26.2.2015

Jumpsuit x 12

Täällä KL:ssä näkee naisilla paljon jumpsuitteja erilaisissa kuoseissa ja malleissa. Olenkin muodostanut itselleni pienen jumpsuitaddiktion ja olen koittanut metsästää täydellisiä yksilöitä kaupoista. Ihmeen vähän liikkeissä on tullut sopivia vastaan. Hassua, koska nettikauppoja selatessa tuntuu, ettei muuta olekkaan, kuin loputtomasti täydellisiä vaihtoehtoja ja paljon valinnanvaraa!

jumpsuit5

Asukuvat: 1. täällä 2. täällä 3. täällä 4. täällä 5. täällä

Selasin omia vanhoja asupostauksia, joista löytyi jumpsuitteja ja aika yksivärisiltä nuo asut näyttivät;D Toisaalta mustaa jumpsuittia pystyy muokkaamaan moneen tilanteeseen ja asusteita vaihtamalla saa muutettua ilmettä nopeasti. Kaipaisin kuitenkin jumpsuittia vaaleassa värissä sekä jumpsuitin hihoilla..

Keräsin tähän muutamia omia suosikkejani yhteistyökumppanien Boozt.com ja Zalandon valikoimasta.

jumpsuit

1. Patrizia Pepe
2. Finders Keepers
3. Topshop
4. Ilse Jacobsen
5. Mango
6. Esprit Casual
7. Dagmar
8. Patrizia Pepe
9. By Malene Birger
10. Elisabetta Franchi
11. Mango
12. Mango

Näistä numero ykkönen on ihan ehdoton lempparini! Super kaunis väri ja ihana leikkaus. Valkoinen jumpsuit numero kaksi on puolestaan ihan täydellinen kesähaalari! Sen kaveriksi kunnon päivitys, kultaiset asusteet ja korkeat korot niin vola:) Mikä näistä on teidän lemppari?

(Zalando & Boozt.com Adlinks)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Eve / Queen Of Everything
  26.2.2015 at 12:11

  Mä en erityisemmin jumpsuiteista pidä, eikä tulisi mieleenkään ostaa itselle. Noh, eipä vartalonmallikaan ole suotuisa jumpsuittiin, tosin niitähän näyttää olevan nettikaupoissa aina koosta 34 kokoon 60, eli muka kaikille pitäisi olla ok.

  Sä näytät kuvissa kyllä hyvältä, mutta eikö jumpsuit ole tosi epäkäytännöllinen koska esim. wc käydessä sen joutuu riisumaan kokonaan? Olisi vaikea kuvitella koko päivää sellaisessa viihtyvänsä, mutta muutama tunti menisi varmaan ihan ok.

  Jos mun pitäisi pukeutua jumpsuittiin niin valintani olisi numero 10. Ehdottomasti parhain :)

  • Reply
   monasdailystyle
   27.2.2015 at 14:59

   Hih, onhan se juu hiukan hankala tuon vessass käynnin suhteen :D Mutta äkkiä sen alas laskee, jos on jumpsuitti ilman sen kummempia vetskareita:) Toi kymppi on ihan täydellinen 8) Rusetit rulaa <3

 • Reply
  Misme
  26.2.2015 at 12:51

  Aivan ihania!!! Mä oon kanssa himoinnut jumpsuitia jo pitkään (en omista yhtäkään)! Monikäyttöisin olisi varmasti musta, luulen että se ratkaisisi aika monta illanvietto-asuongelmaa… :) Hihoilla se sopisi töihinkin.

  Mutta on ne hihattomatkin kyllä kauniita…

  Jostain lehdestä bongasin aika ihanan printtikuvioisen, laskeutuvaa kangasta – oliskohan ollut Gina Tricotin! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   27.2.2015 at 15:04

   Misme <3 <3 Toivottavasti teillä oli ihana reissu, ainakin kuvien perusteella näytti täydelliseltä <3 :)
   Ja hihoilla tosiaan jumpsuit monikäyttöisempi:) Sun pitää ehdottomasti hankkia oma haaliri. Nään niin sun päällä seiska numeron tyylisen 8) Upea tyylilyyli Misme <3

 • Reply
  Pinja
  26.2.2015 at 15:24

  Tuo 2. sulatti mun sydämen, aivan ihana juuri kesää ajatellen!

  • Reply
   monasdailystyle
   27.2.2015 at 15:05

   Se on niin ihana :) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *