5.4.2016

Trench coat & white sneakers

sis.mainoslinkkejä*
mona-trenchcoat1.3

Miten ihanalta tuntuu taas nauttia auringosta ja kokea kesän lähestyvän. Eilen täällä Krakovassa oli lähemmäs 25 astetta lämmintä ja ulkona olisi voinut olla melkein mekossa! Jippii – ballerina ja mekkokelit ovat taas pian täällä!

Ennen kesäisiä asuja kuitenkin vuorossa vielä muutamat kevään kokonaisuudet. Oman kevään garderoobini yhdet tärkeimmät tekijät ovat valkoiset tennarit ja trenssi. Ne sopivat moneen kokonaisuuteen ja pitkän talven jälkeen niiden esiin kaivaminen tuntuu joka vuosi yhtä kivalle! Malesiassa ostamani Reebokin ihanat tennarit ovat edelleen käytössä vaikka kävelin niillä viime kevään melkeinpä joka päivä. Aivan parhaat ja ikuisuussuosikit. Hankin ehdottomasti vielä toiset näiden rinnalle, kun alkaa näkyä liikaa käytön jälkiä. :D

Haussa on muuten vieläkin täällä Krakovan päässä kuvaaja, mutta nyt viikonloppuna sain pikkuveljeni kuvausavuksi. Hän on kovin innostunut valokuvauksesta ja odotankin, että päästään taas ensi viikolla jatkamaan harjoituksia Suomen päässä;)

mona-trenchcoat1.4
mona-trenchcoat1.2
mona-trenchcoat1.5
mona-trenchcoat1.1

Pictures, Joonas Laine / edited by me

Shoes, Reebok 
Jeans, Only*
Trench coat, Burberry 
Pashmina scarf, old 
Gloves, Sand
Sunglasses, Ray Ban 
(giveaway*/adlinks)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  siiri
  5.4.2016 at 15:38

  Vitsit katoin jo instassa että sun hiukset on tosi kivasti näissä kuvissa! Ihana <3

  • Reply
   monasdailystyle
   6.4.2016 at 12:28

   Kiitos muru <3<3 :) Tää on kyllä maailman helpoin tehdä! Pelastaa huonon hiuspäivän. Vaikkakin Eetu luuli mun kampausta vitsiksi kun lähdettiin :D :D :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *