20.3.2015

Black and Stripes

stripesoutfit6stripesoutfit2
miumiu2
stripesoutfit5
stripesoutfit4
stripesoutfit3
miumiustripesoutfit1

Kuvat, Eetu Visuri

Shoes, Zara (similar here, here & here)
Shorts, Stardivarius (similar here, here, here & here)
Shirt, Zara (similar here & here )
Bracelets, Forever21 (similar here, here, here & here)
Ring, Malaysia local jewelery store (similar here, here & here)
Sunglasses, Miu Miu @Sunglassesshop* (similar here)
Bag, By Malene Birger* (similar here)
(giveaway*/adlinks)

Maaliskuu näyttää jo melko lupaavalta asupostauksien suhteen;) Aikaisemmin tässä kuussa asuja on on näkynyt White Dress Outfit– , Singapore Outfit-, Simple-, ja Tartan – postauksissa. Edelleenkin olen huomattavasti Suomen olosuhteita laiskempi laittautumaan tai pukeutumaan täällä KL:ssä. Ulos lähtiessä on aina niin super kuuma, että meikki valahtaa poskille ja hiukset menevät heti päätä pitkin;D Toisaalta en todellakaan valita, nimittäin rakastan tätä lämpöä!

Sain pari viikkoa sitten rutkasti lisää vaatteita käyttöön, kun äiti toi niitä mukanaan ja nyt huomaankin taas hieman innostuvani enemmän asuista. Shoppailut täällä on jäänyt ihan minimiin vaikka mahdollisuuksia ja valinnanvaraa löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Olen koittanut tietoisesti välttää kaupoissa kiertelyä, koska tiedän jo nyt, etten pysty ottamaan kaikkea tavaraa täältä takaisin Suomeen. Aika järkkyä ajatella, että jäljellä on enää kolmisen kuukautta! Huh hei, aika menee nopeasti.

Mutta nyt eilisen päivän asuun. Päällä oli mustat shortsit, jotka ovat yhdet suosikkini. Näitä olen käyttänyt jo tosi monta kesää Suomessakin. Mustat väljän malliset shortsit ovat mukavat päällä. Pidän myös erityisesti shortsien korkeasta vyötäröstä, joka saa jalat näyttämään pidemmiltä. Vastaavia voi hyvin käyttää Suomessa jo keväällä lisäämällä alle sukkahousut!

Zaran paita on äidin vaatekaapista ja se oli todella tervetullut tänne;) Paita on kevyen materiaalinsa ansiosta todella mukava päällä. Raidat ovat myös aina hyvä juttu!

Tällaisissa hyvin yksinkertaisissa asuissa viihdyn yleensä parhaiten. Neutraaleja värejä pienillä lisämausteilla. Tässä asussa kengät ja toi särmää kokonaisuuteen. Hiukset laitoin nyt vaihtelun vuoksi letille ja tuosta kampauksesta tuli loppujen lopuksi hauskan rento – vai mitä mieltä olette? :)

As I mentioned before I got some new clothes from my mom as a souvenir from Finland when they visited us here in KL. This is why this April looks a bit more lighter when it comes to outfit post. Finally I have some material to work with. :)

In these pictures I wear basic black and stripes. The shirt is from my moms closet and it is perfect to use here as the material is so cool and light. The black shorts are my favorites! been using them many years in Finland and just had to take them with me here in KL.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    merenhelmi
    20.3.2015 at 09:41

    Vau niin kaunis Mona!!! :)
    <3

    • Reply
      monasdailystyle
      20.3.2015 at 15:16

      Ihana Veera, sä se kaunis olet <3

  • Reply
    camilla
    24.3.2015 at 23:27

    Ulalaa, nuo koivet! Kyllä se päivettynyt iho vaan näyttää niin pirun hyvältä. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *