuin hyvin, mutta silti ärsyttää. Itse puhun aina tunteiden hyväksymisen puolesta. Tunteet tulee ja menee. Kun oppii hyväksymään koko tunteiden repertuaarin pääsee yleensä nopeammin yli niistä ärsyttävimmistä tunteista.

Oma to do listani on tällä hetkellä todella pitkä. Listalla on paljon asioita, joiden tekemisestä nautin suuresti. Toki joukosta löytyy myös niitä tehtäviä, joita kaihdan viimeiseen mahdolliseen hetkeen asti ja vähän yli. Silti tuntuu ihan ylitsepääsemättömän vaikealta tarttua edes niihin mukaviin hommiin. Syitä väsymykselle keksii totta kai enemmän, kuin Turun väkiluvun verran, mutta on ihan turha miettiä mahdollisia syitä. Olen itse huomannut, että mitä paremmin hyväksyn tämän hetken negatiivisetkin tunteet, väistyy ne pois. Keskittyminen kannattaa siirtää myös asiassa rypemisen sijaan mahdollisiin asioihin, joilla edistää omaa fiilistä ja jaksamista.

Tässä muutama hyväksi havaittu keino parantaa omaa mielialaa:

1. Laula ja tanssi

2. Tee jotain fyysisesti hätkähdyttävää. Treenaa lujaa, juokse täysillä, pulahda avantoon….

3. Listaa vähintään 10 asiaa, joista saat olla kiitollinen tässä hetkessä 

4. Kuuntele jotain motivoivaa podcastia, youtube videota tai äänikirjaa

5. Juo iso lasi vettä

Nyt toivottelen energistä ja toivottavasti teille vähän vähemmän ärsyttävää päivää!! ;)

Pakko vielä muuten sanoa, että kyllä alkaa nyrppiä tämä sisätiloissa vähäisen valon määräkin ihan urakalla. :D Mutta ei se mitään, kaivoin tänään kuvauksia varten jouluvalot vielä uudelleen käyttöön!!! :’D Näätte tuloksen pian.

adlink*
Housecoat/ Ellos*, gifted

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *