20.1.2019

2019 kauneustrendit

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Tänään siirretään katseet tulevan vuoden kauneustrendeihin. Onko joukossa trendejä, joihin sinä uskot hurahtavasi? Entä onko joku tuleva trendi jo täysin hallussasi?

MUOVINSÄÄSTÖ, EKOLOGISUUS JA VASTUULLISUUS

Ekologisuus on syystä ja onneksi nyt kaikkien puheen aiheena. Myös kauneuden saralla on selvästi luonnollisuus ja ekologisuus tärkeitä aiheita. Yritykset pyrkivät tekemään parempia ja luontoa säästävämpiä vaihtoehtoja kuluttajien ollessa entistäkin tietoisempia valinnoistaan. Kosmetiikkapurkkeihin käytetään enemmän uusia innovaatioita erilaisten kierrätettyjen materiaalien puolesta.

Vedetön kosmetiikka tulee olemaan myös 2019 nouseva trendi. Vedettömän kosmetiikan pohjana ovat öljyt, vahat tai uutteet. Vesi on myös voitu korvata aloe vera- nesteellä.

Eleven valikoimasta itseäni kiinnostaa suuresti ihanan Isabella Löwengrip oma kosmetiikka sarja Löwengrip. Brändille ekologisuus on tärkeä arvo ja kaikki sarjan tuotteet valmistetaan lähellä (Ruotsissa) ja tehtaassa keskitytään ympäristöystävälliseen tuotantoon. Niin ihanaa, että sarja saatiin nyt myös Eleven valikoimaan!

LUONNONKOSMETIIKKA

Edellä olevan teeman mukaisestin luonnonkosmetiikan suosion kasvu tulee jatkumaan 2019 aikana. Tähän asti luonnonkosmetiikka on ollut usein erillisenä kategorianaan, mutta ennustan luonnonkosmetiikasta tulevan enemmän ”New normal” ja sen näkyvän rinta rinnan muun kosmetiikan vierellä.

Myös niin kutsuttu “wild beauty” tulee olemaan merkittävässä nosteessa. Siinä käytetään tuotteita, joiden ainesosat on poimittu käsin, rajatulta alueelta tai kestävästi niin, että vain osa kasvin lehdistä poimitaan ja muu kasvi jää eloon. Aika huikeaa, eikö! Tämä ei tosin voi koskaan tulla valtavirran trendiksi resurssisyistä, mutta super mielenkiintoinen trendi joka tapauksessa!

Itselleni uusista brändeistä kiinnostaa erityisesti Whamisa, joka on sekä k-beautya että luonnonkosmetiikkaa.

HOHTAVA MEIKKI

Meikki saa tänä vuonna hohtaa! Lilat kiiltämään luomissa ja olet trendin aallon harjalla.

Lumenen luomiväripuikot ovat todella näppäriä. Ei tarvitse olla kokenut meikkaaja näillä onnistuakseen. Oma värisuosikkini näistä on Midsummer brown.

HERKULLISET ja NÄYTTÄVÄT HUULET

Pantonen sävy eli upea elävä korallin väri on nyt vuoden must! Onneksi, olen itse tämän sävyn suuri rakastaja, joten tämän aion ottaa haltuun tänä vuonna isosti.

Kokeile Revlonin huikean kiiltävää Ultra HD Gel lipcoloria! Tällä loihdit super upeat kiiltohuulet.

TEKNOLOGIA

Kasvojen lihaksia aktivoivia laitteita ja ihonhoidon rutiineja seuraavia mobiiliaplikaatioita. Näillä päästään paljon pintaa syvemmälle ihonhoidossa! Oma sydämeni sykkii ihanalle Foreo laitteelle, jonka suosio on jo korkea. Ennustan, että 2019 lähes jokaiselta löytyy  Foreo! :D

Foreo LUNA foto laitteella pystyt yhdistämään ihonhoitorutiinit sovellukseen, jolla voit seurata ihonhoitorutiineja! Foreo UFOlla puolestaan teet hoitolatasoisen naamion vain minuuteissa.

LUONNOLLINEN JA HEHKUVA IHO

Puuteroitu lopputulos on nyt nähty ja tilalla on hehkuva ja luonnollinen iho. Meikkipohja saa siis olla kuulas ja skandinaavinen. Tässä on trendi, johon en itse niin isosti syty. Rakastan mattaista meikkipohjaa ja couperosa ihoni kanssa suosin kesää lukuunottamatta melko peittäviä tuotteita. Ehkä uskaltaudun silti kokeilemaan hieman hohtavampia lookkeja ja jaan täällä myös lopputulokset. ;)

Korealaisen kosmetiikan meikkipuolelta löytyy tähän trendiin parhaiten sopivat meikkipohjat. Kannattaa kokeilla esimerkiksi super suosittua Skin79 BB voidetta, jolla saa peittävyyttä, mutta loputulos on silti kauniin kuulas. The Ordinary Serum Foundation -meikkivoide on myös yksi tämän hetken suosituimpia meikkivoiteita, joilla saa todella heleän ja kauniin pohjan, samalla kun tuote hoitaa ihoa. Tutun Lumenen joukosta suosittelen lämpimästi kokeilemaan Invisible Illumination Instant Glow -sävyvoidetta, joka tekee ihosta kauniin kuulaan ja jättää luonnollisen vaikutelman.

AFTER-FACIAL IHO

Luonnollisen meikkipohjan lisäksi ihonhoidon saralla tulevan vuoden iso trendi tulee olemaan upea hehkuva iho, joka on kuin suoraan kasvohoidon jäljiltä. Se onnistuu naamiohoitolaitteella, intensiivisellä kangasnaamioiden käytöllä ja/tai öisin käytettävällä yönaamioilla.

Korealaisessa kauneudenhoidossa suositaan 7 päivän kangasnaamiohaastetta. Viikon ajan käytetään siis joka päivä yksi kangasnaamio. Tämä kelpaa mulle! Rakastan naamioita ja kangasnaamioissa on aina ihan oma fiiliksensä. Lähtee heti kokeiluun. Eleven valikoimassa on ihan valtavasti erilaisia ihania kangasnaamioita. Mikäli epäilet tehokuurin toimivuutta ota ennen ja jälkeen kuvat!! ;) Lopputulos saattaa yllättää.

NESTEMÄISET KUORINTA-AINEET

Happojen käyttö on taas pinnalla ja AHA-, BHA- ja PHA-hapot ovat erittäin suosittuja monissa tuotteissa. Yhä enemmän myös näitä käytetään herkälle iholle ei pelkästään epäpuhtaalle tai samealle iholle.

Pixi glow tonic on oma suosikkini ja tätä voin suositella todella lämpimästi. Kirjoitin putelosta aikaisemmin tässä postauksessa. The Ordinarylta puolestaan on tullut mielenkiintoinen kuorintaneste uutuutena erityisesti herkkäihoiselle.

HARMAAT HIUKSET

Nyt hiukset saavat olla harmaat! Eri harmaan sävyt ovat taas trendinä. Itse olen aina tykännyt hurjasti harmaasta sävystä hiuksissa. Värjäysboomeihin en aio itse lähteä, mutta mikäli omat hiukset aikanaan alkavat harmaantua otan jokaisen harmaan ilolla vastaan.

Mikäli haluaa boostata omaa luonnollisen sävyistä harmaata kannattaa kokeilla Maria Nilan hopeashampoota! :)

LUONNOLLISET RIPSET

Olen ripsivärien suurkuluttaja, mutta kiireisinä päivinä tämä trendi kuulostaa paremmalle, kuin hyvälle. Aion ehdottomasti ottaa tämän trendin käyttöön. Haastan itseni tekemään upean meikin ilman ripsiväriä. Apuvälineinä ovat tällöin laadukkaat ripsien taivuttimet. Myös kestotaivutus voi sopia monelle.

Kun haluat panostaa parhaisiin ja kulttituotteen saaneisiin taivuttimiin, valitse Shiseidon taivuttimet! :) Ripsivärisuositukseni taidattekin jo tietää?! :D

KOKONAISVALTAINEN IHONHOITO

Meditaatioa ja mindfulness ovat jo vuosia olleet kaikkien huulilla, mutta nyt aletaan todella panostaa myös ihonhoidossa hemmotteluun ja nautiskeluun kotona.  Ihonhoito on paljon muutakin kuin vain ihonpuhdistusrutiinit. Se on myös henkisestä puolesta huolehtimista. Kangasnaamion vaikutuksen ajan voi esimerkiksi tehdä läsnäoloharjoituksia. Myös erilaiset kasvohieronnat itselle tehtynä ovat jatkuvasti suositumpia. Itse olen tykästynyt äitini vinkistä tekemään silloin tällöin lymfamaisen hieronnan kasvojenpuhdistuksen päätteeksi.

Extrana on vielä mainittava hieman erilainen trendi!

Nimittäin kannabistuotteiden sääntelyn vapautuminen Pohjois-Amerikan ja Kanadan suunnalla on ollut mielessäni lähinnä sijoittamisen saralla, mutta voihan sentään, nyt samat trendit puhaltaa myös kosmetiikan puolella!! :D Erilaiset kannabidiolia (CBD) sisältävät tuotteet kokevat parhaillaan suurta nostetta kansainvälisesti.

Mitkä näistä trendeistä on teillä jo käytössä ja mitkä aiotte ottaa uusina omaksenne? Instan puolella näytinkin jo perjantaina oman tulevan trendilookkini, joka keräsi paljon kommentteja ;)

Ensi viikolla keskiviikkona järkkäämme yhdessä Elevenin kanssa ensimmäisen yhteisen LIVE lähetyksen IG Storyssa, joten mikäli kosmetiikka kiinnostaa niin tulkaahan mukaan klo 11.00 keskiviikkona.

Saatiin järkättyä myös loistava alekoodi jälleen Eleven valikoimaan! :) Eli mikäli teet nyt kosmetiikkaostoksia, muista hyödyntää alekoodi!! ♥
Koodilla TRENDIT2019
normaalihintaisista tuotteista 20% alennus.

Huom! Alennus ei koske Foreo UFO/fofo- tai Olaplex-tuotteita tai Täydellinen iho -kirjaa, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Koodi on voimassa 27.1. asti.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Janina Katriina Havia
  17.3.2019 at 23:39

  Pixin Glow Tonic on ihan huikee En tiennyt, että sitä saa suomalaisesta nettikaupasta. Oon itse ostanut sitä aina ulkomailta!

  • Reply
   Mona
   18.3.2019 at 09:59

   Se on ihan huikea!!! <3 Ja joooo Eleveniltä löytyy tosi paljon Pixin tuotteita <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *