23.1.2015

Aamujumppavinkki: Detox Yoga 20 min

Huomenta ihanat! ♥

Aamujumppien ihanuuden löydettyäni haluan edelleen kannustaa muita samaan. En todellakaan ole aina ollut vannoutunut aamutreenaaja. Päinvastoin olen uskotellut itselleni vuosikaudet, ettei minusta aamu-unisesta hirviöstä ole koskaan treenaamaan heti ensimmäisenä aamulla. Toisin on kuitenkin käynyt!:)

Oma ajattelutapani oli ainut asia mitä piti muuttaa. Päätin jo illalla, että minähän herään aamulla ja teen ensimmäisenä jumpan. Nautin siitä ja olen kiitollinen, että minulla ylipäänsä on mahdollisuus joogata, kävellä ja juosta. En tee aamutreeniä rangaistakseni itseäni mistään vaan teen sen siksi, että rakastan itseäni ja erityisesti omaa kehoani! Se ansaitsee vain parasta! Jokainen päivä on lahja ja mikä on parempi tapa aloittaa päivä, kuin antamalla hetki aikaa omalle keholle. Ilman sitä ei ole mitään.

Erityisen tärkeänä pidän myös sitä, ettei aliarvioi lyhyen ja kevyen treenin vaikutusta. Reipas kävely tai 20 minuutin jooga tekevät jo ihmeitä aikaan ja olo niiden jälkeen on ihan mieletön. Ei jokaisen aamun tarvitse lähteä liikkeelle vauhdikkaalla 5km juoksulla. Tärkeintä on kuunnella omaa kehoa ja antaa sille tarvitsemansa.

Suomessa kylmyys ja pimeys ei houkuttele kaikkia ulos kirmaamaan. Hyvä vaihtoehto onkin avata aamulla ensimmäisenä joogamatto ja nauttia rauhallisesta 20 minuutin puhdistavasta joogasta.  Tämän jälkeen keho on vetreän oloinen ja mieli on korkealla:) Onko Adriene jo tuttu? :) Tässä yksi (monista) suosikkini tältä ihanalta naiselta.

Lisää aamutreenivinkkejä löytyy mm.  5 vinkkiä miten helpottaa aamulenkille lähtöä  – ja Early morning exercise– postauksista ! :)

Ihanaa ja energistä päivää kaikille! <3 Sat nam!

As I have found the awesomeness of morning exercise I still want to encourage you all to at least try how these work for you. You don´t have to do anything too hardcore in the mornings. Even a short yoga session makes your body and mind ready for the day. Above is one good video about one of my favorite morning yogas. You should definitely give it a shot!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Annie
    23.1.2015 at 12:56

    Treenailen aina aamuisin ja salin ja lenkkeilyn lisäksi olen viimeiset pari kk ihan hurahtanut joogaan! Ennen ajattelin, että se on ihan “turhaa”, eihän siinä edes kuluta mitään.. Mutta nyt, olen jäänyt ihan koukkuun! Adriene on Erican ja Courtneyn ohella suosikkejani ja teenkin joogan aina youtube -videoiden tahtiin :) Liikkuvuus ja tasapaino ovat sellaisia osa-alueita, missä on ehdottomasti petrattavaa ja samalla tulee kuin huomaamatta venyteltyä. Tykkään myös, että välillä voi tehdä raskaita pidempiä harjoituksia ja välillä rauhallisempia ja vaikka vain sen 20 minuuttia :) Olen asettanut myös tavoitteeksi saada korppi -asanan tämän vuoden aikana, saa nähdä kuinka käy! :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published.