3.12.2017

Joululahjavinkit sisustusfriikille

Niin ihanaa, että on joulukuu ja joulu on pian taas täällä. Käsittämätöntä miten nopeasti vuosi on mennyt. Vastahan me viime jouluna iloittiin perheen kanssa raskausuutisista ja pähkäilin mitä jouluruokia on ok syödä ja mitä ei. :’)

Tuttuun tapaan täällä blogissa on taas vuorossa vinkkejä joululahjoihin. Tällä kertaa laitetaan jakoon ihanat vinkit kaikille, jotka rakastavat sisustusta! Toivottavasti tästä on inspiraatiota joululahjoja pohtiessa. ♥ Kokosin alle vielä vanhat postaukset, joista kannattaa käydä myös kurkkimassa lisää vinkkejä.

Joululahjavinkit sisustusfriikille

(*kaupallisia linkkejä / commercial links)

1. *tyynyliina / 2. *torkkupeitto / 3. *tyynynpäällinen / 4. *tyynynpäällinen / 5. *seinäkalenteri / 6. *lakanat / 7. *lasit / 8. *kylpytakki / 9. *juliste / 10. *teekannu / 11. *pyyhe / 12. *kuulakärkikynä / 13. *kahvipannu / 14. *joulukuusenpallo / 15. *tohvelit / 16. torkkupeitto / 17. *tarjotin / 18. *kynttelikkö / 19. *kynttilänjalka / 20. *maljakko

 

Lisää joululahjavinkkejä aikaisemmista postauksista:

♥ Joululahjavinkit x 10

Kootut joululahjaideat

♥ Joululahjaideat poikaystävälle / veljelle

Joululahjaideat tyttöystävälle / siskolle

 

Ps. Seuraathan muita kanaviani, joissa juttuja ja arvontaja, joita ei aina blogiin asti päädy! :)

♥ FACEBOOK  // INSTAGRAM ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elli
  4.12.2017 at 14:15

  Oletko huomannut, että nykyään kaikki postauksesi jotka eivät käsittele Salamaa ovat mainos/yhteistyöpostauksia? Eli tämä on vähän kun vauvablogi vaate-, kauneus- yms. mainosten kera. Olen tykännyt hurjan paljon blogistasi, mutta varmaan nyt on aika etsiä muuta luettavaa, kun et enää kirjoita mitään syvällisempää tai arjen juttuja, ellei se sitten liity Salamaan tai äitinä olemiseen. Salama on toki aivan hurmaavan oloinen pikkumies, mutta näin lapsettoman näkökulmasta kaipaisin muutakin.

  • Reply
   Mona
   4.12.2017 at 14:27

   Moikka Elli! Kiitos tosi paljon asiallisesta palautteesta. Aika on tosiaan kortilla ja oma elämä pyörii melkein 100% tuon minin ympärillä niin helposti käy just näin mitä kommentoit. Otan äärettömän mielelläni palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan! :) Ja pyrin pitämään balanssia muiden aiheiden kanssa. Hyvinvointijuttuja yms yritän saada taas rullaamaan enemmän, mutta siinäkin on ihan omat haasteensa nyt pienen kanssa, kun kirjoittamiseen ei ole yhtäsoittoa aikaa kuin tosi vähän. Mutta ymmärrän kuitenkin paremmin kuin hyvin, että aina ei tunnu aiheet menevän yksiin omien mielenkiinnon kohteiden kanssa. Kiitos, kuitenkin kun olet tähän asti jakanut täällä aikaa <3 Ihanaa joulunodotusta ja kaikkea hyvää sulle <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *