19.10.2016

5 liikkeen teräksinen kehonpainotreeni

Energistä huomenta kaikille! Täällä otetaan nyt itseään niskasta, kun meinaa liikunta jäädä luvattoman vähälle reissun aikana. Suomessa juoksen aina pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, mutta itse lenkit ja muut treenit jää helposti vähälle tai kokonaan pois aikataulusta. Tähän pitää saada muutos ja myös reissuun pitää saada sovitettua edes lyhyet hikeä nostavat sporttihetket.

5 liikkeen teräksinen kehonpainotreeni

Keskiviikko lähteekin nyt energisesti käyntiin tällä todella tehokkaalla ja taatusti tuntuvalla nelisatasella. Kokeile ja lupaan, että hiki tulee. Jokaisen liikkeen kohdalla on linkki ohjeistettuun kuvaan miten liike tehdään.

 NELISATANEN

20 punnerrusta

20 askelkyykkyhypyt

20 dippipunnerrus

20 commandoa

20 vuorikiipeilijää

X

4 KIERROSTA

5 liikkeen teräksinen kehonpainotreeni

5 liikkeen teräksinen kehonpainotreeni

5 liikkeen teräksinen kehonpainotreeni

5 liikkeen teräksinen kehonpainotreeni

Photos, Joonas Laine / edited by me

Shoes, New Balance*
Pants, Craft*
Jacket, New Balance*
(*giweaway)

Sain nämä asukuvissa näkyvät ehkä maailman mukavimmat New Balancen tennarit testiin ja muutaman käytän jälkeen kengät ovat jo päässeet suosikkien joukkoon. Merkin kenkiä tulee muuten vastaan Krakovan kaduilla paljon. Melkeinpä joka toiselta löytyy NB:t jaloista. Vihreään väriin hurahtaneena iskin silmäni myös näihin ihananiin mokkaisiin yksilöihin. Ne sopisi täydellisesti kokomustaan kaupunkiasuun.

Mutta nyt treenikamppeet niskaan ja suuntaan tekemään yllä olevan teräksisen treenin!;) Tee säkin. Treenin voi hyvin tehdä joko sisällä tai ulkona lenkin yhteydessä. Mahtavaa keskiviikkoa kaikille! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pirjo
  19.10.2016 at 21:11

  Kiitos Mona treenivinkeistä, joissa oli linkki kuviin. Ihan loistoidea. Otanta ohjelmaan.

  • Reply
   Mona
   20.10.2016 at 09:24

   Kiitos Pirjo palautteesta <3 :) Näitä siis myöhemminkin lisää ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *