25.4.2017

IBA 2017 asu

IBA 2017 asu

Lauantaina juhlittiin Indiedays Blog Awards gaalaa Suvilahden kattilahallilla. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa kolleegoita ja saada taas jälleen kerran todeta miten huikean porukan ympäröimänä saa tehdä töitä, vaikkei näitä kaikkia ihania tyyppejä luonnossa niin usein näekään.

Päälle päätyi yksinkertaista ja mukavaa. Saavuin vasta to-pe välisenä yönä Suomeen, joten halusin ehdottomasti mennä mukavuus edellä ja tämä musta Bubbleroomin joustava mekko oli tähän tarkoitukseen ihan omiaan. Tavallisten avokkaiden sijaan valitsin jalkaan rennommat nilkkurit. Eivätkä muuten olleet lainkaan liian talviset mitä Helsingin lauantaiseen ilmaan oli katsomista. :D Lunta, räntää ja rakeita tippui vuoron perään taivaalta.

IBA 2017 asu

IBA 2017 asu

IBA 2017 asu

IBA 2017 asu

IBA 2017 asu

Pictures, Vilma Peltonen / edited by me

(commecial link/kaupallinen linkki*)
Shoes, Zara
Dress, Bubbleroom here*
Bag, DKNY*

Tänään tarkoitus oli pitää kunnon tehopäivä kotitoimistolla ja saada kaikki rästihommat alta pois. Toisin kuitenkin kävi, nimittäin kroppa on ollut aivan eri mieltä. Toivottavasti tämä puolikuntoinen olo on vaan stressin laukeamisesta johtuvaa väsymystä ja keho kaipaa nyt enemmän lepoa. Täällä meidän kodissa on kyllä niin mielettömän hyvä sänky, että ehkä kroppa meinaa nyt ottaa takaisin kaikki huonosti nukutut yöt! :D Taidan siis luovuttaa tänään aikaisin ja kaadun vaan suosiolla takaisin sänkyyn nukkumaan ja toivon, että huomenna on taas normaali olo. Usein muuten on niin, että kun kiireen ja stressin jälkeen antaa itselleen luvan ottaa rauhallisemmin niin kroppa vetää siinä vaiheessa stopin ja iskee joko flunssan tai muun jumin päälle.. Nyt siis suosiolla ajoissa nukkumaan ja peukut pystyyn, ettei tulossa ole mitään flunssaa.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pinja
    26.4.2017 at 00:43

    Tää on kyllä niin upea look! Ja mä pidän peukkuja pystyssä ettei mikään inhottava flunssa puske nyt päälle vaan saisit nauttia Suomesta ja läheisten seurasta ihan täysin voimin xx

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *