10.4.2016

Tämän viikon postaukset + palautetta?

Ajattelin pitkästä aikaa taas koota viikon postauksia yhteen:) Tällä viikolla on fiilistelty keväistä Krakovaa, esitelty uutta kosmetiikkaa ja useampi asupostauskin on mahtunut mukaan.

Videopostauksien teko on jäänyt viime viikkoina taka-alalle, mutta pyrin taas ottamaan itseäni niskasta kiinni, joten jos teillä on postausideoita videoihin liittyen niin laittakaahan kommenttia tulemaan! Kuulisin myös todella mielelläni millainen postaustahti on teidän mielestänne paras? Olen tätä aikaisemminkin kysellyt, mutta kuulisin mielelläni taas teidän tuoreita mielipiteitä.

Otan myös mielelläni vastaan mielipiteitä blogin nykyisestä visuuaalisesta puolesta. Onko teidän mielestänne kaksi postausta yhdellä sivulla sopiva määrä? Entä mitä mieltä olette kuvien koosta ja muusta mikä näkyy tässä blogin etusivulla? :)

Teiltä saatu palaute on aina kaikkein tärkeintä ja olen erittäin kiitollinen teidän mielipiteistänne ja lukukokemuksistanne! :) Toivottavasti ehditte jättää muutaman rivin ajatuksianne kommenttiboksin puolelle.

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja haleja ♥

viikko14

THE BALM MARY-LOU MANIZER HIGHLIGHTER

LAUGHTER IS AN INSTANT VACATION

SPRING SALE!

TRENCH COAT & WHITE SNEAKERS

KIRSIKANKUKKA

TÄYDELLINEN PÄIVÄ KRAKOVASSA

ROSE GOLD + BALLERINAS

OOTD

MITÄ MINULLE KUULUU

DELICIOUS BREAKFAST

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Teljänneito Jessica
    10.4.2016 at 11:41

    Hih, just itse vaihdoin blogini layoutia ja toivoin kans palautetta blogista! Mielestäni isot kuvat ovat hyvä asia (yli 750px leveys) ja postauksia saa olla enemmän kuin 2 per sivu. Silloin unisenakin voi scrollata ilmat että täytyy klikkailla :’D Tällainen viikkokooste oli kiva idea! Ja hei vitsi tuo Krakova näyttää niin upealta paikalta! Just varasin Annan ja Saran kanssa tyttöjen vlopun Lontooseen viimeiselle vlopulle kun Anna saa lentää, se kun odottaa vauvelia <3 Ihanaa sunnuntaita sinne teille!

  • Reply
    Hanna
    10.4.2016 at 12:36

    Tykkään blogisi ulkonäöstä ja isot kuvat ovat hyvä juttu. Pakko myös sanoa, että sinun tekstejäsi on aina ihana lukea. Vaikutat positiiviselta ja iloiselta ihmiseltä ja saat sen tarttumaan vaikka lukijalla olisi huonompikin päivä. Innolla myös seurailen sinua snapchatissa! Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita ! :)

  • Reply
    Katariina
    10.4.2016 at 13:34

    Heippa Mona!
    Eniten pidän kuulumispostauksista sekä tietty krakovaan liittyvistä aiheista :) videot on aina myös piristysruiske ja ne saa iloiselle tuulelle. Jotenkin elämänmyönteisyytesi ja positiivisuutesi tulee niissä ihanasti esille – toki siis teksteissäkin, mutta videoissa eritoten. Pienenä miinuksena nykyinen 2 postausta per sivu. Tykkäsin vanhasta tyylistä enemmän. Se on kuitenkin varsin pieni haitta kaiken muun ihanan rinnalla ;)
    Ihanaa sunnuntaita sinulle!

  • Reply
    lea
    10.4.2016 at 20:45

    Heippa! Tykkäsin tän viikon postauksista, kivan vaihtelevia. Sun blogista on aina kiva saada inspiraatiota liikuntaan, syömisiin, meikkeihin ja kauneuteen liittyviin asioihin, sekä tietenkin asuihin :) eli näitä lisää! Kivaa kevättä ja kaikkea hyvää teille Krakovaan

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *