7.1.2016

3 x What motivates me to workout?

* Kaupallinen yhteistyö: K-CitymarketFor every body by Jutta *

juttag1.5
juttag1
juttag1.4
juttag1.2
juttag1.3

Liikunta on iso ja tärkeä osa arkeani. Keräsin tähän kolme kohtaa, jotka motivoivat minua liikkumaan.

1. Liikunnan tuoma energia ja onnellisuus

Ensimmäisenä ja kaikkein tärkeimpänä motivaationa treenaamiselle on liikunnan tuoma mielettömän hyvä fiilis. Huomaan välittömästi pitkäksi venyneiden treenitaukojen aikana mielialan muuttuvan alakuloiseksi ja olon nuutuneeksi. Liikunta pitäisi ehdottomasti kuulua päivittäisiin rutiineihin jossain muodossa, jolloin olo pysyy myös hyvänä ja mieli virkeänä. Jo puolen tunnin reippaalla kävelyllä on todella positiivinen vaikutus hyvinvointiin.

2. Kiitollisuus toimivasta kehosta

Minua motivoi liikkumaan myös kiitollisuus siitä, että SAAN liikkua ja minulla on siihen lähes poikkeuksetta mahdollisuus, jos vain itse niin päätän. En tietenkään treenaa toipilaana flunssassa, mutta silloinkin muistutan itseäni siitä miten kiitollinen saan olla siitä, että voin terveenä liikkua juuri niin kuin itse haluan. Kannattaa erityisesti silloin, kun ei huvittaisi treenata muistuttaa itseään siitä miten kiitollinen saa olla, että saa treenata ja arvostaa omaa upeaa kehoa.

3. Liikunnalliset tavoitteet 

Rakastan kaikkia to do listoja, tavoitteita ja suunnitelmia. Ne ovat myös liikunnassa iso motivaattori. En noudata orjallisesti mitään ohjelmia, mutta hieman etukäteen suunniteltu aikataulu helpottaa kummasti treenien tekoa. Myös konkreettiset tavoitteet motivoivat laittamaan itseään enemmän likoon. Oli tavoitteena  sitten maraton tai käsilläseisonta, niin jokin päämäärä pitää matkan mielenkiintoisena. Kannattaa asettaa itselleen mieluisia ja realistisia tavoitteita, jotta motivaatio ei lopahda liian korkealle asetettujen tavoitteiden takia heti alkuun.

+ Treenivaatteet!

Näiden kolmen tärkeän motivaation lähteen lisäksi minua motivoi ihan hurjasti ihanat treenivaatteet! Myönnän olevani todellinen välineurheilija ja säännöllisin väliajoin on ihana piristää itseään uusilla treenivaatteilla. Salille lähtö tai aamujumpan teko uusilla laadukkailla vaatteilla on aina miljoona kertaa mukavampaa, kuin vanhoilla kauhtuneilla liinoilla ;)

Treenivaatteiden uusimmat tuulet löytyvät nyt K-citymarketin ja Jutta Gustafsbergin yhdessä lanseeraamasta For every body by Jutta mallistosta! Olen aina pitänyt Jutan mahtavasta asenteesta ja jälleen kerran hän osoitti, että unelmat on tehty toteutettaviksi. Mallistoon kuuluu laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, pienkuntoiluvälineitä sekä jalkineita ja laukkuja naisille ja miehille. Pirteät värit ovat malliston keskiössä ja kokoja löytyy 36:sta 48:saan. Jutta haluaakin painottaa mallistossa, että kivoja treenivaatteita löytyy kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille. Malliston vaatteet ja kuntoiluvälineet ovat myös hyvin maltillisen hintaisia, joten ne sopivat monen budjettiin.

Uuden malliston myötä päräytetään käyntiin nyt myös kiva arvonta teille!:) Kerro kommenttiboksissa mikä motivoi sinua liikkumaan?:) Kommentoineiden kesken arvotaan 50€:n arvoinen lahjakortti For Every Body by Jutta -vaatteisiin. Arvonta on voimassa ensi viikon maanantaihin asti (11.1.2016), jolloin voittaja ilmoitetaan täällä blogissa. Nyt siis pika pikaa osallistumaan! :) 

-ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Ps. Kurkkaa myös Metallisydämen ja Nanan postaukset!:)


Three things that motivate me to workout:

 1. I got a blast of energy for the day and exercising makes me feel good
 2. Gratefulness for my healthy and functional body
 3. Personal goals related to sports

+ training clothes!

I have to admit that I am quite passionate about training clothes and it motivates me a lot to be able to make my workout in new high quality clothes. Jutta Gustafsberg in co-operation with K-Citymarket launched this new training clothes collection designed for everyone regardless of age, size or fitness level. These clothes are colorful and comfortable to use. In addition they are very affordable. 

Share your most important motivators to workout in the comment box and you might win 50 € gift card to buy your own For Every Body by Jutta training clothes. You have time to take part on the lottery until next Monday the 11th of January. Winner will be announced here in the blog. 

You Might Also Like

80 Comments

 • Reply
  Siru
  7.1.2016 at 20:00

  Minua motivoi liikkumaan se fiilis, joka liikunnasta tulee. Elämä maistuu paremmalta, arki tuntuu mukavammalta ja silloin on helpompi elää hetkessä. Myös tavoitteet ovat suuri motivaattori, olen ilmoittautunut tänä keväänä puolimaratonille ja se jos jokin pistää lähtemään lenkille ja ulos liikkumaan silloin, kun ei muuten huvittaisi. Niin ja tietysti treenikaverit ovat yksi motivaation lähde! Huippuihanaa treenata ystävien tai poikaystävän kanssa ja vaihtaa samalla kuulumisia ja tsempata toinen toista. :-)

 • Reply
  Mariem
  7.1.2016 at 20:06

  Minua motivoi se mahdollisuus, että pystyn käyttää omaa kehoani, oli liikunta sitten millaista tahansa.

 • Reply
  Tilia
  7.1.2016 at 20:15

  Minua motivoi liikunnan jälkeinen hyvä fiilis!

 • Reply
  nnnnoora
  7.1.2016 at 20:36

  Liikunnasta tuleva hyvä fiilis sekä se että saa haastaa itteään ja omaa kroppaa. Ja tietenkin ne positiiviset muutokset kropassa :)

 • Reply
  LeAnn
  7.1.2016 at 20:42

  Minulle motivaattorina toimii ehdottomasti “se-voittaja”-olo treenin jälkeen. :) Lisäksi tunnustan, että treenivaatteilla on myös merkitystä… ;)

 • Reply
  Tiina
  7.1.2016 at 21:07

  Minua motivoi liikunnan jälkeinen hyvä ja rento olo, sen takia jaksaa puurtaa seuraavallakin kerralla :)

 • Reply
  AnninaN
  7.1.2016 at 21:20

  Motivaatiotekijöitä mulla on monta kuten sullakin tuossa on listattuna :)
  Treenistä tuleva fiilis, oma hyvinvointi, erilaiset haasteet/tavoitteet ja niiden saavuttaminen. Ja tietenkin uudet treenivaatteet toimivat aina motivaattorina :)

 • Reply
  Heidili
  7.1.2016 at 21:29

  Hyvä fiilis ja energia. Treenin jälkeen on ihana kevyt fiilis :)

 • Reply
  Marika /Hirveetä menoa
  7.1.2016 at 21:48

  Minua motivoi monet erilaiset asiat. Joskus riittää, että muistaa yhden ainoan, mutta toisinaan tarvitaan useampaa..
  Eli minua motivoi harjoitteluun :
  – tavoitteet (ne täytyy saavuttaa.. ainakin melkein ja ne voi jakaa pienempiin askeleihin, joita sitten keräilee)
  – inspiroivat esimerkit kuten esimerkiksi sinä Mona ja Jutta, vain pari mainitakseni. (Kun tuntuu, että ei jaksa ja elämässä tulee vastoinkäymisiä, niin toisten ihmisten positiivinen energia sekä heidän voittamat vastoinkäymiset auttavat itseäkin tsemppaamaan. )
  – kiitollisuus, se että saa harjoitella ja pystyy ponnistelemaan
  – ihanan värikkäät treenivaatteet – niistä saa voimaa
  – ystävät ja kanssa treenaajat – Jaettu jaksamattomuus puolittuu ja yhdessä tsempattu on kuin kaksoisvoitto
  – JUST DO IT ! – ja olet lähempänä maalia =)

 • Reply
  sannakaroliina
  7.1.2016 at 21:57

  Pakko myöntää, että tulokset ja onnistumiset motivoivat mua. Toki myös se hyvä fiilis ja se tunne, että on tehnyt jotain reipasta ja hyödyllistä! Ja just ne treenivaatteet. :D

 • Reply
  nina
  7.1.2016 at 22:18

  mua motivoi voimaantumisen tunne :)

 • Reply
  Pia
  7.1.2016 at 22:24

  Hyvä olo joka valtaa mielen ja kehon suorituksen jälkeen. Liikunnasta saa energiaa ja jaksaminen arjen pyörteissä sujuu paremmin.

 • Reply
  rantsu
  7.1.2016 at 22:53

  Minua motivoi kasvavat tulokset ja tavotteiden saavuttaminen. Se kun huomaa että pyörä kulkee alla kevyesti, tankoon saa lisätä rautaa ja suoritustekniikat paranevat. Tietysti myös esiin piirtyvät lihakset ja kauniit vaatteet motivoivat jatkamaan harrastusta. :)

 • Reply
  Taika
  7.1.2016 at 22:59

  Liikkumaan motivoi eniten ehdottomasti se hyvä olo minkä treenistä saa. Lisäksi se on mahtava keino purkaa stressiä. + terveyshyödyt ja timmi kroppa on myös plussaa!

 • Reply
  Satu
  7.1.2016 at 23:11

  Liikkumaan motivoi kaikista eniten seura. Yksin pimeille kaduille meneminen jää usein tekemättä. Tietenkin sairastuttua ja muuten kipuillessa toivoo, että pääsisi taas liikkuman, mutta ei sitä tervehdyttyä enää niin muista ajatella.

 • Reply
  MJ
  7.1.2016 at 23:23

  Hyvä olo treenin jälkeen ja miten peilistä katsoo omasta mielestä timmimpi nainen treenin päivinä :D

 • Reply
  linneam
  7.1.2016 at 23:23

  Minua motivoi liikkumaan se energia mitä liikunta antaa.. Liikunta on myös loistava mielialan kohottaja :)

 • Reply
  Sanni
  8.1.2016 at 00:24

  Minua motivoi liikkumaan se energinen olo, jonka liikunta saa aikaan! Tuota oloa ei pysty selittämään, mutta sen kyllä huomaa olossaan, jos liikunnan antamaa energiaa ei ole vähään aikaan saanut. :)

 • Reply
  piippo
  8.1.2016 at 04:11

  Mua motivoi liikkumaan mun rikkinäinen selkä (liikunta ja fysiojumpat helpottaa oloa niiiiiiiin paljon ainakin henkisesti) ja tulevaisuuden suunnitelmat. Tavoitteena oli astua jo viime syksynä kisalavoille mutta koska selkä alko kenkkuilemaan niin pahasti niin tää vuos menee sen parantelussa. Mutta edelleen on tavoitteet nousta jokin päivä skabaamaan ;) Ja tottakai näkyvät ja tuntuvat tulokset!

 • Reply
  Makuhermoilija
  8.1.2016 at 08:31

  Minua motivoi liikunnassa eniten hyvä olo, joka tulee tiukan treenin jälkeen. Täytyy myös myöntää, että tiivistyvä peilikuva antaa lisäpotkua ja ihanat treenivaatteet kruunaavat kokonaisuuden. :)

 • Reply
  Johanna
  8.1.2016 at 09:00

  Hyvä fiilis kun on ylittänyt itsensä. Kiireisen työpäivän jälkeen olisi helpompi jäädä sohvalle mutta kun lähtee liikkeelle niin olo treenin jälkeen on voittamaton!

 • Reply
  Kaisa
  8.1.2016 at 10:07

  Mua motivoi liikkumaan juurikin se fiilis, mikä iskee treenin jälkeen. Se energia ja iloisuus ja hyvä fiilis ja kropan hyvä olo, jota ei saa muulla tavalla kuin liikkumalla. Myös hyvin istuvat ja hyvältä näyttävät treenivaatteet boostaavat hyvin. :)

 • Reply
  sanna
  8.1.2016 at 10:24

  Se fiilis minkä saa vain liikunnasta :) lisäksi tietty yleisen jaksamisen jne lisääntyminen arjessa ja hyvä mieli

 • Reply
  Minskuliina
  8.1.2016 at 10:27

  Minua motivoi hyvä olo, jaksaminen ja endorfiinit ;)

 • Reply
  Henna
  8.1.2016 at 10:37

  Mua motivoivat eniten terveydelliset (olen tyypin 1 diabeetikko) ja ulkonäölliset syyt :)

 • Reply
  Susanna
  8.1.2016 at 11:33

  Mua motivoi liikunnan ilo. Mikään ei ole mahtavampi fiilis kuin se kun makaa ihan reporankana & hikisenä lattialla venyttelemässä vaikka tehokkaan HIIT-tunnin jälkeen. Tai se kun toteaa, että leukoja meneekin neljän jälkeen vielä yksi ja kaksi ja kolme…! Tai apua, prässi nousee edelleen vaikka siinä on ennätysmäärä painoa ladattuna. Onnistuminen ja kehittyminen, energisyys, hyvä fiilis ja toimiva kroppa. Niin hienoa!

 • Reply
  Marju
  8.1.2016 at 11:36

  Hyvä olo ja painonhallinta motivoivat minua liikkumaan.

 • Reply
  Katariina
  8.1.2016 at 11:41

  Ennen huomasin itseäni motivoivan eniten liikkumaan ulkoiset tekijät. Nykyisin kuitenkin eniten motivoiva tekijä on se fiilis ja olotila, mikä liikunnasta tulee – varsinkin jälkeenpäin. Mitä enemmän liikun, sen vireämpi ja terveempi olen kokonaisvaltaisemmin. JA se tunne jaksaa aina heikoillakin hetkillä nostaa sohvalta edes pienelle happihyppelylle! Ehkä näin iänmyötä osaa hellittää sitä ainaista suorittamista, ja keskittyä myös aidosti nauttimaan ;)

 • Reply
  Satu
  8.1.2016 at 12:38

  Minua motivoi urheilun jälkeinen hyvä olo. :-)

 • Reply
  Petra
  8.1.2016 at 12:39

  Minua motivoi lapseni! Haluan jaksaa leikkiä ja pysyä touhukkaan lapsen perässä! ❤

 • Reply
  Taru
  8.1.2016 at 14:35

  Raitis ulkoilma ja hyvänolon tunne tämän jälkeen ☺

 • Reply
  Irma
  8.1.2016 at 14:54

  Liikunnan jälkeinen olo on niin ihana, ryhdikäs ja kevyt :)

 • Reply
  Ripla
  8.1.2016 at 15:19

  Liikunnasta saa energiaa arkeen ja juhlaan!

 • Reply
  Mips
  8.1.2016 at 16:02

  Hyvä olo, terveys ja ulkonäkö!

 • Reply
  Ripsu
  8.1.2016 at 16:18

  Minua motivoi eniten se energinen olo, joka liikunnan jälkeen valtaa kropan. Ja toki myös se motivoi, että liikunta kuluttaa energiaa, mikä taas tietää sitä, että voi herkutella enemmän :)

 • Reply
  Mari
  8.1.2016 at 18:15

  Parhaimman motivaation saa siitä tunteesta, mikä on treenin aikana. :)

 • Reply
  T
  8.1.2016 at 18:39

  Minua motivoi liikkumaan kokonaisvaltainen hyvinvointi liikuntasuorituksen jälkeen, sillä esimerkiksi kuntosalilla käynnin jälkeen voin henkisesti paremmin (esim. tunnen itseni onnellisemmaksi, energisemmäksi jne.), mutta myös fyysisesti paremmin (esim. parempi ryhti). Lisäksi tunnen liikuntasuorituksen jälkeen itseni myös viehettävämmäksi, josta ei ainakaan ole haittaa! :)

  JA AINIIN urheilusuorituksen jälkeen voi syödä paremmalla omallatunnolla enemmän… :D

 • Reply
  Meow
  8.1.2016 at 21:41

  Ykkösmotivaattori on ehdottomasti hyvä olo! Jos en liiku, masennun ja haen piristystä epäterveellisistä herkuista.

 • Reply
  Urheiluhullu
  8.1.2016 at 22:16

  Eniten motivoi liikkumisesta tuleva energinen ja mahtava olo! Lisäksi treenaaminen ja erityisesti zumbaaminen on hauskaa ja onhan se kiva nähdä muutokset ulkomuodossakin :)

 • Reply
  Sofia
  8.1.2016 at 23:01

  Se, millainen olo liikkumisesta tulee, motivoi tosi paljon. Jos vaan makaa sohvalla on olokin sen mukainen. Kun liikkuu säännöllisesti, jotenkin näkee itsensä paljon positiivisemmin ja ajattelee itsestä mukavammin vaikka mitään ulkoista muutosta ei olisikaan tapahtunut. Muutenkin elämä tuntuu yleensä kivemmalta pienen hikoilun jälkeen. :) Lisäksi olen alkanut ajatella liikuntaa pitkällä tähtäimellä, jos nyt nuorena ottaa liikunnan kiinteäksi osaksi elämää, on varmaa isommat todennäköisyydet että sitten vanhanakin jaksaa kävellä omin jaloin :)

 • Reply
  Emmi
  8.1.2016 at 23:04

  Eihän kunnon hikijumpan jälkeiselle fiilikselle lyö vertoja mikään! Myös kaverin kanssa treenaaminen toimii kohdallani hyvänä motivaattorina. Lisäksi lenkkeily omissa oloissa musiikkiin uppoutuneena on yksi parhaimmista rentoutumiskeinoista.

 • Reply
  Maija
  8.1.2016 at 23:46

  Liikunnan tuoma hyvänolon tunne ja parempi jaksaminen arjessa sekä tietenkin kropan timmiys motivoivat liikkumaan! :)

 • Reply
  Pia
  9.1.2016 at 01:25

  Mikä motivoi minua liikkumaan.
  Kun on hyvä, terve ja kivuton päivä. Saa fiiliksen huippufiiliksen.

 • Reply
  Ninka
  9.1.2016 at 01:44

  Korkeaverenpaine ja liikunnan tuoma hyvä olo.

 • Reply
  Pihla
  9.1.2016 at 09:08

  Suurin motivaatio minulle on liikunnan jälkeinen hyvä fiilis. Liikunnan jälkeen on aina hyvä olo, vaikka olisikin tehnyt rankemman treenin. On myös sellainen itsensä voittamisen tunne, kun on saanut lähdettyä vaikkapa juoksemaan. Tottakai myös treenivaatteilla on suuri merkitys fiilikseen. Usein kun on saanut puettua treenivaatteet päälle, se lenkille lähtö ei tunnukaan enään niin hankalalta. Itselleni hyvänä motivaattorina toimii myös liikuntapäiväkirja. On sellainen tunne, että mä haluan tähän merkintöjä omasta liikkumisestani. Myös tällaiset hyvinvointi blogit ovat todella hyviä tsemppaajia ja muistuttajia liikunnan ja muutenkin hyvien elämäntapojen tärkeydestä. Ja vaikka itsellänikin näitä motivaattoreita on melko hyvin, on aina niitä hetkiä, kun mikään ei oikein saisi itseä lähtemään ulos sinne pimeään ja kylmään.

 • Reply
  Ninni
  9.1.2016 at 18:03

  Mua motivoi liikunnassa juuri liikuntasuorituksen jälkeinen fiilis: velatkin on saatavia ja mahdollinen lerssi otsassa häipyy hien mukana. Parasta stressin ja vitutuksen poistoa on vetää itsensä piippuun salilla! :-)

 • Reply
  Katja
  9.1.2016 at 18:07

  Minua motivoi se, että voin ostaa kivempia vaatteita ja ne näyttävät hyvältä päällä. Myös kevyempi olo fyysisesti ja psyykkisesti motivoi valtavasti!

 • Reply
  helina
  9.1.2016 at 18:08

  Minua motivoi liikkumaan hyvä mieli, energisempi olemus, terveempi keho ja itsetunnon muuttuminen vahvemmaksi ja mieluisammaksi. Liikunta on lepoa mielelle.

 • Reply
  Karoliina
  9.1.2016 at 18:16

  Minua motivoi uudet treenivaatteet ja pikkuhiljaa näkyvät tulokset kropassa. :)

 • Reply
  Ninni
  9.1.2016 at 18:21

  Minua motivoi liikkumaan kunnossapysyminen sekä yleinen jaksaminen. Luonnossa liikkuminen toimii myös stressinlievittäjänä.

 • Reply
  Vilhelmiina
  9.1.2016 at 18:25

  Minua motivoi liikkumaan kokonaisvaltainen hyvä olo, jonka liikkumisesta saan päivääni. Aiemmin olen treenannut melko suorituskeskeisesti, mutta nykyisin suhtaudun urheilemiseen kiitollisena mahdollisuudesta liikkua ja käyttää kehoani eri tavoin. Aina ei tarvitse pumpata salilla eturivissä tai osallistua kovatehoisille jumppatunneille. Nykyisin kuuntelen enemmän kehoani, ja mitä se milloinkin tarvitsee. Aamulenkit luovat päivään mahtavan positiivisen fiiliksen ja energian, joogatessa keho ja mieli kohtaavat uskomattomalla tavalla, uinnin ja vesijuoksun jälkeen olo on suorastaan euforinen ja kävelylenkeillä tulee kiinnitettyä huomiota kauniiseen luontoon ympärillä. Tapoja liikkua on monia, ja liikunnan mukanaan tuomaa hyvää oloa ei voita mikään! :)

 • Reply
  Livi
  9.1.2016 at 18:43

  Liikunnan jälkeinen hyvä, terve ja eläväinen fiilis! Ennen en sietänyt liikuntaa ja hikoilua, mutta nyt siihen on jäänyt koukkuun. :–) kilojakin on tämän liikuntainnon seurauksena lähtenyt, ja tunnen olevani elämäni parhaassa kunnossa! Ja parempaa kohti vain matkalla.

 • Reply
  Jenni
  9.1.2016 at 20:10

  Minua motivoi liikkumaan se hyvänolon tunne ja onnistumisen kokemukset, joita liikunnasta saa! Lisäksi liikunta auttaa pitämään kehoni paremmassa kunnossa: se auttaa pudottamaan painoa mutta auttaa myös selkä- ja niskavaivojen ehkäisyssä.

 • Reply
  Elina
  9.1.2016 at 20:11

  Liikkumaan minua motivoi kilojen tippuminen ja hyvä olo , joka liikunnasta tulee.

 • Reply
  Kristiina Maria
  9.1.2016 at 20:14

  Tärkein motivaattori on terveys, koitan pitää sen aina päälimmäisenä, jotta ulkonäkökeskeisyys ja ego eivät pääse puskemaan edelle. Arjessa haen inspiraatiota juuri sun blogin kaltaisista paikoista, sillä huomaan, että vain liikunnan pinnalliseen puoleen keskittyvät instagram-tilit, blogit ja vastaavat eivät oikein motivoi itseäni.

 • Reply
  Kinuski
  9.1.2016 at 20:44

  Mua motivoi liikkumaan se hyvänolonfiilis ja sen piristävä vaikutus, mikä liikunnasta seuraa! Toki valehtelisen jos väittäisin etteikö liikunnan positiiviset vaikutukset ulkonäköönkin motivoisi liikkumaan ;)

 • Reply
  Ansku
  9.1.2016 at 23:11

  Eniten motivoi se, että tiedän liikunnan auttavan painonpudotus-projektissani eteenpäin.

 • Reply
  ee
  10.1.2016 at 01:28

  hyvä olo ja peilikuva

 • Reply
  Laura
  10.1.2016 at 01:50

  Hyvä olo :)

 • Reply
  S
  10.1.2016 at 09:49

  Treenin jälkeinen fiilis, pitkäaikainen hyvinvointi ja ihanat treenivaatteet. :)

 • Reply
  Ella
  10.1.2016 at 10:13

  Minua motivoi treenin jälkeinen mahtava olotila sekä muutokset kehossa, joita alkaa syntyä melko nopeasti!

 • Reply
  mi
  10.1.2016 at 11:01

  Treenien jälkeinen olotila, ja myös se miten liikunta auttaa yleiseen jaksamiseen. Tavoitekeskeisenä myös johonkin suoritukseen tai loputulokseen tähtääminen.

 • Reply
  Maisai
  10.1.2016 at 13:01

  Urheilussa pitää olla jujua ja vauhtia. Tanssi innostaa mieltä ja kohentaa kuntoa. Nam!

 • Reply
  Leeena
  10.1.2016 at 13:04

  Miten ihana arvonta! Mikäs sitä paremmin motivoi kuin että kunto kasvaa ja jaksaa paremmin :)

 • Reply
  Hanna
  10.1.2016 at 13:33

  Yhdessä liikkuminen esimerkiksi hyvän ystävän kanssa on parasta!

 • Reply
  salli
  10.1.2016 at 14:53

  Minua motivoi liikunnan jälkeinen hyvä olo kun on saanut itsensä liikkeelle

 • Reply
  maria s.
  10.1.2016 at 15:46

  Hienoa ja pirteitä nuo jutan malliston vaatteet! :) Minua motivoi eniten liikkumaan parempi yleiskunto ja terveys. Tietysti myös vaatekaapissa lojuvat jotkin tiukoiksi käyneet vaatteet motivoivat hieman polttamaan vararengasta poies. :D

 • Reply
  J
  10.1.2016 at 16:43

  Motiivina liikuntaan on se että yksinkertaisesti pystyy liikkumaan, kaikki ei pysty vaikka haluaisi. Oma terveys ja hyvinvointi. Tosi kiva arvonta, tietysti mukana.

 • Reply
  Jenna
  10.1.2016 at 16:56

  Tärkein motivaattori on varmasti liikunnasta tuleva hyvä olo – niin fyysinen kuin henkinen. Parhaiten liikunnan merkityksen omassa elämässä huomaa silloin, kun taukoa tulee syystä tai toisesta. Terveys, hyvä kunto, vahvuus, parempi vastustuskyky, mukava tekeminen, uuden oppiminen, painonhallinta ja hyvä seura ajavat myös liikunnan pariin.

 • Reply
  Jonna
  10.1.2016 at 17:37

  Liikkumaan motivoivat monet asiat päällimmäisinä liikkumisen tuoma väsynyt, mutta onnellinen olotila ja parempi jaksaminen sekä huomattavasti parempi unen laatu. Eikä täällä pohjoisen pimeydessä pidä aliarvioida iloisen väristen treenikuteiden mukanaan tuomaa motivaatiotakaan.

 • Reply
  Maija
  10.1.2016 at 19:09

  Kiva arvonta! Minua motivoi liikkumaan sen tuoma hyvä olo. Se, että työkiireet helpottavat ja alitajunta saa rauhassa aikaa pohtia ratkaisuja kinkkisiinkin juttuihin. Monta kertaa huomaa urheilun jälkeen osaavansakin ratkaista jonkun aikaisemmin tukalalta vaikuttaneen tilanteen :-)

 • Reply
  Outi L.
  10.1.2016 at 19:14

  Mua motivoi liikkumaan ehdottomasti terveys ja Se hyvä olo mikä liikunnasta tulee.

 • Reply
  Tawunen
  10.1.2016 at 19:23

  Liikunnasta tuleva hyvä fiilis :)

 • Reply
  Emsku
  10.1.2016 at 19:59

  Liikkumaan mua motivoi oma peilikuva, joka ei ihan vielä miellytä täysin itseäni! Lisämotivaatiota tuo tulokset, jotka auttavat ponnistamaan lisää!

 • Reply
  Noora K.
  10.1.2016 at 21:50

  Mua motivoi eniten se hyvä olo, mikä tulee liikunnan jälkeen, ja se tunne suorituksen aikana, kun tuntee että on kehittynyt jossain. Toki myös ulkonäölliset syyt, kiinteytyminen ja terveempi ulkomuoto kiinnostaa.

 • Reply
  Elina
  11.1.2016 at 00:06

  Minua motivoi liikunnan jälkeinen hyvän olon fiilis ja sen vaikutukset hyvinvointiin. En ole mikään himoliikkuja ja aktiivisesti olen liikkunutkin vasta muutaman vuoden. Ero entiseen on niin huima, että kaikesta tuskasta huolimatta lähden kerta toisensa jälkeen salille tai jumppaan.

 • Reply
  Anna
  11.1.2016 at 07:46

  Eniten motivoi kehityksen näkeminen sekä tuloksissa että kropassa! Uusista treenivaatteistakin saa aina välillä mukavaa lisäpotkua, vaikka treenailu on jo sen verran kiinteä osa omaa elämääni, että saan raahauduttua treenisalille silloinkin kun ei yhtään huvittaisi. :)

 • Reply
  Heini
  11.1.2016 at 11:35

  Liikunnan jälkeinen mahtava fiilis ja itsensä ylittäminen! :)

 • Reply
  Annemari
  11.1.2016 at 22:25

  Eri lajien osalta motivoi vähän eri jutut. Ulkona lenkillä saa nauttia raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista, rentoutuu. Salilla käydessä ajattelee enemmän tuloksia ja niiden näkymistä kropassa. Kaikesta liikkumisesta tulee kuitenkin hyvä olo ja aina on iloinen, että jaksoi lähteä vaikkei millään olisi ensin jaksanut.

 • Reply
  Annika S.
  17.1.2016 at 09:15

  Minua motivoi liikkumaan se kun näen muutoksen kehossani. Ja se on upeaa! En ole koskaan aiemmin omistanut lihaksia mutta nyt 4 vuoden aktiivisen salitreenin seurauksena olen saanut lihakset, enkä todellakaan anna kovan työn valua hukkaan lopettamalla treenaamista. Siitä on tullut Elämäntapa. ❤

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *