9.2.2015

Little India

littleindia6littleindia4littleindialittleindia3littleindia5littleindia7

Kuvat, Eetu Visuri

Shoes, Bronx
Jumpsuit, NLY Trend* (similar here)
Bag, H&M
Sunglasses, H&M
(giveaway*/adlinks)

Viime viikolla käväistiin KL:n Little India alueella. Värikästä ja eläväistä aluetta. Monet kehuvat erityisesti paikan iltaelämää, jolloin on paljon vilskettä ympärillä. Me ollaan oltu todella laiskoja käymään missään myöhään iltaisin (nukkumassa jo melkein kymmeneltä;) ) ja Little Indiassakin piipahdettiin päiväsaikaan. Seuraavaksi pitää kyllä ryhdistäytyä ja käydä tsekkaamassa Little Indian iltaelämä:) Päiväreissulla saatiin omanlaisensa kokemus paikan food courtista. Jumantsuikka mikä meno :D Mun ilme oli yhtä isoa kysymysmerkkiä, kun päästiin paikalle. Mistä ruokaa, mitä ruokaa, mihin maksaa, mihin istua yms… Söin Little Indiassa ekaa kertaa banaaninlehdestä. Ihan perus täällä, mutta ei vaan ollut aikaisemmin tullut vastaan:) Ruokajutuista pitää kyllä tehdä ihan oma pitkä kattava postaus. Nää paikalliset syö ruokaa käsin! :) Hassua, mutta onhan se ihan näppärää. Me ollaan jo ihan tottuneita puikkojen käyttäjiä;) Veitsillä ei täällä tehdä mitään.

Little Indian iltameno odottaa vielä meitä, mutta täällä Bukit Bintangissa saadaan iltaelämästä oma osamme ihan suoraan makkarista. Jytke ja baarien meno nimittäin kuuluu aamun pikkutunneille asti todella selvästi. Ensimmäisenä iltana luulin, että kyseessä on joku spesiaali juhlapyhä, mutta muutaman illan jälkeen tajusin sen olevan ihan jokailtaista. Äkkiä siihenkin tottui. Melkein kuin soittaisi tuutulaulun kuunnellessa baarien melua;)

Aika on mennyt ihan järjetöntä vauhtia. Ollaan oltu jo yli kuukausi pois Suomesta!! Tuntuu, kuin just vasta oltaisiin lähdetty ja toisaalta KL tuntuu siltä, kuin oltaisiin aina oltu täällä. Ensi viikolla alkaa koulukin. Tänään käytiin ekaa kertaa kampuksella käymässä. Terveystarkastusta ja ohjaajan kanssa tapaaminen. Koululle on täältä meidän kotoa noin puolen tunnin ajomatka. Vaihtareita taidetaan vähän hemmotella koululla. Me ei tiedetty juuri mistään mitään, mentiin väärään paikkaan ja unohdettiin passitkin kotiin. Saatiin kuitenkin oma priva kuljetus oikeaan rakennukseen, passien unohtamisesta muistutettiin vaan olemaan jatkossa tarkempia ja tusinoittan papereita täytellessämme saatiin vielä kivalta ohjaajalta mehutkin evääksi;) Ai niin ja aurinkovarjot saatiin myös lahjaksi! Tuli tarpeeseen, kun käppäiltiin pitkin suht isoa kampusta tk rakennusta etsien! Aurinko nimittäin porottaa hitusen kuumasti täällä. Niin ja mulla oli pitkähihainen neule päällä! Note to self: Ei pitkähihaisia neuleita. Kevyt huivi hartioille mielummin. Niin ja lakki päähän!

Päivän kiertelyn, tk:ssa jonottamisen, verinäytteiden, purkkiin pissaamisen ja kaiken muun ihmettelyn jälkeen olo kotiin palatessa oli ihan naatti. Eetu päätti myös pitää tänään “ärsyttää kaikki”- päivän, joten sekin vei mun energiat ihan nollaan. Aamu mun osalta alkoi paremmin, kuin hyvin. Heräsin ennen herätystä, meditoin ja suuntasin juoksumatolle. Eetu ui altaalla aamutreenin. Banaanipannaria napaan ja kaikki näytti just niin hyvältä kuin vaan voi näyttää. Jaaaaa sit se Eetun “mua ärsyttää”- moodi lähti käyntiin. Mikä siinä muuten on, että kun itsellä on ihan über hyvä fiilis niin saakeli se toinen vetää ihan varmasti juuri silloin kaikki mahdolliset ärsytyskortit käyttöön ;) Päivän kestäneen väittelyn ja nälvimisen jälkeen sanoin Eetulle, et nyt on meitsin energiavarastot -10:ssä, et en jaksa yhtään mitään. Onneks toinen tajus siinä vaiheessa lopettaa “mua ärsyttää”- moodin ja anto minuutin “pitkän” halin. Energiatankki nous samantien +4:ään ja jos nyt lähtis vielä tekemään iltatreenin niin saisi sen taas normaaliin +9 asteikkoon ;)

Että sellasta. Little India – värikäs ja kiva. Koulun kampus alue – ISO. Koulun lounas – täydellinen (1.5€ per nenä). Eetu oma ihana itsensä. Ja mä käytin viimistä kertaa Little Indian reissulla tuota mustaa jumpsuittia, joka näkyy asukuvissa. Jumpsuit kyllä ihana, mutta musta väri täällä KL:ssä ei.

Mitäs teille kuuluu??? :) Onko muilla kuin Eetulla ollut tänään “mua ärsyttää”- päivä? :D

It has now been over a month since  we left Finland. Unbelievable! The time has just flew.. Yesterday we visited Little India here in KL and it was colorful and beautiful with all the decorations but it was pretty silent. I think that there will be more life in the evenings. Today we spent the day at school working on our registration process. After doing lab tests, signing millions of document and eating a cheap lunch we were exhausted when we arrived back home. Also Eetu has had “everything is annoying” day today which has eaten all my energy as we have argued about the smallest things the whole day. After all we are now happily home and Eetu is starting to behave as normal again ;). See You soon again!

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Marianna
  9.2.2015 at 15:03

  I love this!!!! Very beautiful photos!!!!

  Marianna Papagiannopoulou BLOG

  • Reply
   monasdailystyle
   10.2.2015 at 04:41

   Thank you Marianna <3 <3 :)

 • Reply
  Kristiina M
  9.2.2015 at 15:12

  Kuulostaa tutulta toi ärsyttää kaikki -päivä! :D Ja miksi se känkkäränkkä tulee toiselle just silloin, kun on itse päässyt hyvään fiilikseen esim. treenin, kavereiden tapaamisen, meditoinnin tai muun takia? Sitä tekis vaan mieli patistaa toinen oikeen pitkälle lenkille tai jonkun muun kivan puuhan pariin nollaamaan aivoja, mutta eihän sitä oikeen voi, kun ainakin mulla alkais varmaan nousta savu vielä enemmän korvista, jos puoliso alkaisi vielä siihen oman ärsytyksen päälle neuvomaan. :D Mutta onneksi känkkäränkä ei ole mikään yleinen vieras ja aika tasan taitaa ainakin meillä mennä ne ärsytyspäivät. Ja sehän tietty vaan hyvä, että keskinäinen luottamus on niin suuri, että uskaltaa näyttää ne negatiivisetkin tunteet, jos niitä on. Kunhan sitten niistä kiukutteluista osaa päästää irti, toi haliminen on hyvä tapa! :)

 • Reply
  Heidi
  9.2.2015 at 16:17

  Onpa ihanan värikästä aluetta, hyvin nousee musta asusi esiin tuossa taustassa. Älä ymmärrä väärin, noin värikästä taustaa vasten musta vaste näyttää oikein hyvältä :). Ihanakinon tuo jumpsuit.

  Mun potilailla oli tänään “muo ärsyttää päivä”, yksikin alkoi melkein riitaa haastamaan kun pyysin vaa’alle ja pituutta mittaamaan. “Ei ole kuulemma muuttunu”, jopa joo, edellinen tutkimuskäynti oli 1,5 vuotta sitten, kyllä ne vaan oli muuttunu. Tulisipa täälläkin jo kunnolla kevät, niin ihmiset olis iloisempia. Eilen oli kyllä mahtava kevät ilma ja aurinko paistoi tosi kivasti :). Lisää niitä päiviä.

 • Reply
  R
  9.2.2015 at 17:51

  Mulla meinas olla tänään “kaikki ärsyttää”- päivä kun tukka sojotti sähkösenä joka suuntaan ja ulkona oli luulemani -9 sijaan -21 ja siitä seurasi 25min auton raappaamista iglusta :D aamun jälkeen päivästä tulikin tosi kiva!

  Haluun tässä samalla kiittää sua huippu hyvistä, kattavista ja rohkaisevista e-pilleri postauksesta <3 Jos jonkunlaisa oiretta on ollu ja paljastu että suvussa on ollu sydän- ja verisuoni ongelmia jne. Ja melkein vuoden jahkailun jälkeen päätin, että tää on nyt tässä kun vika liuska loppuu ja loppu tuli viikonloppuna, jes! Jännittää mitä nyt tulee vastaan, mutta oon varma että tää on hyvä päätös. Rohkeesti finnejä ja rasvalettiä kohti! :D

 • Reply
  Rosita
  9.2.2015 at 18:10

  Ihana toi “mua ärsyttää” -päivä! :D Itselläni on enemmän huonoja hetkiä, mutta ei lähes ikinä huonoa kokonaista päivää. Poikaystävällä taas tuntuu aina olevan kerralla koko päivä pilalla, ja sehän alkaa mua vasta sitten ärsyttämäänkin :P Tänään on ollut onneksi mukava päivä eikä mitään varsinaisia ärsytyksiä. Hyvä, että se sielläkin laantui!

 • Reply
  annkukka
  10.2.2015 at 06:03

  Heippa,

  Saitteko te siis viisumiasiaa eteenpäin jos terveystarkastuksessa kävitte? Me ollaan luultu että voidaan vasta maanantaina alkaa hoitamaan koulujuttuja :D mitäs muuta sen ohjaajan kans selvis? Me ollaan kans siis kauppiksen puolella, ymmärsin että tekin? Vai sekotanko johonkin toiseen..

  • Reply
   monasdailystyle
   10.2.2015 at 06:27

   Moikka Annkukka!:)
   Hei laita ihmeessä kaveripyyntöä facen puolella tulemaan niin voin sitä kautta laittaa tarkemmin viestiä! :)
   Meikän löytää täältä: https://www.facebook.com/mona.nieminen1
   :)

 • Reply
  Kallion Kielo
  10.2.2015 at 08:05

  Ihana elämänmakuinen postaus! :D

 • Reply
  Kristiina
  10.2.2015 at 17:07

  Voih miten upeita kuvia ja miten ihanan värikäs paikka tuo Little India onkaan, ihan kuin oikea Intia :) Täällä käy aamukampa vähiin, ensi viikolla reissuun. Sitä ennen teen ihan liikaa töitä, eikä mulla muuta elämää olekaan… Mutta sitten saa olla vaan pari viikkoa :)

  Mukavia päiviä sinne lämpöön, varmasti ihanaa kun koulukin alkaa niin saa vähän “ryhtiä” päiviin. Pus <3

  • Reply
   monasdailystyle
   11.2.2015 at 01:28

   jeeee, reissuun <3 :) :) Tsemppiä vikoille työpäiville ja nautihan täysillä myös reissun odotuksesta:) <3
   Se on jo puolireissua :D
   Pus ja haleja tsiljoona <3

 • Reply
  .
  10.2.2015 at 19:35

  Ootko varma, että näin pitkät ulkomaan matkat edes on se Eetun juttu? Onko tää kaikki lähtenyt alunperin sun halusta ja ehdotuksesta liikkeelle? Miehet kuitenkin tulee yllättävän vähällä toimeen ja sä kun oot tollanen matkustusfani, niin mietin vaan vähän, et mikä meininki…

  • Reply
   monasdailystyle
   11.2.2015 at 01:22

   Heh:) Eiköhän tuo olis sanonut jo reilu viiden vuoden jälkeen, jos matkustaminen ärsyttäisi;)
   Vaihtoon lähtö oli heti alusta asti yhteinen haave ja matkustelu ylipäänsä ollut aina meidän “yhteinen” juttu :) Täällä suunnitellaan jo seuraavaa muuttokohdetta :D
   Voisin joskus kirjoitella parisuhteesta pidempää postausta ja ajatuksia niin hyvistä kuin huonoistakin puolista..Avata siis vähän meidän meininkiä enemmän :)

 • Reply
  Henna
  11.2.2015 at 15:28

  Te ootte niiiiin ihania! Paljon tsemppiä ja muistakaa hattu. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   11.2.2015 at 15:38

   Sää oot ihana <3 <3 IKÄVÄ <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *