30.11.2016

Joululahjaideat poikaystävälle / veljelle

Lahjaideoilla jatketaan! Aikaisemmassa Joululahjaideat tyttöystävälle / siskolle – ja nyt vuorostaan ideoita poikaystävälle ja veljelle! En tiedä teistä, mutta minusta miehille on aina huomattavasti vaikeampi ostaa lahjoja, kuin naisille. Oletteko samaa mieltä? Yritän joka vuosi aina olla luova Eetun lahjojen suhteen, mutta useimmiten pehmoinen vaatelahja on se tuttu ja varmasti onnistunut lahja.

Tässä tulisi nyt iso liuta inspiraatiota miesten lahjoihin!:) Laittakaahan tulemaan myös teidän ideoita kommenttiboksiin, jos olette keksineet jotain aivan timanttisia ideoita:)

Joululahjaideat poikaystävälle / veljelle

(adlinks*)
1. *neule /2.*neule /3. *neule /4. *kello /5. *kello /6. *pipo /7. *vyö /8. *lippis /9. *hanskat /10. *läppärilaukku /11. *aamutakki /12. *vaarinpaita /13. *bokserisetti /14. *pyjamahousut /15. *setti /16. *setti /17. *setti /18. *puhdistusaine /19. *matkapullot /20. *musatelakka /21. *partakone /22. *lakanat /23. *kahvimylly /24. *mortteli /25. *maustemyllyt /26. *viikonloppulaukku /27. *nimitägi /28. *kengät /29. *kuulokkeet /30. *pyyhkeet /31. *tennarit /32. *treenikassi /33. *kahvakuula /34. *painot

Laadukkaat kalsarit ovat muuten lahja, joka tulee hankittua vuodesta toiseen:D Samoin pyjama! Eetu myös rakastaa kaikkea kahviin ja ruuanlaittoon liittyvää, joten siltä saralta on helppo poimia lahjaideoita. Matkalahjat ovat myös aina mahtavia. Jos siellä ruudun toisella puolella on miehiä lukemassa blogiani niin laittakaahan ystävälliset muutama vinkki kommenttiboksiin mistä joululahjasta ilahtuisitte erityisesti!:)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Outi Karita
  30.11.2016 at 17:59

  Mun mies toivoi keittiöveitselle, jonka sai viime vuonna niin teroituskiveä. Tykkää kunnon keittiövälineistä :)

  • Reply
   Mona
   30.11.2016 at 18:03

   Hei loistava vinkki! Koti-kokeille ihan ehdoton ja Eetu ilahtuisi kyllä tuosta myös salettiin :)

 • Reply
  Erikoinen Mies
  30.11.2016 at 18:21

  Mitäs me miehet.. kaikki käytännöllinen on omasta mielestä kivoja. Tykkään ostaa lahjoja jollakin tarkoituksella, mutta on kiva silti saada tarpeellista. Pakko silti sanoa, että jos vaimo tuo lahjan, josta löytyy edes hiven ajatusta, saa se sydämen pysähdyksiin ja hymyn huulille.

  Ehdotuksia: viskilasit ja karahvi, mroom parturiin lahjakortti, aamutossut, kirja ja mitä näitä nyt on. :)

  • Reply
   Mona
   30.11.2016 at 18:22

   Ihanaa, kiiiitos kommentista <3 :) Ja loistavia vinkkejä!! :) Ja olen samaa mieltä, että pienikin ajatus taustalla lahjan henkilökohtaisuuteen liittyen on aina plussaa :)

 • Reply
  Kata
  1.12.2016 at 08:05

  Mun mies tykkaa kaikkeen keittioon liittyvaan, hyvalaatuiseen tavaraan, kuten ammattilaisen veitset tai kunnon valurauta/kuparipannut. Han on myos mestarigrillaaja joten grillivalineet myos toivelistalla aina (meilla grillataan ympari vuoden, satoi lunta tai paistoi :) ).

  • Reply
   Mona
   1.12.2016 at 19:39

   Meillä miehillä siis samat intressit:) Tuo meinaan grillaisi myös mielellään ympäri vuoden jos vaan olisi mahdollista :D Ja savustaisi!! :)

 • Reply
  Siiri / Pilkettä-blogi
  1.12.2016 at 12:01

  Kivoja ideoita, pitääpä pistää mieleen. ;)

  • Reply
   Mona
   1.12.2016 at 19:35

   Kiva, jos oli vinkkiä <3 :)

 • Reply
  Juke
  2.12.2016 at 18:33

  Moi,
  Mä tykkään saada vaatteita. Tyttöystävä nyt tietää varsin hyvin, mistä mä tykkään, niin osaa yleensä ostaa myös semmosia mitä tulee käytettyä. Tänä jouluna haluun ehdottomasti tän: http://eu.topman.com/en/tmeu/product/christmas-shop-3461640/premium-gifts-6044604/calvin-klein-black-chest-logo-sweatshirt-5837537?bi=100&ps=20

  Toi olis semmonen sopivan rento college, mitä vois käyttää kavereiden kanssa hengaillessa ja muutenkin. Haluun ite panostaa jouluna laatuun vaikka muuten tuleekin välillä ostettuu kamaa, mikä menee ekan pesun jälkeen jo huonoksi (voi toki olla et pyykin pesijälläkin (=mä ite) on vaikutusta asiaan). Vielä en oo muuten keksiny, et miten osaisin hienovarasesti vinkkaa tyttöystävälle et haluun ton paidan. No ehkä mä joitan keksin.

  Sit mul on viel toinen ongelma. Huomasin, et tonne Topmaniin olis nyt joku alennuskoodikin (löysin googlailemalla esim täältä: https://www.picodi.com/fi/topman), jol sais nyt alennusta 30 € tosta paidasta. Jos mä onnistun jotenkin viekkaasti annettuu vinkin tyttöystävälle) et haluisin ton paidan, niin ei se varmaan tajuu googlailla mitään alennuskoodeja. No tää asia vaatii kyl nyt pohdintaa…

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *