23.5.2017

Jännittävä maanantai ja kuulumiset

Huh, että oli jännittävä maanantai! Saimme eilen illalla ihanan suloisen pienen perheenlisäyksen. Eetun sisko nimittäin synnytti pienen pojan muutamaa viikkoa ennen laskettua aikaa. Itselläni olikin koko ajan vahva tuntuma, että tämä heidän neljäs voisi tulla jo hyvissä ajoin. Menin illaksi hoitamaan kolmea muuta kullanmurua ja jännitin tietty ihan hulluna koko illan. Nauroin rauhalliselle kälylleni heidän lähtiessä sairaalaan, että taidan jännittää enemmän, kuin yksikään heistä. Tuttua puuhaa ja meni ihan rutiinilla tällä nyt jo kuusi henkisellä perheellä. ♥ :’) En malta odottaa, että pääsen tänään illalla katsomaan minimiestä. :’) Omat raskaushormoonit saa varmaan itkuhanat auki niin, että saatan olla melkoinen näky :D

Kävin tällä viikolla tiistai-lauantaina vielä viimeisellä reissulla Krakovassa. Nyt sitten on tarkoitus jättää lentämiset vähäksi aikaa ja keskittyä odottamaan meidän omaa pikkumiestä saapuvaksi. Krakovassa päivät meni ihan hujauksessa ja Eetua tuli kahta kauheampi ikävä. Onneksi hän on nyt saanut vihdoin lyötyä lukkoon paluun Suomeen, eikä tarvitse enää montaa päivää odottaa.

Päivät Krakovasta Suomeen tultua on mennyt lauantain jälkeen niin haipakasti, ettei tässä pahemmin ole mitään ehtinyt ajatella. Sen verran ollaan kyllä asioita saatu etenemään, että nyt on aloitettu tulevan asunnon etsintä tosissaan! Etsimme siis vuokra-asuntoa Helsingistä. Tuntuu ihan hullulta, että muutetaan ensimmäistä kertaa koskaan Helsinkiin. Kirjoittelen tästä asunto ja muuttoaiheesta vielä ihan erikseen myöhemmin, mutta tosiaan nyt asuntometsästys on käynnissä. Sunnuntaina kävin jo katsomassa ensimmäistä asuntoa. Toivottavasti tärppäisi oikean kodin kanssa mahdollisimman pian niin saisi taas arjen pyörimään ja voisi keskittyä arkeen vähän normaalimmin..;)

Iso iso kiitos muuten teidän ihanista kommenteista viimeisiin postauksiin!! Mitä te haluatte lukea– postaus sai kyllä täällä tulevan maman silmät vetistymään kerran jos toisenkin. Kaiken tämän tohinan keskellä vastaaminen on vielä laahannut perässä, mutta vastailen niin pian kuin suinkin ehdin kaikkiin!! Olette ihan parhaita.

Myös Suuri vauvatarvike postaus on kerännyt ihan huikeita ideoita ja vinkkejä kommenttiboksiin ja tulen käyttämään tuota kyllä muistilistana. Suosittelen muitakin tulevia uusia äitejä kurkkaamaan erityisesti tuon postauksen kommenttiosion!! <3 :)

Tänään koitan töiden lisäksi tehdä jotain järkevää listaa ja systeemiä asunnon hakuun, käydä taas tusinoittain vuokrailmoituksia läpi ja illan pyhitän vauvahormooneille!!!:D

Mahtavaa tiistaita kaikille ja kuullaan pian.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rosita
  23.5.2017 at 19:17

  Näytätpä söpöltä tuon masun kanssa, ihana kuva! Ja jänniä uutisia! Meinaatteko te jättää Krakovan ihan taaksenne vai vaan kesäksi? Varmasti aika mielenkiintoinen tilanne mutta kiva kun kaikki selviää. Niinhän se tuppaa yleensä menemään :)

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 19:48

   Hih, kiitos Rosita <3 :) Kirjoittelen tästä muuttohommasta pian varmasti lisää, mutta kyllä Krakova nyt jää taakse ja Suomeen jäädään :) Mitä pidemmälle raskaus on edennyt sen enemmän on alkanut pitää tärkeämpänä sitä, että kaikki rakkaat on lähellä ainakin ensimmäiset vuodet, kun vauva syntyy <3

   • Reply
    Rosita
    25.5.2017 at 19:05

    Niin onhan se totta, että etenkin sillon on kiva on perheen äärellä :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *