22.1.2015

Hot Spring & Emerald Pool Krabi

emeralde6emeralde7emerelde1emerelde2
emerelde3
emerelde4

Krabin vajaan viikon reissulla kävimme saariretkellä, josta kirjoitin aikaisemmin 7 island sunset tour Krabi– postauksessa. Sen lisäksi teimme myös puolen päivän retken Emerald pool & Hot spring water “nähtävyyksille”.

Touri maksoi 800 bahtia ja alkoi heti aamulla 8.30. Kuljettaja haki meidät hotellilta, josta suuntasimme ensimmäisenä Hot spring water lähteille. Matka kesti vähän reilu tunnin ja samalla tuli nähtyä hieman Krabin syrjäisempiä maisemia. Perillä meitä odotti noin 40 astetta lämmin luonnon oma vesiallas, jonka vesi tulee syvältä maan alta. Veden kerrotaan auttavan monenlaisiin eri vaivoihin. Lämpimässä luonnon altaassa lilluminen olikin ehkä rentouttavin kokemus ever tosin lukuunottamatta sitä, että allas oli hyvin täyteen ahdettu.

Ehdimme kylpeä vajaa puoli tuntia, jonka jälkeen kuljettaja starttasi kohti Emerald poolia. Pienen kävelymatkan (metsän halki) jälkeen saavuttiin isommalle lähteelle, jossa oli jälleen turisti jos toinenkin kylpemässä. Jälleen todella lämmintä ja ihanan turkoosia vettä, jonka pitäisi parantaa niin psoriasista, kuin reumaakin. Ihanan rentouttava kokemus. Vaikka paikka olikin täynnä muita turisteja ei se juurikaan haitannut. Päinvastoin sain itse leveän hymyn ihanista pienistä lapsista, jotka nauttivat täysin rinnoin lämpimän altaan ilosta. Voi miten heistä näkyi hetkessä elämisen riemu<3 Yksi ihana kiinalainen nainen katseli kuvauspuuhiani kiinnostuneen näköisenä ja tuli kysymään saako hän ottaa meistä kuvan :D Taisin olla melko valkoinen tapaus muuten hyvin tummaihoisessa porukassa. :)

Kaiken kaikkiaan todella kiva kokemus vaikka hieman hätäinen. Suosittelisin melkein ottamaan omatoimisesti kyydin jompaan kumpaan ja täten ehtisi rauhassa nautiskella lämpimistä altaista.

Noista terveysvaikutuksista olin hieman skeptinen, mutta kyllä näillä vesillä jotain tehoa oli, sillä hotellille päästyä olin niin väsynyt, etten meinannut illalliselle jaksaa lähteä:D Jalat meinasi mennä alta ja pää oli ihan pehmeä (tosin milloin se ei olisi;) ). Onneksi kuitenkin jaksettiin lähteä vielä illallistamaan, sillä saatiin mitä ihanimmat uudet tuttavuudet seuraksi, jotka tapasimme saariretkellä <3 Aika meni ihan siivillä ja voi miten ikävä onkaan jo näitä ihania tyyppejä <3 :)

Summa summarum, jos tykkää lämpimästä ja rentouttavasta kylpemisestä kannattaa ehdottomasti nämä setit testailla:) Järjestetyn tourin hinnasta tosin kannattaa tinkiä reilusti! Me hömelöt maksoimme mukisematta pyydetyn summan, vaikka varmasti olisi saanut edullisemmin…;)

In addition to that 7 island boat trip which I told you earlier we also went to see emerald pool and hot springs via local travel agency in Krabi. The tour started early in the morning when the driver picked us up from our hotel at 8.30 am. After a 90 minute drive we arrived at hot springs fall that was a lovely hot river in the middle of forest. We swan for a while in more than 40 celsius water and walked back to mini bus and continued the trip towards emerald pool. Emerald pool was spring water pool in nature park. There where a huge amount of other tourist there also so the atmosphere was not that calm. We swam in the lake for a while again and then it was time to head back to hotel. At 2 pm we were exhausted of all that swimming when we got back to hotel. Rest of the day we spent resting and enjoying life.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  mama
  22.1.2015 at 06:10

  Voi huokaus mitä kuvia. Tuo veden väri ja tunnelma <3

 • Reply
  juuli
  22.1.2015 at 10:30

  Moi Mona!

  Mielenkiintoisia matkapostauksia.

  Käytetäänkö thaimaalaisessa tai malesialaisessa ruokakeittiössä jotain erityisen terveellisiä ainesosia? Millaisia ruokia paikalliset itse pitävät terveellisinä? Onko heillä terveelliset elämäntavat tällä hetkellä trendikästä, niin kun meillä on? :)

  • Reply
   monasdailystyle
   22.1.2015 at 10:48

   Moikka!! :) Kiva kuulla, että matkapostaukset kiinnostaa :)
   Hmm.. Mun mielestä täällä syödään enemmänkin sitä mikä on hyvää ja sokeria käytetään toooosi paljoN :D Ihan kauhean suurta terveys hypetystä en siis ole huomannut. Positiivisena terveysjuttuna olen pistänyt merkille ihanat mehubaarit! :) Tuorepuristettuja mehuja saa joka puolelta ja todella edullisesti:) Thaimaassa kaikkiin mehuihin laitetaan sokeria ja vettä, joten kannattaa olla tarkkana mitä tilaa ja painottaa mitä haluaa. Kuala Lumpurissa puolestaan saa monista paikoista juuri 100% vastapuristettuja mehuja missä ei ole mitään ylimääräistä :)

 • Reply
  Outi Karita
  24.1.2015 at 13:14

  Aivan mielettömän ihanan näköinen paikka! :)
  Kiitos näistä postauksista ja kuvista, jotka vie haavematkoille meitinkin :D

  http://outikarita.fitfashion.fi

  • Reply
   monasdailystyle
   25.1.2015 at 06:07

   Voi kiitos itsellesi ihanasta kommentista:) Tosi kiva kuulla, että kuvat tuo vähän fiilistä reissuista:) Koitan olla ahkera kuvaamaan täällä ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *