27.5.2017

Raskausajan suosikki: musta trikoomekko

Pregnancy style week 31 @monasdailystyle

Asukuvilla ja kasvavalla masulla jatketaan! Kävimme äidin kanssa tällä viikolla Pinellassa lounaalla ja sain äidin kuvaamaan asun viereisellä ihanalla Turun Vanhalla Suurtorilla. Tuo aukio on yksi Turun kauneimmista paikoista vanhoine taloineen. Vanha Nahkatakki, syksyn ehdoton hankinta – postaus on kuvattu pikkuveljen kanssa samoilla hoodeilla viime vuoden puolella.

Tällä kertaa asussa musta mekko, joka on näkynyt blogissa IBA 2017 asu– postauksessa. Tämä mekko on kyllä aivan loistava nyt raskaana niin juhlaan kuin arkeenkin. Mukava, joustava ja myös riittävän pitkä, ettei tarvitse olla koko ajan nykimässä helmaa alemmas.

Tätä lauantaita on muuten odotettu. Nimittäin Eetu tulee vihdoinkin pysyvästi Suomeen ja haetaan hänet kentältä päivällä! Ei olla kertaakaan meidän yhdessäolon aikana oltu näin paljon erossa toisistamme. Täytyy sanoa, että etäsuhde ei kyllä tulisi ainakaan omalla kohdallani kuuloonkaan. Se toisen läsnäolo arjessa on meille ihan mielettömän tärkeää. Vähän reilu kuukausi tässä nyt meni niin, että oltiin eri paikoissa, vaikka Eetu kävi kerran Suomessa ja minä Krakovassa tänä aikana, niin silti aika tuntui pitkältä ja ikävä oli kova. En malta odottaa, että saan taas rakkaan kainaloon ja voin jakaa päivän kuulumiset kasvotusten iltaisin. Ja mikä parasta nyt päästään taas luomaan uutta arkea täällä Suomessa, kun edessä on uusia kuvioita. Naurettiin tuossa yksi päivä, että ei kyllä ole tullut meidän kahdeksan vuoden yhdessäolon aikana tylsää, kun ollaan melkein vuoden sykleissä eletty isompia elämänmuutoksia. :D Nyt edessä on kyllä ehdottomasti se kaikkein isoin ja myös rakkain muutos. ♥

Pregnancy style week 31 @monasdailystyle

Pregnancy style week 31 @monasdailystyle

Pregnancy style week 31 @monasdailystyle

Pregnancy style week 31 @monasdailystyle

Pregnancy style week 31 @monasdailystyle

Pregnancy style week 31 @monasdailystyle

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Adidas *here
Dress, Bubbleroom *here
Jacket, Saint Tropez *here
Bag, Mulberry medium Lily here & similar *here
Watch, Triwa similar *here

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *