21.1.2019

Talven ihanimmat paidat ja neuleet

Kaupallinen yhteistyö, Ellos

Talviasujen paras osuus on mukavissa neuleissa, joissa itse melkein asun koko talven. Tykkään erityisen paljon pooloneuleista, joihin pääsee piiloon kaulaa myöden. Kokosin nyt Elloksen valikoiman uutuuksien joukosta ihania talven muhkeita neuleita ja muutamia kauniita paitoja. Kokosin myös inspiraatioksi talviasun kollaasiin.

Talven ihanimmat paidat ja neuleet

Camilla neulepusero / Disa-neulepusero / Amanda-pooloneule
Amanda-pooloneule / Bonnie neulepusero / Amelia neulepusero
Abby- neulepusero / Bodil-neulepusero / Honey- paita

Kollaasin musta ja harmaa pooloneule ovat oman vaatekaappini must have juttuja. Rakastan tyköistuvia pooloja. Ne tekevät asusta mielestäni aina tyylikkään ja sopii sekä housujen että hameiden pariksi.

Omat lemppari näistä ovat ehdottomasti Amelia ja Abby- neuleet. Vaaleat ja överimuhkeat ovat parasta mitä tiedän! Olen aikaisempina talvina pukeutunut paljolti tummiin vaatteisiin, mutta tänä talvena olen yrittänyt vaihtaa vaaleampiin yksilöihin.

Tykkään hurjasti siitä, että Elloksen valikoimasta löytyy aina klassisia malleja, jotka menevät vuodesta toiseen. Toki mukana on paljon trendikkäitä värejä, kuoseja ja mallejakin. Itse kuitenkin tykkään koko ajan enemmän ja enemmän siitä, että vaatteet menevät käytössä vuodesta toiseen.

Talven ihanimmat paidat ja neuleet

Lorelai- housut / Watson- takki / Maine Elastic -mokkanilkkurit / Amelia- neulepusero

Tässä kokonaisuudessa toimii kaikki. Rakastan leveitä lahkeita mustissa housuissa. Ne luo vaikutelman pitkistä jaloista. Ruututakki on vuodesta toiseen tyylikäs ja tämä Elloksen versio on ihanan naisellinen! Nilkkurit puolestaan on talven käytetyimmät ja rakastan kollaasin nilkkurien puun värisiä korkoja. Tykkään, että nilkkureissa saa olla korkoa, mutta ei kuitenkaan liian paljon. Mukavuus edellä! Itselläni oli tosi pitkään Elloksen oman merkin nilkkurit yhdet käytetyimmät, mutta Krakovasta muuttaessa lahjoitin ne eteenpäin, kun yritettiin helpottaa muuttokuormaa mahdollisimman paljon. :D

Nämä uutuudet ja paljon muuta löytyy Elloksen valikoimasta TÄÄLTÄ.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *