22.1.2015

Simply Green Salad Kuala Lumpur

simplysalad4simplysalad5simplysalad3simplysalad2
simplysalad1

Ruokavinkkiä Kuala Lumpurista pukkaa! Hyvä pitää laittaa kiertämään. Itse en varmasti olisi tätä ravintolaa löytänyt ilman ihanan Riinan vinkkiä <3 :) Simply Green Salad sopii terveysintoilijoiden lisäksi ihan kaikille. Salaatista on helppo koota juuri itselleen täydellinen combo.

Ravintolan konsepti on tosi näppärä. Alkuun täytetään listaan raksi ruutuun systeemillä raaka-aineet, jota salaattiisi haluat. Täytetty lappu viedään tiskille ja hetken päästä nenän edessä onkin mitä maittavin salaattilounas! :) Iso plussa todella hyvästä raaka-ainevalikoimasta ja niiiiiiiiiiin hyvästä keitosta. Otin kurpitsakeiton ja voih se oli taivaallisen hyvää. Kaikki ruuat valmistetaan ihan asiakkaiden edessä mikä sekin oli kiva pieni yksityiskohta. Eetu toljotti kulinaristina kokkien touhuja vierestä;)

Simply Green Salad mesta löytyy Fraser Place hotellin aulasta. Täällä tullaan käymään varmasti useaan otteeseen. Veikkaan, että myös maaliskuussa Kuala Lumpuriin vierailemaan tuleva mama tulee tykkäämään tästä paikasta :)

Kuala Lumpur on kyllä melkoinen ruuan mekka. Ensimmäisen päivän ensimmäinen ruoka-annos oli järkyttävä pettymys, mutta se onkin sitten ollut ainut laatuaan. Vasta vajaa viikko kaupungissa oloa ja tuntuu, että koko ajan saan vaan huikeampia ruokia napaan! :D Tänään söin mm. parasta sushia mitä olen ikinä koskaan maistanut. Ja kaiken lisäksi nämä sushit ostin kauppakeskuksen alakerrasta päivän tiskissä seisoneena -50%:lla?!?! Olisikohan koko setti (n. 10 kpl) maksanut n. 3€. En pysty käsittämään miten ne oli niin hyviä :D Taidan elää seuraavan puoli vuotta sushilla…. ja no välillä myös näillä simppelisalaateilla;)

Ps. Voisko joku tehdä samalaisella konseptilla Suomeenkin salaattiravintolan?! :) Vai onkohan jossain jo? Ei ainakaan Turussa mun tietääkseni..

At times it is really nice to enjoy a light salad lunch in the middle of all this asian food (which is great!). A perfect place in KL for salad is Simply Green Salad bar in Frasers place. They have a great concept where you can take your time to fill up these forms to create your salad this just the way you want. Just for 6€ you can choose one salad base (lettuce, rice, potato, etc…), 6 fillings (tomato, egg, cucumber, grilled vegs, ham, bacon, etc..), 2 special fillings (salmon, meat, avocado, asparagus, etc..) and one dressing. What a great concept!

All in all dining in the KL is amazing as it is cheap and the food tasted awesome. One to be mentioned is the sushi provided by our next door supermarket that I bought last night. Never ever have I had so tasty sushi although they were from supermarket and discounted 50% as they had been made in the morning. 10 pieces of different kind of Japanese treats costed about 3€!!! Love it.. <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  kata
  22.1.2015 at 16:52

  Ainakin Helsingistä löytyy lähes samantyyppinen ravintola Johto! Se sijaitsee Kampin kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa :) Siellä saat valmiin salaattipohjan jossa on salaattia ja pastaa jos haluat. Tämän jälkeen saat valita kaksi, kolme tai neljä lisätäytettä (tykkään itse ainakin monipuolisesta valikoimasta) ja mukana tulee vielä kastike ja tumma tai vaalea leipä! HIntakin oli mielestäni varsin kohtuullinen about 8-10 e riippuen montako lisätäytettä haluat. Helsingin parhaat salaatit löytyvät epäilyksettä Johdosta!

  • Reply
   monasdailystyle
   23.1.2015 at 02:21

   Ei vitsit, ihan mahtavaa!!! :) Mulla on mennyt Johto ihan ohi :D Tuonne siis heti, kun palataan Suomeen takaisin:)

 • Reply
  mama
  22.1.2015 at 18:49

  Voi hyvää päivää, että kuulostaa ihanalle!!! Tuskin maltan odottaa

  • Reply
   monasdailystyle
   23.1.2015 at 02:22

   Joo täällä käydään sitten <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *