28.5.2017

3 x meikkisuosikki

Meikkaaminen on viime aikoina mennyt rutiinilla johtuen siitä, että suurin osa kaikesta kosmetiikastani on sikin sokin matkalaukuissa. Olenkin nyt ollut ihan erityisen tyytyväinen, että pienessä meikkipussukassani on ne muutamat ikuisuuden mukana kulkeneet vakkarit ja myös yksi suht uusi löytö, joka on päässyt vanhojen suosikkien kanssa samaan kastiin. Yleensä rakastan kokeilla uusia tuotteita ja erilaisia meikkejä, mutta kiireessä (ja kaaoksen keskellä) helpottaa elämää todella paljon, kun tietää että saa aina tehtyä sen “täydellisen” meikin niillä tuotteilla, joihin voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Päätinkin nyt jakaa erikseen nämä kolme huikeaa meikkiä, joita voin todella lämpimästi suositella.

3 x meikkisuosikki

1. Maybelline Lash Sensational mascara

Ripsiväri joka pitää pintansa vuodesta toiseen. Tämä on vaan ihan kertakaikkisen loistava. Hamstrasin näitä Krakovasta edullisen hinnan takia monta puteloa ja toin usein myös ystäville tuliaisena. Tämän ripsivärin ainut huono puoli on siinä, että saan yhden ripsivärin kulumaan nopeasti. Olen kyllä melkoinen ripsivärin suurkuluttaja, joten johtunee täysin siitä.

2. Estee Lauder Doubler Wear

Meikkivoide, jota olen käyttänyt varmaan jo 15-vuotiaasta asti. Tämä meikkivoide on muodostunut jo oikeaksi kulttituotteeksi ja sitä suosittelee myös monet youtuben meikkigurutkin. Tässä meikkivoiteessa kaikkein parasta on pysyvyys ja peittävyys. Doubler Wear meikkivoidetta ei tarvitse päivän aikana korjailla. Mielestäni tässä tuotteessa on vuosien aikana koostumus hieman muuttunut kevyemmäksi, mutta peittävyys ei ole kyllä lainkaan hävinnyt. Iso suositus kaikille, jotka haluavat kauniin ja peittävän kokonaisuuden. Tämä sopii mielestäni loistavasti myös juhlameikkiin. Täydellinen esimerkiksi morsiammen häämeikkiin. Kurkkaa loistava vinkki liittyen Estee Lauder Doubler Wear meikkivoiteeseen täältä! :)

3. Smashbox cover shot: matte eye palette

Tämän luomivärin sain keväällä blogin kautta testattavaksi ja rakastuin heti. Smashboxin luomivärit ovat kyllä entuudestaan tuttuja ja ostin isomman paletin esimerkiksi häämeikkiä varten viime kesänä. Tykkäsin tuosta isommastakin paletista, mutta tämä pienempi kokonaisuus on paljon näppärämpi ja tässä MATTE sävyisessä paletissa osuu sävyt just eikä melkein omaan makuuni. Erityisesti rakastan paletin Preview, Assistant, publisher, supermodel  ja werk it sävyjä. Olen todennut tämän paletin käytön jälkeen, että kyllä ne ovat mattaluomivärit, jotka sopivat omille silmilleni kaikkein parhaiten. Lämpimän ruskean ja nuden eri sävyt korostaa mielestäni omien silmieni sävyä.

Siinäpä ne kolme luottomeikkiä, joita voin tosiaan erittäin lämpimästi suositella! :) Ihanaa sunnuntaita tyypit ♥

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Milla
  29.5.2017 at 11:11

  Moikka,

  Onkohan sinulla Turkulaisena tiedossa jotakin häämeikkaajaksi sopivaa meikkaajaa Turusta?
  Tuntuu, että jokapaikassa suurinosa maskeerajista on heinäkuun lopussa lomalla ja loput sitten tietenkin varattuja.
  Paniikki meinaa iskeä, kun ikinä en ole meikkaajalla ollut ja nyt sitten asia jäänyt niin viimetippaan :(

  Ystävällisin terveisin: Milla

  • Reply
   Mona
   29.5.2017 at 11:18

   Voi ei! :/ Mulla teki häämeikin mun ystävä Vesna, joka on tosi taitava meikkaamaan. Hänelle voi ehdottomasti laittaa viestiä vaikka facebookin kautta ehtisikö tehdä meikin! :) https://www.facebook.com/vesna.crane Voisin mielelläni itsekin auttaa meikin teossa, mutta tämä minimies kun pitäisi tulla heinäkuun lopulla niin muhun kyllä ei voi lainkaan luottaa tämän heinäkuun osalta :(

   • Reply
    Aino
    29.5.2017 at 22:10

    aikaisempi viesti tuli kaasoni nimissä Mutta Kiitos tuhannesti vastauksesta!! Mä laitoin nyt Facebookin kautta viestiä hänelle. Meillä itseasiassa hääpäivä ilmeisesti samana päivänä, kun teillä laskettuaika, oliski ollu ihan sika hienoa, jos olisit pystyny auttamaan häämeikissä Hyvää kesää ☀️

    • Reply
     Mona
     30.5.2017 at 11:02

     Laitan Vesnalle viestiä, että kurkkaa fb viestikansion!! :)
     Oi jänniä aikoja teilläkin <3 Kaikki sanoo tätä samaa, mutta nauti täysin rinnoin hääjärkkäilyistä ;)

     Ihanaa kesää <3 <3

 • Reply
  Tiina/Fit Fat Mama
  29.5.2017 at 14:34

  Toi meikkivoide on kyllä huippu ja pitävä :) Ite ostin sen,nyt käytän sitä ja mineraalimeikkiä vuorotellen niin iho saa hengittää välillä enemmä :)

  • Reply
   Mona
   29.5.2017 at 14:37

   Tämä on kyllä loisto!! :) Mineraalimeikit on myös ihania <3 <3 :)

 • Reply
  Camilla
  29.5.2017 at 19:12

  Tuo ripsiväri on paras, varsinkin vedenpitävänä versiona! Meikkivoide taas pysyy kuin unelma, mutta ainakin meikäläisen korppuiholle on ihan liian kuiva, joten korostaa tän vanhuksen ruttuja. :D Edelleen pysyttelen tiiviisti Lumenen kaverina, kun ei vielä ole yhtä hyvällä hinta-laatusuhteella löytynyt kilpailijaa.

  Millanen on ollut sun vointi? :)

  • Reply
   Mona
   29.5.2017 at 20:26

   Ihana Camilla <3 Lumenen meikkivoiteet on kyllä ihan huippuja <3 Sieltä löytyy monta ihan super hyvää:)

   Ja kiitos kysymästä ihana <3 Täällä on nyt voitu mainiosti. Väsymys tosin on tullut taas takaisin, mutta noin muuten hyvin vaikkakin välillä aika raskaasti :'D Kyllä tässä jo alkaa pikkuhiljaa odottaa, että on pikkusen kevyempi olo ;)
   Sulla on ihana uus blogin visu!!!<3<3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *