24.3.2014

Black jumpsuit

Vihdoinkin pääsin laittamaan päälle Nellylta saamani mustan jumpsuitin, jota hehkutin jo Leightonin ja Nellyn yhteistyöstä mainitessani. Se on mitä mukavin päällä ja taipuu helposti arjesta juhlaan asusteita vaihtamalla. Ei ole epäilystäkään, ettenkö ottaisi tätä mukaan tulevalle Dubain lomalle!:)

Tällä kertaa päädyin yhdistämään rennon jumpsuitin juhliin korkeiden korkojen ja bleiserin kanssa. Laukuksi valitsin syötävän söpön By Malene Birgerin pienen pussukan. Aluksi meinasin laittaa statement kaulakorun, mutta olen tainnut hieman kyllästyä niihin ja päädyinkin hillittympään yksilöön. Vaikka statement koruja löytyy korugarderoobistani melkein kuuden jokaiselle päivälle, niin niitä on tullut nyt vähemmän käytettyä. Olenkin huomannut nyt metsästäväni kaupoista ohuempia rannerenkaita ja kaulakoruja niiden raskaiden statement korujen vastapainoksi.

Hiukset päädyin jälleen kihartamaan kevyille laineille. Tämä kampaus lukeutuu nykyään luottokampauksiini, johon turvaudun useamman kerran viikossa. Kiharat ovat usein helpoin ja nopein tapa saada hiukset ojennukseen. Välillä jopa suoristaminen vie pidemmän ajan. Tosin en malta nyt odottaa Aussien Blogi gaalaa, johon rakas serkkuni Annika on luvannut laittaa hiukset ja meikinkin!:) Ihan mahtavaa, että saa kerrankin hieman erilaisen lookin ja vielä ammattilaisen tekemänä <3

Kuvat, Eetu Visuri

Kengät: Christian Louboutin
Jumpsuit: *Nly Trend täällä
Bleiseri: Zara
Laukku: *By Malene Birger ( täällä -30% alessa! )

(*giveaway / Adlinks )

PS!! Muistutuksena, että yhteistyökumppani ZALANDOLLA on edelleen voimassa blogin lukijoille -10% alekoodi!!!:) Alennuksen saa koodilla MONAS314 (Lisää alekoodista tässä postauksessa). Olen parhaillaan tekemässä keväistä inspispostausta Zalandon valikoimaan, joten mikäli teillä tulee jotain toiveita sen suhteen niin laittakaa ihmeessä tulemaan kommenttiboksiin!:)

Mutta nyt – mitäs mieltä olette jumpsuitista??:)

Follow on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply
    Salla
    24.3.2014 at 11:07

    Ei vitsi tää on NIIN tyylikäs asu! Itseltä löytyy kaapista leveälahkeinen jumpsuit, mutta nyt alkoi kyllä himottamaan tuollainen!

    • Reply
      Mona
      24.3.2014 at 11:48

      Voi kiitos paljon Salla <3 :) Leveälahkeiset jumpsuitit on myös hei ihania!!!! Mulla myös H&M:n yks kaapissa – se oli vuoden vaihteessa Costumen esisovituksessa ja oli pakko ostaa sit se itelle ku tykästyin niin paljon :) Jumpsuitteja tosin sais olla vaikka miten monta erilaista kaapissa;) Ne on niiiiiin kivoja :)

  • Reply
    Hanna
    24.3.2014 at 11:13

    Nyt haluan tietää heti, miten teet nuo laineet! Ihanat! Ja jos ovat vielä suhteellisen nopeat tehdä…

    • Reply
      Mona
      24.3.2014 at 11:48

      Hihih, ihana sinä – kiitos <3 :) Voisin koittaa tehdä ihan vaikka videon prosessista;) Nää teen ihan ghd:lla! :)

      • Reply
        Hanna
        24.3.2014 at 13:13

        No täällä odotetaan kieli pitkällä kädestä pitäen -ohjeita! :D Terveisin tumpelo sen ikuisen ponnarin tai suorana roikkuvan kuontalon kanssa. Pitäisi ehkä viimeinkin hankkia suoristusrauta kun se tuntuu olevan kaikilla.

        Minulla on sekä lämpö- ja tarrarullat, mutta normaaliarjessa koen ne aivan liian työläiksi. Ja ei muutenkaan jaksa hiuksiin nyt tuntikausia panostaa. Ja harvemmin olen saanut kovin kestävää lopputulosta panostuksesta huolimatta :/

  • Reply
    Kettu
    24.3.2014 at 11:38

    Ihana asu Mona, mistä tuo ihanannäköinen kaulakoru?? ;)

    • Reply
      Mona
      24.3.2014 at 11:49

      Kiitos Kettu!!:) Kaulakorun olen saanut lahjaksi, joten en osaa sanoa mistä se on :( Pöh. Jos tulee vastaan jostain niin vinkkaan sitten! :)

  • Reply
    PiiaM
    24.3.2014 at 13:01

    Ihana jumpsuit kyllä! Tämä täällä on semmoista himoinnut myös jo ihan liian pitkään, mietityttää vain, että onko käytössä kovin hankala kun täytyy välillä vessassakin käydä tuon kanssa? ;)

    • Reply
      Mona
      24.3.2014 at 13:22

      No joo vessassa käymisen kanssa ei oo mikään kaikkein kätevin!! ;D Mut muuten kyllä niiiiiin ihana :) Kesälläkin mukavan viileä vaate:)

  • Reply
    Sabina B.
    24.3.2014 at 19:06

    Very chic look! Love that jumpsuit!

    http://jeansandroses.blogspot.com/

  • Reply
    Katya
    24.3.2014 at 20:33

    Ah, ihana jumpsuit! Aina ihastelen tollasia muiden päällä, mutta oon jotenki tosi arka kokeileen ite. :D Shortsimallinen jumpsuit vielä menee, mutta jotenki noi pitkät lahkeet omalla kohdalla kauhistuttaa?

  • Reply
    Eva
    24.3.2014 at 21:49

    Mielenkiintoista miten jumpsuit on vaate joka selkeästi jakaa porukan kahteen leiriin. Monet ihastelevat niitä, mutta minä en missään nimessä laittaisi moista päälleni. Minusta se on muodoton ja epäimarteleva. Haalarit kuuluvat vauvoille ja opiskelijoiden vappurientoihin. Olet toki kaunis näissä kuvissa, mutta se on ihanan hymyn ja hiuksien ansiota eikä jumpsuitin. Sanoisin jopa, että olet kaunis haalarista huolimatta. :P

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *