24.3.2018

7 sijoittamiseen motivoivaa Youtube kanavaa

Raha-aiheiset postaukset on saanut kovasti kannatusta, joten pyrin jatkossa saamaan rahasta julkaistua enemmän vinkkejä ja ajatuksia. Tällä kertaa ajattelin koota Youtubesta inspiroivia kanavia, joista olen itse saanut motivaatiota säästämiseen, sijoittamiseen ja myös omien unelmien ja haaveiden toteuttamiseen. Toivottavasti löydätte joukosta uutta inspiroivaa seurattavaa! :) Otan myös todella mielelläni teidän vinkit vastaan kommenttiboksin puolella.

Sugar Mamma

The Financial Diet

Kate Northrup

Marie Forleo

Brian Tracy

Evan Carmichael

Terri Savelle Foy

Lue myös:

♥ HÄTÄRAHASTO- TAVOITE SAAVUTETTU JA AJATUKSIA SIJOITTAMISESTA

SÄÄSTÄMISESTÄ

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *