2.9.2018

Juhlaviikonloppu

Juhlaviikonloppu

Tämä viikonloppu oli yhtä juhlaa! Yllä oleva kuva kertoo kaiken. :’D Perjantaina pääsin viettämään aivan mielettömän ihanaa päivää Sofia Ruudun ja KappAhl järjestämissä Gloria Fashion show etkoilla St. George hotellissa. Tulen tekemään vielä muutaman erillisen postauksen päivästä. Perjantai oli yksi ihanammista päivistä pitkään aikaan. Kaunistautumista pitkän kaavan mukaan huikeassa seurassa. Olen aina sanonut, etten ole parasta juhlaseuraa, mutta etkoista en haluaisi koskaan jäädä paitsi, eteenkään jos kyseessä on meikkausta ja hiustenlaittoa sekä tietysti ihanaa naisseuraa.;) Illan päätapahtuma eli GFS oli kyllä myös aivan mieletön ja ja siitä moni varmaan näkikin jo IG Storyn puolella otteita. Olin niin haltioissani mallien positiivisesta menosta, että kuvaaminen jäi shown aikana ihan liian vähäiseksi.

Lauantaina meidän matka jatkui Turkuun juhlimaan ystävän valmistujaisia. Juhlaa siis koko viikonloppu. Teki hyvää pieni irtiotto arjesta, mutta huomenna palataan taas kunnolla arkeen kiinni. Tekemistä on jokaiselle kädelle ja vähän ylikin. Tällaisesta ihanasta viikonlopusta, joka on täynnä ystäviä ja perhettä saa niin paljon energiaa ja hyvää mieltä, joten en malta odottaa huomista ja sitä mitä ensi viikko tuo tullessaan.

Ihanaa syyskuuta kaikille ja kuullaan pian lisää. Teen vielä kattavan postauksen meidän GFS etkoista ja tulossa on myös vinkkejä juhlameikin ja hiusten tekoon! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *