24.10.2014

Tätä ilman en voi elää!

applecidervinegar

HUOM!! Kuvassa näkyvä Braggen tuote on kirjoitettu suomenkielellä väärin!! Alla oleva etiketti näyttää tältä ja tuote siis oikeasti on omenasiiderietikkaa EI viinietikkaa niinkuin virheellisesti kirjoitettu tuohon!!! 

Tässä yksi superfood, jota ilman en voisi olla.  Ja superfoodi siksi, että ainakin omalla kohdallani tällä ihanuudella on ollut aivan mieletön vaikutus hyvinvointiini. En tiedä onnistunko hehkuttamaan omenasiiderietikkaa tarpeeksi, mutta ainakin yritän;)

Idea testata omenasiiderietikkaa lähti ihanilta Tone It Up tytöiltä, joita olen jo useamman kerran täälläkin hehkuttanut. Karena ja Katrina lukeutuvat omiin suosikkeihini ja he jakavat ihan tajuttoman määrän inspiraatiota ja hyvää mieltä seuraajilleen. Mikäli Tone It Up sivusto on vielä entuudestaan tuntematon, niin suosittelen todella lämpimästi viimeistään nyt piipahtamaan heidän sivuillaan. Näiden mimmien energia ja elämänilo on loputonta!! :) Todellisia esikuvia ja hyvänmielen lähettiläitä.

Mutta nyt siihen omenasiiderietikkaan. Tämä on oikea kauneuden ja hyvinvoinnin ihmeaine. Sillä on hurjasti hyviä vaikutuksia kehollemme ja jo muutaman viikon käytön jälkeen huomaa, ettei ilman pysty edes olemaan! Ostin jopa Dubain lomallamme kaupasta omenasiiderietikkaa, jottei tarvinnut viikkoa olla ilman;)

Itse olen huomannut, että tähän tulee himo! Aamuisin kroppa ihan huutaa omenasiiderietikkaa ja sillä saa todella raikkaan startin päivään. Ihan aluksi oma mahani reagoi omenasiiderietikkaan ja käytinkin sen vuoksi sitä alkuun vain joka toinen päivä muutaman viikon ajan. Alkuun käytin vain yhden ruokalusikallisen kerrallaan, mutta nyt olen jo pitkään käyttänyt omenasiiderietikkaa vähintään kaksi ruokalusikallista päivittäin. Maha tottui siis alun jälkeen todella nopeasti.

Omenasiiderietikan hyötylista on loputon, mutta keräsin tähän nyt muutamia, mikäli joku muukin siellä ruudun toisella puolella innostuisi kokeilemaan! :)

♥ Auttaa ruuansulatuksessa

♥ Virkistää

♥ Auttaa pitämään verensokerin tasaisena

♥ Loistava apu aknen hoitoon

♥ Saa ihon ja hiukset hehkumaan

♥ Tasapainottaa kehon ph arvoja (loistava lisä ruokavalioon esimerkiksi niille, jotka juovat paljon kahvia!)

Omenasiiderietikka ei ole sama asia, kuin omenaviinietikka ja mikäli on aikeissa testata omenasiiderietikkaa on hyvä muistaa panostaa laadukkaaseen luomu tuotteeseen, jotta saa tämän ihmeaineen kaikki hyödyt! :) Ruohojuuressa on ainakin useampaa eri laatua. Kuvassa näkyvä Bragg:en omenasiiderietikka taitaa olla kaikkein suosituin ympäri maailmaa.

Onko muita omenasiiderietikkaan hurahtaneita, jotka vannovat sen nimeen, eivätkä suostu enää olemaan ilman?:)

Apple Cider Vinegar is the one thing I no longer can live without! I got the idea of trying it out in my diet from lovely Tone it up Girls. These girls are the BEST! I drink two table spoons of the vinegar every morning with orange juice and water. I suggest that if you are not familiar with vinegars start with just one spoon because at least my stomach got little aches after I started using ACV too much too quickly. The benefit list from ACV is endless and it for instance helps digestion, refreshes, keeps blood sugar level steady, reliefs acne, makes skin and hair to glow and balances body ph levels. Please not that apple CIDER vinegar is not the same as apple wine vinegar! The Finnish etiquette above is wrong. And I also recommend you to use high quality organic vinegar only. A brand called Bragg is might be the most popular all over the world. 

Do you already use Apple Cider Vinegar and if you do what do you think about it?

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Merja
  24.10.2014 at 06:38

  Mistä tätä voi ostaa ja paljonko maksaa?

 • Reply
  Elliska
  24.10.2014 at 07:16

  Sekoitatko tuon johonkin nesteeseen vai otatko raakana? Ja onko tuo Bragg nyt omenaSIIDERIetikkaa vai omenaVIINIetikkaa kuten tuossa etiketissä lukee?

  • Reply
   Mona
   24.10.2014 at 07:41

   Joo veteen ja mehuun sekoitan!:) Ja on tosiaan etiketistä huolimatta omenasiiderietikkaa. En kyllä käsitä miksi tohon heitetään toi suomenkielinen leiska päällä:O Vois melkein laittaa tuonne viestiä ja kysyä..:D Tai sit jos joku fiksu osais selittää mikä niiden ero edes on tarkemmin??:D

 • Reply
  Emma
  24.10.2014 at 12:16

  koukussa jo vuoden verran:) joka aamu juon veden joukossa ja lisäilen sitä joka paikkaan esim salaatteihin

  • Reply
   Mona
   24.10.2014 at 12:51

   Joo salaateissa ihan mega hyvää kans8)

 • Reply
  Kristiina
  24.10.2014 at 15:51

  Mä en uskalla kokeilla enää mitään superfoodeja, aina kun aloitan jonku uuden niin sairaalakeikkaa voi odotella :D Oikeasti nyt jo naurattaa :D Mun perussairaus ei siedä juuri mitään uusia tehosteita kehossa! Onneksi on tyrnit, mustikat, puolukat ja karpalot joita voin käyttää ja onneksi kovin terveellisiä nekin.

  Tästä tuotteesta en ole ikinä kuullut tai nähnyt kaupassa. Maistuuko se omenalle vai etikalle? :) Kuulostais vaan niin ihanan raikkaalle tuo salaatin mukana käytettynä.

  <3

 • Reply
  Elina
  26.10.2014 at 17:33

  Säilytetäänkö jääkaapissa avattuna? Kauanko mahtaa säilyä avattuna? Onko käytössä rajoituksia? Voiko ottaa päivässä siis kuinka paljon vain haluaa?

  • Reply
   Mona
   26.10.2014 at 17:54

   Hmmm mä en osaa tarkemmin sanoa rajoituksista… Mutta jääkaapissa säilyy kyllä ihan hyvin! :)

 • Reply
  Lau
  27.10.2014 at 08:51

  Kiitos vinkistä, tämä tulee kokeiluun (käväisin jo Life-myymälästä ostamassa) ehdottomasti! Kärsin aknetaipumuksesta ja vauvan syntymän myötä vireystilakaan ei ole ihan sitä parasta a-luokkaa, joten toivon että tästä tuotteesta olisi monenlaista apua! Sulla on niin positiivinen ja monipuolinen blogi, kiitos siitä!

  • Reply
   Mona
   27.10.2014 at 08:59

   Voi kiitos ihanasta kommentista!!! :) Hei tätä voi sitten käyttää ihan kasvovedenkin sijasta ulkoisesti!! :) Tohon ihoprobleemaan loisto vinkki. Kantsii kurkata esim youtubesta applesidervinegar for skin (tms) hakusanoilla sieltä löytyy lisää juttua! :)
   Paljon energiaa sinne vauva-arkeen <3<3 Varmasti tarvitsee kaiken extra energian mitä saa. Voi että odotan kyllä itsekin samaista aikaa enemmän kuin osaan selittääkkään:) Ehkä joskus vielä<3 :)
   Haleja <3

 • Reply
  Cherry
  27.10.2014 at 13:13

  Kiitos muistutuksesta! Olen tätä miettinyt pitkään ja nyt aion hankkia, kun seuraavan kerran menen Ruohonjuureen käymään. Ainoastaan epäilen vain sitä millä ihmeellä saan nämä kaikki erilaiset “terveyslitkut” kohta juotua, kun käytössä on jo smoothieita ja msm-jauhetta jne. Kaikki hyvä tuntuu olevan juotavissa, mutta ei varmasti maistu hyvältä, jos ne kaikki sekoittaa yhteen! Onko sulla joku systeemi mitä juomia juot milloinkin? Käytätkö esimerkiksi msm-jauhetta tai muita veteen sekoitettavia juttuja tuon etikan lisäksi? En tiedä teenkö tästä nyt itselleni jotain ongelmaa, mutta tuntuu, että raikasta vettä ei kohta tule enää juotua ollenkaan, kun siellä on aina seassa jotain “mömmöjä” :D

 • Reply
  Brofesssori
  18.12.2015 at 15:17

  Ok. En tiiä, että miks tämmönen artikkeli tuli vastaan, mutta anyways.
  Missään omenasiiderietikassa ei ensinnäkään ole niin paljoa varsinaisia ravinteita verrattuna muihin perus viinietikoihin, että voitaisiin olettaa sen olevan erityisesti parempaa ja, että terveysvaikutukset liittyisivät varsinaisesti sen vitamiineihin ja kivennäisaineisiin. Itse olen käyttänyt ihan perus omenaviinietikkaa (koska ei maistu yhtä pahalta kuin muut halpikset) ja olen saanut siitä ihan kaikki samat hyödyt kuin millä tätä luomuomenasiiderietikkaa mainostetaan.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *