13.3.2015

Simple

asumaaliskuu
reebok

Shoes, Reebok (here)
Shorts, Stradivarius (similar here & here)
Top, Bik Bok (similar here)
Bag, Malaysia local brand (similar here)
(adlinks)

Vaatekaappi sai tällä viikolla hieman täydennystä “uusista” vaatteista. Hipsuissa siksi, että vaatteet eivät ole uusia, mutta sain ne äidin mukana Suomesta tänne. Olipas kiva saada vaihtelun vuoksi farkkushortsien sijaan jalkaan mustat shortsit:D Tässä alkaa arvostaa omia vaatteita ihan eri tavalla, kun garderoomi on minimaalinen;)

Nyt on aamulenkki tehty, aamupala syöty ja seuraavaksi hypätään Singaporen bussiin. Toivottavasti matka menee nopeasti ja kivuttomasti. Olen muutaman päivän kärsinyt tosi ikävistä jalkasäryistä ja toivon, ettei se ylly bussissa istuessa.. En tiedä johtuuko säryt turvotuksesta vai mistä, mutta tunne on ihan kamala, kun yöllä herää kamalaan jomotukseen, eikä saa unta! :O Googlettelin yöllä, kun en saanut nukuttua mistä moinen särky voi johtua ja yleisin vastaus oli levottomat jalat. Onko ruudun toisella puolen muita samasta ongelmasta kärsiviä?? Toivottavasti menee nopeasti ohi, eikä tule toistumaan. Ihan kuin olisi palannut teinivuosiin, kun oli kamalia kasvukipuja. Muistatteko niitä?

I received some add ons in my closet this week when my mom brought some garments for me from Finland. 

Now we have done the morning cardio, eaten breakfast and next we are jumping in the bus to Singapore!!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Ninka
    14.3.2015 at 01:21

    Hei. Oleto kokeillut magnesiumia? Minulla se ainakin auttaa kramppeihin ja turvotukseen.

  • Reply
    Lotta N.
    15.3.2015 at 19:51

    Mä muistan, kun opiskeluaikana teki pitkiä vuoroja kiireisinä päivinä Hesen kassalla, ja illalla nukkumaan mennessä jalat tosta melkeinpä polvesta alaspäin särki ja jomotti ihan hulluna. Eli mulla ainakin oli selvästi kyse poikkeuksellisesta rasituksesta. Ootko käppäillyt normaalia enemmän viime aikoina? Toki se turvotuskin voi olla syynä, mistä näitä tietää..

  • Reply
    eeva-erica
    17.3.2015 at 04:19

    mulla esiintyy edelleenkin epäsäännöllisen säännöllisesti just noita kasvukipujen tyylisiä, erittäin voimakkaita kipuja, ja oon melko varma että ne johtuu nestehukasta/liian vähäisestä vedenjuonnista! ikävää siinä on se että oireet eivät tullessaan lievity pelkällä vedellä, mutta mulla helpotuksen tuo ihan 400mg ibuprofeiinia. kannattaa kokeilla sitä seuraavan kerran kun jalat jomottaa!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *