20.10.2016

Turku

turku1-5

turku1-4  turku1-2

turku1-3

turku

Ehdin tällä reissulla viettää vain muutaman päivän Turussa, mutta aina se tuntuu yhtä kotoisalta ja ihanalta kaupungilta. Vaikka Krakovassa ihan yhtä kylmä jo onkin niin nyt kyllä koko Suomi näyttää parastaan upeilla väreillään! Olisin voinut jäädä kuvailemaan jokaisen Turun kulman ja nurkan. Aivan kuin turistina olisi kaduilla kävellyt, kun kaikkea katsoi niin erilaisin silmin. Turkuun on aina ihana tulla. ♥ En malta odottaa tämän vuoden joulua, joka meidän on tarkoitus viettää Turussa. Vaikka Turku oli melkein kymmenen vuotta kotikaupunkini, en koskaan ole viettänyt siellä ainuttakaan joulua. Tänä vuonna aion mennä ensimmäistä kertaa Turun joulurahan julistukseen:)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Siiri / Pilkettä-blogi
  20.10.2016 at 15:18

  Turku on kyllä ihana. :) Asun täällä nyt seistemättä vuotta, eikä Helsinkiä ole ikävä. ;)

 • Reply
  CC
  20.10.2016 at 21:10

  Turku on kaunis kaupunki, mutta en pidä turkulaisista. Kokemusta on 25 vuoden ajalta, jonka asuin Turussa. Helsinkiin muutettuani olen ollut niin onnellinen ja tutustunut ihaniin ihmisiin ja saanut uusia ystäviä. Turkua ei todellakaan tule ikävä!

  • Reply
   Mona
   22.10.2016 at 19:55

   No voi kurjuus! :OO Mulla on kyllä ihan päinvastainen kuva turkulaisista. Ihania, ystävällisiä ja myös avoimia tyyppejä on tullut vastaan vaikka kuinka :) Mutta toki niin on myös tullut Helsingissäkin <3 :)

 • Reply
  Anne
  20.10.2016 at 21:57

  Oon menossa ensimmäistä kertaa Turkuun kuukauden päästä. Vietetään siellä romanttinen viikonloppu rakkaan kanssa. Oisko sulla parhaat tärpit, missä kannattaa käydä? Voi olla mitä vaan nähtävyyksistä ravintoloihin. Tykkään myös shoppailusta. Kiitos kivasta, positiivisesta blogista!

  • Reply
   Mona
   22.10.2016 at 19:59

   Oi ihanaa <3 <3 :) Kävelylenkki ihan Aurajoen rannan ympäri on aina hyvä ja sitten jos sattuis käymään niin mahtava tuuri, että pääsisi Kaskikseen syömään niin sitä suosittelen isosti. Myös Tintå on mun ikuisuussuosikki. Niiden lisäksi muutama maininta illalliselle: Pinella, Smör, Tårget, Sergios.
   Shoppailuun esim: Le Follie, Element, Dots, Sisustuksen Koodi
   Helppoja lounaita: Pure, Smo & Fro, Fontana, Kauppahallin ravintolat, Maneerat
   Kakolanmäellä ja portsassa kantsii käydä kävelylenkillä. Ihania puutaloja ja kakolanmäeltä upeet maisemat.
   Ruissaloon myös lenkkeilemään ja katselemaan laivojen lähtöä.
   Toivottavasti teille tulee ihana Turkuviikonloppu <3

   • Reply
    Anne
    22.10.2016 at 21:19

    Voi, kiitos! ❤️

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *