9.1.2016

Tammikuun treenit

treeni

Tammikuussa pyrin (pakkasista huolimatta) tekemään paljon kevyitä hölkkälenkkejä. Niiden jälkeistä oloa ei voita mitään. Pyrin myös treenaamaan tehokkaasti kotona erilaisia kotitreenejä. Kayla on ikuisuussuosikkini samoin Tone It Up tyttöjen treenit. Pyrin myös jatkamaan päivittäistä joogailua, vaikka se olisi vaan muutama venytys päivässä. Myös meditaatio on iso osa päivittäistä hyvinvointia.

Treenien saralta on tammikuussa tulossa ainakin muutamia asupostauksia blogiin, mutta nyt toivoisin teiltä ideoita ja toiveita mitä muuta haluaisitte lukea treeneihin liittyen? Treenifilosofiaa, viikon treenit, päivittäistä treenipäiväkirjaa, treenivideoita, vinkkejä kotitreeneihin? Laittakaahan kommenttia tänne tai fb puolelle tulemaan!! :)

Ps. Muistakaa käydä osallistumassa treenivaate-arvontaan täällä. Voittaja julkaistaan jo alkuviikosta!

Ihanaa lauantaita murut <3


Workout mode is on! Let me know what you want to read from my blog about sports! Is it my workout principles, workout videos or something else?  Let me know!! :) Have a nice weekend all <3

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply
    Kristiina Maria
    9.1.2016 at 20:09

    Mun piti itseasiassa tulla just toivomaan treeniasuja! :) Ja erityisesti ulkoiluasuja ja mielellään mahdollisimman säänmukaisia. Sun my storysta on ollut kiva kurkkia mitä sulla on lenkillä päällä, jotenkin sellaiset realistiset asut on kivoja, kun ne inspiroi omaakin pukeutumista paljon. Stailatut asukuvat uutuustuotteista on siis myöskin tosi kivoja, mutta on kiva nähdä myös niitä ihan arkisia perusasuja, joissa tärkein kriteeri on ollut ulkona vallitseva säätila. Mä tykkään treenijutuista myös snapchatissa! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      10.1.2016 at 10:31

      <3 < 3
      Hei joo! Ulkotreeniasut on kyllä kaukana (etenkin näillä keleillä) tyylikkyydestä, mutta miksipä ei niitäkin joskus kuvailla :D
      Ja hei kiva kuulla, että my story treenit kiinnostaa! :) Pitääkin tehdä ehkä sinne enemmän noita "arkisia" juttuja ja tänne sitten erikseen kuvattuja vähän enemmän juttu tyylisiä settejä:) KIITOS taas palautteesta, niinkos tiedät se on kullan arvoista :) Koitan olla jatkossa ahkerampi snapin kanssa. Välillä sitä ajattelee, ettei viitsi taas niitä samoja juttuja höristä, mutta pitää ottaa itseään niskasta kiinni;)
      Ihanaa sunnuntaita sinne ihanalle <3

  • Reply
    LeAnn
    9.1.2016 at 20:45

    Kaikenlaiset treenijutut ovat kivoja lukea. :) Treenipäiväni olisi ainakin kuva ja tietty sekin, miten esim. ruokailet treenien jälkeen ja niitä ennenkin. Kaikki käy. :)
    Ihanaa lauantai-iltaa!

    • Reply
      monasdailystyle
      10.1.2016 at 11:48

      Ihana kuulla LeAnn <3 Ja kiitos ideasta!!! :) Ihanaa tulevaa viikkoa sinne <3 <3

  • Reply
    Emilia
    9.1.2016 at 23:45

    Heippa! Vitsit.. yritin selata sun blogia viime vuoteen. Muistan kun sulla oli sellanen kartta mihen sai klikattua missä on käynyt. Mistä mahtaisin löytää sen?:) kiiitos paljon! Ja kivaa talven jatkoa.

  • Reply
    Ansku
    10.1.2016 at 00:01

    Mites se sun tonnin spinningpyörä, tuleeko sille ollenkaan käyttöä, vai pölyttyykö vaan impulssiostoksena? :O

    • Reply
      monasdailystyle
      10.1.2016 at 11:46

      Ehdottomasti on käyttöä – RAKASTAN sitä!! :) Se on iso osa kotitreenäjä <3 Aamujumppa, tai vaikka lihaskunnon lämmittelyt menee sen kanssa täydellisesti. Katson nykyään myös aina kaikki netflix sarjat samalla pyörää polkien :D

      • Reply
        Ansku
        10.1.2016 at 12:30

        Sama! Huolestuin jo, että kyllästyit. :D

        • Reply
          monasdailystyle
          10.1.2016 at 12:37

          Hihi :D Juu eiiii siihen voi kyllästyä!!! <3 <3 <3 :D

  • Reply
    Marika /Hirveetä menoa
    10.1.2016 at 09:44

    Hei, Mona!

    Minua kiinnostaisi erityisesti aamutreenit. Nytkin odottelen että pääsen ystävän kanssa perinteiselle sunnuntaiaamu(päivä)n pitkälle juoksulenkille. Mutta miten saada itsensä lenkille myös arkena, arkiaamujen kiireessä? Ehtiikö silloin tekemään mitään? Kotitreeni- ja jumppaohjeet ja motivointi tulisivat tarpeeseen. Mukavaa postauksissasi on motivointiosuudet ja tsemppaus. Odotan innolla mitä uutta keksit, muistelen ettää aamutreenipostaus tai useampi sinulta jo löytyykin, joten vanhoja postauksia sitten selailemaan. =) Sweet sunday, Mona! : )

    -M-

    • Reply
      monasdailystyle
      10.1.2016 at 11:55

      Ihana M, kiitos paljon ideoista ja vinkeistä!! :) Nämä menee listalle.
      Ihan huippu ihanaa sunnuntaita myös sulle <3 <3

  • Reply
    Rosa
    10.1.2016 at 11:22

    Mua kiinnostaisi hirveesti meditointi! Tästä keväästä on tulossa varmaan lievästi sanottuna hullu ja luulen, että siitä olis apua. Googlettamalla varmaan löytyy jotain meditoinnin alkeita, mutta mielummin turvaudun suhun :D oot luotettavampi kuin google haha

    • Reply
      monasdailystyle
      10.1.2016 at 11:56

      Rosa ihana <3 Tosi kiva kuulla, että meditointi aiheena saa kannatusta, se kun on itselleni niin lähentä sydäntä ja en varmasti kyllästy koskaan siitä höpöttelyyn;)
      Ja voi kiitos luottamuksesta, olet ihana <3 <3 :) Laitetaan siis ajatuksia ja vinkkejä meditoinnista taas pikimiten kehiin :)

  • Reply
    nora
    10.1.2016 at 14:09

    Kotitreeni vinkkejä olisi kiva lukea :)

  • Reply
    AutoMotive
    10.1.2016 at 14:24

    Kotitreenivinkit pieninä annoksina ja venyttelyvinkkeineen sopis meille.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *