10.4.2016

Delicious breakfast

aamupalavinkki - breakfast1.1

Herkullinen, helppo ja terveellinen aamupalavinkki vuorossa! :) Rakastan kaurahiutaleita, mutta vatsani on niille melko herkkä, joten tätä jogurttikaurahiutaleherkkua en voi syödä aivan joka päivä.

Kaurahiutaleista minulle paras vaihtoehto on Provenan puhdaskaurahiutaleet, jotka ovat siis myös gluteenittomia.

Tavallisen puuron lisäksi olen Eetun innostamana tehnyt näitä ihania tuorepuuroja, joita voi siis muokkailla loputtomasti oman maun ja fiiliksen mukaan. Aikaisempi Eetun kehittämän tuorepuuron ohje löytyy täältä.

Eilinen aamupalani sisälsi seuraavaa:

Mustikoita
Kaurahiutaleita 1/2 dl
Kreikkalaista jogurttia n. 3/4 dl
Mantelimaitoa n. 2rkl
2 cashwepähkinää
1 taateli
1 banaani
Mulberrymarjoja
Kookoshiutaleita
Kanelia
Amaranttipopseja

Sekoitin ensin erillisessä astiassa murskatun 1/2 banaanin, kaurahiutaleet, jogurtin. Mikäli haluaa kokonaisuudesta makeamman tähän voi lisätä myös vaikka vaahterasiirappia tai hunajaa.

Erilliseen lasiin kaadoin pohjalle pakastemustikoita, seuraavaan kerrokseen edellä sekoitettu kaurahiutalemössöä, väliin kaadoin amaranttipopseja, jonka jälkeen toinen kerros kaurahiutalemössöä. Tämän kokonaisuuden jätän yöksi jääkaappiin ja aamulla lisään päälle vielä puolikkaan banaanin, kookoshiutaleita ja hieman kanelia. Tämän herkkulasillisen nautin vielä luomu kahvin kanssa, johon kaadan mantelimaitoa päälle. Saadaan tällä hetkellä nauttia suomalaista Kulta Katrinaa, koska ihana pikkuveljeni sitä toi tuliaisena ;) Hyvää kahvia on muuten hiukan ikävä Suomesta. Tiedän siis mitä itsekin tuon mukanani Suomesta parin viikon päästä.

breakfast1.2
breakfast1.3

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja haleja <3
Toivottavasti tästä terveellisestä aamiaisreseptistä oli vinkkiä! :)

Follow me on  BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // YOUTUBE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *