28.11.2016

Joululahjaideat tyttöystävälle / siskolle

Joulukuu ja joulu lähenee! Lahjojen hankinta on aina yhtä ihanaa, mutta saattaa joskus tuottaa päänvaivaa. Tarkoitus onkin nyt kerätä inspiraatiota mitä kaikkea rakkaiden pakettiin voisi sujauttaa. Aloitetaan lahjaideoista tyttöystävällä ja siskolle! Ja miksei myös tietysti ystävälle. ♥

Joululahjaideat siskolle / tyttöystävälle

(*all adlinks)

1. neule /2. neule /3. huivi /4. lompakko /5. avaimenperä /6. huivi /7. pyjama /8. lenkkarit /9. tekninen paita /10. treenikassi /
11. laukku /12. korvakorut /13. puhelimenkuori /14. puhelimenkuori/ 15. kuulokkeet /16. tossut /
17. veluurihousut /18. pitsiliivit /19. tohvelit /20. huonetuoksu /21. lakanat /22. hajuvesi /23. käsisaippuasetti /
24. kahvipannu /25. reseptivihko /26. kirja /27. kirja /28. kasvoöljysetti /29. luomiväripaletti /30. kulmaväripaletti /
31. lahjalaatikko /32. luomiväripaletti /33. käsivoidesetti /34. vartalovoi /35. ihonhoitosetti

Pehmoiset paketit ovat  varmasti jokaisen naisen mieleen. Kannattaa panostaa ajattomiin yksilöihin ja pehmeisiin materiaaleihin ja neutraaleihin sävyihin. Asusteet ja vaatteet ovat aina ihana henkilökohtainen lahja, josta moni ilahtuu. Pyjama tai yöasu puolestaan on lähes joka vuotinen must have lahja! :)

Kirjoja rakastavana tykkään myös hurjasti antaa lahjaksi kirjoja. Yleensä kirja, joka on tehnyt itseeni suuren vaikutuksen päätyy myös lahjaksi jollekin rakkaalleni. Maaret Kallion kirja on ihana jokaisen yöpöydän must have, Marie Kondo puolestaan viihdyttää varmasti monia ja esimerkiksi Rakkauden Kieli on kirja, jonka voisi antaa joululahjan lisäksi häälahjaksi.

Laadukkaat tekstiilit ovat myös aivan ihana lahja. Muista vain tarkistaa petivaatteita hankkiessa, että pussilakana on oikean kokoinen saajan peittoon nähden! :)

Tänään on vielä hetken aikaa Zalandolla voimassa lisäalekoodi tästä huikeasta kampanjasta*. Jo alennetuista tuotteista saa lisäksi huiman 20% lisäalen vielä tämän päivän ajan koodilla: CYBERMONDAYFI* 

Nyt on siis hyvä laittaa ajoissa lahjat tilaukseen mikäli on jotain tiettyä ollut mielessä:) Toivottavasti tästä postauksesta oli inspiraatiota mikäli vielä mietityttää mitä hankkia rakkaille:) Luvassa vielä inspiraatiota miesten lahjoille ja myös aineettomia lahjaideoita! :)

Ihanaa uutta viikkoa kaikille ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *