23.3.2018

Miten kuvata vauvan ensimmäinen vuosi?

Miten kuvata vauvan ensimmäinen vuosi?

Mainitsinkin jo Instagramin puolella, että IHANA Niki Strbian on juuri lanseerannut ensimmäisen verkkokurssinsa. Pääsin yhteistyössä hänen kanssaan osallistumaan kursille ja ensimmäiset videot katsottuani olen täynnä intoa. Valokuvaaminen on työn lisäksi itselleni yksi rakkaimmista harrastuksista ja olen aina ollut sitä mieltä, että valokuvaaminen jos joku on ala, jossa ei koskaan voi olla tarpeeksi hyvä. Kyselen aina kolleegoilta ja muilta alan ammattilaisilta heidän tapoja toimia. Aina riittää opittavaa ja nyt on mahdollisuus oppia itse super taiturilta Nikiltä!!

Sain jo ensimmäistä videoista paljon inspiraatiota ja pääsin heti myös kyseenalaistamaan joitakin omia toimintatapojana. En malta odottaa mitä tulevat videot pitävät sisällään. Verkkokurssi on loistava tapa oppia kuvauksen saloja, koska sen pariin voi poiketa juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Vitsit, kun Niki olisi tehnyt tämän jo viime vuonna! Olisin varmasti nimittäin tehnyt/kuvannut eri tavalla osan vauvakuvista, mutta toisaalta ei nytkään ole myöhäistä;) Oma valokuvaminen sai taas aivan uutta puhtia ja nyt tekisi mieli olla jatkuvasti kameran rungossa. Isoa plussaa Nikin kurssille siitä, että kenenkään ei tarvitse hankkia kalliita laitteita, vaan hyviä kuvia voi saada myös puhelimella. Et tarvitse siis muuta kuin puhelimen ja vauvan! Myönnän kyllä, että itse olen sen verran intohimoinen tekniikan rakastaja, että täällä haaveillaan myös uudesta kamerakalustosta. Olen itseasiassa jo kerran jos toisenkin käynyt verkkokaupassa testailemassa unelmarunkoa. :D

Ensisijaisesti kurssi on kuitenkin tarkoitettu niille vanhemmille, joita ei kiinnosta uusin tekniikka, vaan se miten saada kauniita kuvia muistoksi omasta pienokaisesti.

Verkkokurssi maksaa 149€, mutta aikaisin liikkeellä oleville kurssi on vielä tämän illan ajan tarjouksessa 99€! :) Kurkkaa kurssi täältä. ♥

Miten kuvata vauvan ensimmäinen vuosi?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *