19.10.2016

Laadukkaat basicit vaatekaappiin

Syksyn muotia hehkutetaan joka blogissa ja lehdessä, eikä turhaan! Minä en ainakaan saa tarpeekseni syksyn ihanimmista neuleista ja pehmoisista materiaaleista. Ihan vaivihkaa on kaappiini eksynyt jo useampi uusi neule (yksi vilahti täällä), joita myös pikimiten asukuviin tulossa. Huomaan myös jatkuvasti tirkisteleväni villakangastakkeja ja huiveja. Huiveja tosin kaapissa on jo monen monta ihanaa, mutta mitenkä sitä silti aina tulee löydettyä uusi entistäkin muhkeampi ja pehmoisempi :D

Jos olisi aivan pakko pärjätä vain muutamalla vaihtoehdolla koko syksy, näyttäisi vaatekaappi jotakuinkin tältä:

Ellos Premium Quality perus-basicit

(all adlinks)

1. takki / 2. pellavapusero / 3. mohairneule / 4. pitsipusero / 5. nahkahousut / 6. mokkalaukku / 7. villa-kashmirpipo / 8. mohairneuletakki / 9. nahkatakki / 10. villahuivi / 11. nahkakäsineet / 12. nahka-avokkaat (adlinks)

Laadukasta, klassista, miellyttäviä materiaaleja, neutraaleja värejä ja vaatteita joita on helppo yhdistää moneen. Tällä hetkellä itselläni on suurin aukko vaatekaapissa laadukkaan valkoisen kauluspaidan suhteen. Se on siis seuraavaksi hankintalistalla. Vanha Gantin valkoinen kauluspaitani on palvellut hyvin monen monta vuotta, mutta nyt siinä alkaa olla sen verran jo käytän jälkiä, että uusi lienee ajankohtainen. Käytän suht harvoin kauluspaitoja sellaisenaan, mutta tykkään hurjasti laittaa syksyllä kauluspaidan neuleen alle. Kerrospukeutuminen kunniaan! ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *