10.4.2016

Takaisin hääjärjestelyjen parissa!

sis.mainoslinkkejä*

Vihdoinkin on päästy takaisin häiden suunnittelun pariin! Jotenkin muuton keskellä ei jaksanut yhtään miettiä häitä kaiken muun kiireen ohella ja olen selvästi pakoillut kaikkea häihin liittyvää. Tänään saatiin kuitenkin rakkaiden kaasojen kanssa pidettyä skypessä kunnon hääpalaveri ja into häiden suunnittelua kohtaan nousi taas rytinällä!! Ihanaa, kun on rakkaita auttamassa sekä antamassa mielipiteitä ja ideoita :)

Ja tietysti te täällä blogissa!! Teiltä olen jo nyt saanut ihan lukemattoman paljon niin vinkkejä, kuin henkistä tukeakin. :)

Kaikki isoimmat asiat on jo suurin piirtein varattuna (paitsi puku…. hups), joten seuraavana vuorossa on kutsujen teko ja lähetys. Kutsut tulevat poikkeamaan tavanomaisista kutsuista hieman. Kunhan päästään projektin kanssa alkuun kirjoittelen siitä lisää täälläkin. Haluan kuitenkin, että lähetettävään paperiseen versioon tulee M&E logo ja sen haluan ehdottomasti olevan ihanan Annikan käsialaa.

Kutsujen lisäksi seuraavaksi suunnitelmissa on hankkia pieniä koristeita ja muuta häämatskua häihin. Yhteistyökumppani Hääputiikki Ribbon & Inkilta* löytyy paljon kaikkea kivaa hääbingoista Photobooth kyltteihin.

weddings

1.TÄÄLLÄ // 2.TÄÄLLÄ // 3.TÄÄLLÄ // 4.TÄÄLLÄ // 5.TÄÄLLÄ // 6.TÄÄLLÄ  (adlinks)

Hääputiikilta sain lahjana mm. aivan mielettömän ihanan kyltin, jossa on meidän tärkeimmät päivämäärät painettuna. Se pitää saada johonkin kauniille paikalle häissä. Haluan myös photoboot nurkkauksen, joten sitä varten hankittuna löytyy muutamat rekvitiitat. Photobootin toteutusta pitänee vielä suunnitella tarkemmin..

Huh paljon on kaikkea ja huomaan, että piilossa oleva perfektionistini meinaa välillä aina astua esiin, mutta pyrin kuitenkin pitää sen visusti taka-alalla, sillä tiedän sen vain tuovan tullessaan aivan turhaa stressiä. Aion nauttia hääjärjestelyistä täysillä ja hyvillä mielin ilman nakertavaa pelkoa ja stressiä kiireestä. Mikäli onnistun tässä tavoitteessani hyvin lupaan tehdä häiden jälkeen kattavan postauksen: Näin järjestät häät stressittömästi! :D

Mitenkä muilla tulevan kesän morsiamilla suunnitelmat sujuvat? Laittakaahan fiiliksiä tulemaan <3

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Outi Karita
  10.4.2016 at 20:06

  Häiden suunnittelu on kyllä ihanaa aikaa, omista suunnitteluista onkin jo 6 vuotta… :)

  • Reply
   monasdailystyle
   12.4.2016 at 17:58

   Tämä on kyllä varmasti aikaa, jonka tulee muistamaan ikuisesti :)

 • Reply
  Jenni R
  10.4.2016 at 21:10

  Meillä on häät vasta ensi vuonna, mutta olen “joutunut” aloittamaan suunnittelut jo nyt, sillä kuulin että pitopalveluita ja valokuvaajia on jo varattu paljon ens vuoden kesäksi!! Toki kirkko ja hääpaikka on varattu jo syksyllä, mutta ajattelin että muita juttuja voi suunnittella sitten syksystä / alkutalvesta :D Näköjään ei, eli vähän stressiä jo pukkaa!

  • Reply
   monasdailystyle
   12.4.2016 at 18:02

   Jep, meillä tuli myös yllätyksenä miten ajoissa monet jutut pitää varata. Toki varmasti lyhyelläkin varoitusajalla onnistuu järjestämään hyvin, mutta jos haluaa jotain aivan tiettyä niin voi olla vaikeampaa sesonkiaikaan.
   Tsemppiä sinne ja uskon kyllä että saat kaiken aivan varmasti järkättyä;)

 • Reply
  -H
  12.4.2016 at 09:40

  Ihanaa, että tulee hääjuttujakin taas :)

  • Reply
   monasdailystyle
   12.4.2016 at 18:02

   Haleja sinne ihanalle <3 <3 :)

 • Reply
  monasdailystyle
  12.4.2016 at 18:01

  Oiii ihan mahtavaa!!! :) Oot kyllä tosi hyvissä ajoin – wau!! Ja kiitos sinä ihana <3 <3 :) Ehdottomasti otan mielelläni vinkkejä fb-ryhmistä yms <3

 • Reply
  Monaveronika
  19.4.2016 at 19:44

  Meillä on elokuun lopussa häät ja viime viikonloppuna käytiin ostamassa mun vihkisormus ja se on niin ihana! <33 Me aloitettiin järjestelyt tammikuussa ja hyvin on ehditty jo saamaan aikaan ja isot linjat alkaa olla kasassa – kirkko, paikka ja pitopalvelu on varattu, menu lyöty lukkoon, mun puku ja kampaaja-aika tilattu, hääyön viettopaikka ja häämatka varattu ja kutsut odottaa postittamista. Vielähän sitä tekemistä on, mutta toisaalta kivaa että saa koko kesän ajan vielä vähän valmistautua fiilikseen askartelujen yms. parissa. Yllätyttiin siitä, että meidän hääpaikkakunnalla suurin osa hotelleista oli täynnä, vaikka paikkakunnalla ei mitään isompaa tapahtumaa sinä viikonloppuna pitäisi olla ja neljästä kampaamosta joihin tarjouspyynnön laitoin vain yhdessä oli enää vapaata. Todellaki täytyy siis olla ajoissa!

  Innolla jään odottelemaan lisää teidän hääjuttuja! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *