14.3.2015

Singapore Outfit

outfit3outfit2outfit1

Shoes, Reebok (similar here)
Shorts, Lindex (similar here)
Shirt, Mango (similar here
(adlinks)

Ensimmäinen päivä Singaporessa on mennyt niiiiiiin nopeasti. Herättiin aamulla seiskan aikoihin ja suunnattiin ensimmäisenä salille. Kevyen lenkin jälkeen aamupalalle ( oli hyvä! ) ja sieltä suoraan turistibussilla kiertelemään kaupunkia. Bussin kyydissä sai aika hyvän kokonaiskuvan paikasta. Hypättiin kyydistä muutaman kerran (ensin Raffles hotellilla ja seuraavaksi Suntec city ostarilla) ja nyt iltapäivästä tultiin takaisin hotellille. Illalla olisi tarkoitus mennä ihastelemaan Marina Baylle valoshowta. Meillä on Eetun kanssa vielä huominen kokonaan aikaa kierrellä kaupunkia, mutta meidän rakkaat vieraat lähtevät jo huomenna illalla takaisin Suomeen. Aika lyhyeksi jää siis Singaporen visiitti, mutta meillä onneksi on mahdollisuus tulla käymään täällä helposti vielä uudelleen. Tosin hintataso on sen verran korkea, että taidetaan keskittyä seuraavaksi hieman edullisempiin reissukohteisiin;) Varsinkin KL:n hintoihin tottuneena täällä tuntuu kaikki ihan jääääätävä kalliilta.

Kuvia räpsin koko päivän taas muistikortin täyteen, mutta niiden muokkaaminen ottaa aikansa. Tässä kuitenkin päivän asukuvat, jotka äiti otti <3 :) Ja itseasiassa nuo shortsitkin on kähvelletty äidin matkalaukusta;)

Mulla on muuten täällä kunnon hiuskriisi! Suomessa tykkään pitää usein hiuksia auki ja kiharalla. Täällä se tuppaa olemaan todella tuskallista kuumuden takia. Alan kyllästyä tuohon ainaiseen ponnariin. Pitää alkaa kehittelemään uusia kampauksia. Ideoita otetaan vastaan helpoista ja käytännöllisistä väsäyksistä. Myös tuotevinkit on tervetulleita! Onko mitään suihkeita, millä saa järjettömässä kuumuudessa hiukset pysymään kuohkeina?! :D

First day in Singapore has gone fast. In the morning we visited the gym and had an amazing breakfast before jumping into one of these sight seeing busses. After driving around the Singapore for three hours we went for a lunch in the Suntec City mall. Also some Starbucks coffee was enjoyed before we went back to hotel around 4pm. Next we are resting for a while before going into the Marina to see the hotels and the fountain show. I will be back soon with more about Singapore. I got lots of pictures for You guys! :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Inspire me Sunday
  14.3.2015 at 16:26

  Söpöt shortsit! :)

  Kuumuus, kosteus ja kuohkea kuontalo taitaa olla mahdoton yhdistelmä. Itse oon kokeillu vaikka mitä tahnoja hiuksiin, mutta nykyään jo luovuttanut. Perus ponnarilla ja nutturalla mennään täällä:)

  http://www.inspiremesunday.blogspot.ae

 • Reply
  Pinja
  14.3.2015 at 21:55

  Ai että miten ihana asu! Saispa sitä itekin jo pukeutua noin kevyesti :D

 • Reply
  Ulla
  15.3.2015 at 00:02

  Really love your shorts, ♥
  Enjoy your time in Singapore!

  Liebe Grüße,
  Ulla :-)

  https://www.pinterest.com/tiffanyssecret/

 • Reply
  R
  15.3.2015 at 11:29

  Letitä välillä hiuksia, leteistä saa vaikka mitä kampauksia ja erilaiset nutturat!

  Itse teen yleensä hollantilaisen letin tai kalaruotoletin toiselle puolellel :)

  • Reply
   monasdailystyle
   15.3.2015 at 11:34

   Joo hyvä idis!!:) Lettejä kehiin siis enemmän:) Pitänee hakea myös kuivashampoota niin saa vähän voluumia kehiin.

 • Reply
  Emma
  15.3.2015 at 16:52

  Sukkanuttura on ihan paras ja tosi helppo kun pari kertaa testaa! Youtubesta vaan hakusanalla sock bun, jos ei ole ennestään tuttu :) ja samalla saa kiharat hihii

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *