21.1.2015

Keskiviikon kuulumiset

keskiviikko2

Starbucksissa kahvilla

keskiviikko5

Meidän hoodeilla Bukit Bintangissa. Oikean puoleisessa kuvassa suoraan edessä nyt tämän viikon majoitus ja sen vieressä heti oikealla asunto, johon harkitaan muuttoa.

keskiviikko1

1. Aamulla lyhyt joogatuokio. 2. Lounasta läheisessä kiinalaisessa ravintolassa. Oli hyvää!!

keskiviikko4

Iltaisin ollaan taiottu yhdessä salaatit täällä hotellilla. Päivät on tullut sen verran touhuttua ja kierreltyä, ettei oo iltaisin jaksettu juuri mihinkään enää lähteä. Nämä kotitekoiset salaatit ovat kyllä olleet super herkkua ja raikkaita thaikku- yms ruokien vastapainoksi.

keskiviikko3

1. Päivän asun detailsit. Tai oikestaan jokapäivän detailsit;) Näillä vaaleilla housuilla on tullut mentyä melkein koko ajan :D Garderoopi alkaa kohta vähän kyllästyttää. 2. Asunnon, jota käytiin tänään katsomassa allasalue oli aikast kiva. Kyllä kelpais tossa porskutella aamujumpat;)

Tuntuu, että aika on mennyt ihan tajutonta vauhtia. Just vasta lähdettiin Suomesta. Tänään tuli yhtäkkiä suihkussa käydessä ihan haikea olo, että eihän meillä oo enään kuin viisi kuukautta jäljellä :D Mä nautin tällä hetkellä ihan kaikesta täällä niin paljon, etten osaa oikein tunteita edes kuvata. Ihan vaan oleminen ja möllöttäminenkin on saanut täysin uuden merkityksen. Ihanaa on myös, että kohta päästään vähän asettumaan, kun saadaan kotiasiat kuntoon. Vaatteet voi järjestellä kaappeihin ja voi jo hankkia vähän perustarpeita elämistä varten. Paistinpannu käytiin jo hankkimassa ja eilen sain tehtyä ensimmäiset banaanipannarit sitten Suomesta lähdön;) Uusi protskujauhe (Wheyn vanilla cake – kiitos Janitan vinkin <3) on ihan tautisen hyvää!! Ravintoarvoiltaan se ei taida ihan vetää vertoja meidän Suomessa käytetylle prodelle, mutta voi taivas maku korvaa tällä kertaa kyllä laadun.

Nyt pähkäillään kodin kanssa. Tänään käytiin katsomassa tosi kivaa pientä yksiötä tässä ihan meidän nykyisen majoituksen vieressä. Talo oli ihan uusi, joten oltaisiin asunnossa ensimmäisiä majailijoita. Tilaa ei tuossa yksiössä ollut juuri lainkaan, mutta sen sijaan talon allasalue ja kuntosali olivat tosi kivoja ja suht isoja, joten niihin pääsee äkkiä karkuun, jos toisen naama alkaa tarpeeksi ärsyttää neljän seinän sisällä ;D Hinta vähän vielä mietityttää asunnossa, koska se on tosi pieni. Ollaan vaan kovasti tykästytty tähän alueeseen, jolla nyt ollaan, eikä tästä kovin paljon edullisempia vaihtoehtoja löydy. Länsimaisilta taidetaan myös helposti pyytää vähän extraa vuokrista ja kuulemma erityisesti meille kalliimpi, koska emme pysty tekemään vuoden sopparia.. Hmm… Tässä saa harjoitella kunnolla omia neuvottelutaitoja;)

Hirmuisesti kaikkea mielessä, mutta välillä pää lyö ihan tyhjää ja tuntuu, että tuijotan vaan ruutua. Kuvia on koneella niin paljon, että alkaa masiina huutaa jo täyttä kovalevyn osalta. Seuraavaksi siis hankintana muutama ulkoinen kovalevy, jotta saadaan taas lisää matskua ladattua tännekin.

Seuraavaksi unta kalloon ja huomenna aion muuten olla vähintään tunnin lököttelemässä altaalla ottamassa aurinkoa;) Thaimaassa hankittu rusketus alkaa jo varista pois, joten pitää äkkiä työstää sitä lisää ja kerätä D-vitamiinivarastoja.  Nyt simahtaa hän.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  sasha
  21.1.2015 at 17:18

  Ai vitsi kun näyttää kivalle! Tulee oikeen haikee mieli ja ikävä omaa vaihtoa KL:ssä! Ihana paikka! Me vuokrattiin parin muun tytön kanssa kämppä Berjaya Time Squarilta! Meidän kahden makkarin ja kylppärin sekä olohuone keittiö kombo maksoi noin 1000/kk ja jaettiin se siis nelistään. Huippu näkymät korkealta ja muutenkin hyvällä paikalla

  • Reply
   monasdailystyle
   22.1.2015 at 03:50

   Tota Time Squaria me myös hiukan funtsittiin:) Meillä tosin pieni budjetti asunnon suhteen täällä, joten se karsii aika paljon vaihtoehtoja ja kun kuitenkin halutaan hyvältä paikalta:/ Millon oot ollut KL:ssä vaihdossa? :) Niin kiva kuulla aina muiden juttuja, kokemuksia ja mielipiteitä täältä :)

   • Reply
    Sasha
    22.1.2015 at 12:30

    Mä olin noin nelisen vuotta sitten, eli melko kauan aikaa sitten (hui!), eli voi olla tietty että hinnat on ihan toiset nykyään. Muuta sillon jotkut kyllä vuokrasi pienempääkin asuntoa ko. rakennuksesta ja saivat melko halvalla Suomen hintoihin nähden. Meille annettiin sillon vaihdon järjestäjien puolesta parin vuokraajan yhteystiedot, mitä kautta moni päättikin sitten sinne.

    Mutta varmasti on ympäristössä paljon valinnan varaa ja tinkiä pitää kyllä aikalailla

    • Reply
     monasdailystyle
     22.1.2015 at 14:44

     Tonnilla tosiaan oli kyllä vaihtoehtoja, mutta meillä on paljon pienempi budjetti ja kaikki edullisemmat tuntui jo tuolta menneen.Mutta vaihtoehtoja tuntuu yleisesti alueella olevan ihan järkyttävän paljon. Aluksi oli ihan jäätävän vaikea aloittaa kun ei oikein tiennyt mistä lähteä liikkeelle edes :D
     Hih, on tää joo aikamoista tinkimistä ja säätämistä :D Nyt saatiin kilpailutettua samojen asuntojen osalta parilta eri välittäjältä tarjouksia. Huomenna olis tarkotus käydä vielä yks asunto katsomassa ja sit lyödään lukkoon mihin mennään:) Kiva päästä vähän asettumaan:)

   • Reply
    Kati
    22.1.2015 at 14:00

    Millaisissa hinnoissa tuollaisten pienten yksiöiden vuokrat ovat siellä? Ja mitä hintaan kuuluu?

    • Reply
     monasdailystyle
     22.1.2015 at 14:40

     Aika laidasta laitaan löytyy. Nää mitä me ollaan katseltu on ollut 500-600e paikkeilla. Ja sekin vaihtelee tosi paljon mitä hintaan kuuluu. 350e sais varmaan aika ankeen, kun taas 800e sais jo melkosen hulppeen täältä. Sijainti vaikuttaa kans tosi paljon hintoihin.
     Mutta jos esim vaikka isommalla opiskelijaporukalla tulisi tänne asumaan niin saisi kyllä ison ja hulppeen lukaalin toooosi paljon suomen hintoja edullisemmin:)

 • Reply
  Reetta
  21.1.2015 at 23:27

  Olisi kyllä aika mahtavaa aloittaa aamu aina uima-altaalla :D

  • Reply
   monasdailystyle
   22.1.2015 at 03:51

   Sanos muuta :) Olispa Suomessakin oman kerrostalon yläkerrassa uima-allas ja sali :D Tosin mielummin sisätiloissa ainakin talvikäytön aikana ;D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *