21.10.2015

Uusi sushi-ravintola Turkuun!

sushipandaturku

Keskiviikko on hujahtanut täällä ihan julmetun nopeasti, enkä ole ehtinyt olla juuri lainkaan blogin puolella. Kiireet ja to do listan keskeytti tänään onneksi illalla varsinaisen kiva ylläri nimittäin tutustuminen Turun uuteen ihanaan sushi-ravintolaan Sushi Pandaan! Sain kutsun koemaistelemaan heidän sushejaan ja huomenna ravintola aukeaa yleisölle! IHANAA!! Ravintola sijaitsee Foorumissa, joten vihdoinkin saadaan myös hiljaiseen Foorumiin vähän eloa.

Sushit olivat aivan taivaallisen hyviä ja paikka super sympaattinen. Taustalla pyörii turkulainen perheyritys. Tälle ravintolalle on ehdottomasti Turussa tilaa ja uskonkin, että paikka on todella nopeasti aivan täysi! :) Mikäli kuljette huomenna keskustan tuntumassa niin suosittelen todella lämpimästi poikkeamaan sushilla! Kannattaa myös käydä tykkäilemässä paikan facebook sivuista täällä.

Itse aion ehdottomasti käyttää ravintolan kotiinkuljetusta jatkossa laiskoina kotipäivinä, kun ei jaksa raahautua mihinkään, mutta haluaa jotain super hyvää;)

Tervetuloa Sushi Panda Turkuun ja toivotan omalta osaltani teille kaikkea hyvää!:) ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Aku
  22.10.2015 at 02:18

  Menen todellakin miehen kanssa syömään tonne seuraavalla kerralla kun ollaan Turussa, thanks!

  http://aurorarenvall.fitfashion.fi/

 • Reply
  Reetta V.
  22.10.2015 at 08:39

  KOTIINKULJETUS?? Luinko oikein? OMG parhautta. :D <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *