17.11.2018

Voita 2018 joulun kosmetiikkakalenteri

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Elevenin brändilähettiläs

Joulun 2018 kosmetiikkakalenterit

Kaksi viikkoa enää joulukuun alkuun! Viime vuosien ehdoton hitti ja monien kosmetiikanrakastajien joulun ilahduttaja on kosmetiikkakalenteri. Kerroin viimeksi Elevenin omasta upeasta kalenterista ja tällä kertaa halusimme ilahduttaa yhteä teistä ja arpoa joulukalenterin. Elevenin joulukalentereiden valikoima on monipuolinen, joten arvonnan voittaja saa valita itselleen sopivimman kalenterin, jotta siitä on mahdollisimman paljon iloa. ♥

Kaikki kosmetiikkakalenterit löytyvät täältä. Arvontaan voit osallistua IG:n puolella, kurkkaa arvontakuva täältä.

Joulun 2018 kosmetiikkakalenterit

Keräsin kollaasiin vielä valikoiman kaikki kalenterit. Itse pidän eniten Elevenin kalenterista sen monipuolisuuden vuoksi, mutta kyllä  kaikki muutkin ovat upeita. Niinkuin aiemmin mainitsin on tässä loistava lahjaidea kaikille kosmetiikan rakastajille. Näin ollen myös välttyy joulun viimeiseltä panikoinnilta ja saa annettua iloa saajalle joulukuun jokaiseen päivään! :)

Joulun 2018 kosmetiikkakalenterit

1. Ciaté 2. Eleven 3. L’Occitane 4. Essie 5. Lumene
6. Babor 7. Bareminerals 8. Biotherm 9. Decléor 10. L’Occitane

Kosmetiikkakalenterien tarkemmat sisällöt löytyy Eleven sivuilta yllä olevien linkkien kautta!

Joulukalenterin arvontaan voit osallistua IG puolella tämän kuvan alla! ♥

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Elina
  18.11.2018 at 10:16

  Harmi, että moniin järjestämiisi arvontoihin pystyy osallistumaan vain Instagramissa. Itselläni ei ole Instassa tiliä, joten olisi kiva jos arvonnat olisivat myös blogin puolella. Nytkin olisin todella paljon halunnut osallistua Elevenin joulukalenterin arvontaan :(

  • Reply
   Mona
   19.11.2018 at 06:38

   Kiitos Elina, kun jätit kommenttia ja palautetta tästä. Pyrin siis jatkossakin järkkäämään arvontaja täällä myös. Facebookin puolella tulee myös aina silloin tällöin. Oletko siellä? IG:n puolella on teknisesti kaikkein helpoin järjestää siitä johtuu se että arvonnat yleensä siellä. Onko IG:hen liittyminen sulle ihan nou nou? Siellähän saa oman tilin ns “yksityiseksi”, jos ei halua että omat jutut näkyy julkisesti.

 • Reply
  Janttu
  19.11.2018 at 20:05

  mukana

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *