20.3.2015

White CK

collari

Calvin Klein Jeans paita täällä 

Rakastan rentoja svetareita! Tämä Boozt.com:lla vastaan tullut CK yksilö on ihan täydellinen. Vaaleat vähän revityt farkut jalkaan tämän kanssa niin avot! Niin ja korkkarit tuomaan kivaa kontrastia:) Mainitsin aamuisessa postauksessa, että koitan kiertää kauppoja kaukaa, mutta heti perään menin ostamaan uusia juttuja kaappiin;) Nettikauppojen täydentyviä kevätvalikoimia olen myös selaillut kuola valuen. Ah, kaupat ovat täynnä kaikkea ihanaa keväistä ja kesäistä!! :) Tämän päivän shoppailuista myöhemmin lisää;) Koitan saada myös koottua inspispostausta kevään asuista ja vaatteista pikimiten.

Kuullaan pian! :)

(Adlinks Boozt.com)

I just love these cozy sweaters! This CK sweater is just perfect! Combine it with the lightly teared jeans and heels to make a great contrast. It is great to see that the spring has finally arrived in the online stores at least. ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *