14.1.2015

7 island sunset tour Krabi

saari1
saarireissu
saari9
saari8
saari7
saari6
saari3saari13saari5saari4saari12

Kaikki kuvat otettu vedenkestävällä Nikon 1 AW1 kameralla / 

Vuorossa kuvia maanantailta seitsämän saaren retkeltä. Järjestettyyn ohjelmaan kuului isolla vihreällä potskilla ajelu pitkin Krabin lähellä olevia saaria, snorklausta päivällä ja myöhään illalla, kalliolta hyppelyä (deep water solo) ja bbq dinneri illalla. Ja tietenkin koko päivän pääteema oli “happy together” meidän tourin ohjaajan sanoin!;) Ja voi pojat, että oli hauskaa. Koko ohjelma oli kerrassaan niin jännittävä, että muutaman kerran sai ihan haukkoa henkeä. Tosin voi olla, että oma jännitys johtui vain omasta tylsästä ja turvallisuuden hakuisesta suomalaisesta luonteesta;)

Kuljetus haki meidät hotellilta yhdeltä ja vähän ennen kahta suunnattiin veneellä ensimmäiselle saarelle.

Oma jännitykseni veneen suhteen unohtui tyystin heti alkumatkalla, kun tapasimme samalle reissulle tulleet ihan huikeat tyypit Suomesta! Koko saarikiertely ei varmastikaan olisi ollut niin hauska ellei oltaisi saatu näin hyvää seuraa mukaan:) Toinen pariskunnista oli vielä kaiken lisäksi juuri tullut Malesian vaihdosta!! :) Juttua riitti ja kyllä oli kiva kuunnella toisten kokemuksia vaito-opiskelusta, kun juuri on itse suuntaamassa samoihin paikkoihin:)

Ensimmäisenä tutustuimme Railay nimiseen rantaan aivan Ao Nangin vieressä. Valokuvien ottamista ja pikaisesti kiertelyä saaren valkoisella hiekalla. Siitä suuntasimme Koh Poda beachille. Aivan valkoista hiekkaa ja läpikuultavan kirjasta vettä. Super kaunista! Ainut huono puoli tässä saaressa oli vessat.. Ne oli “vähän” kyseenalaiset. Ei sillä taas tuli karaistuttua, niin kuin muutenkin tällä reissulla ;D

Saarien kiertelyn, snorklauksen ja kalliolta hyppelyn jälkeen alkoi maha kurnia ja illaksi oli järjestetty auringonlaskun aikaan bbq dinneri  Tup Island nimiselle pienelle saarelle, jonka rantahietikko on nähtävästi pinnalla vain laskuveden aikaan. Todella kaunis saari, jolta kelpasi ihastella auringonlaskua. Dinnerillä tarjoiltiin riisiä, pala kanaa, katkarapuvarrasta ja hedelmiä. Tup saarella “ihailimme” viimeisenä vielä todella jännittävän tuli shown. Jännittävän siitä teki shown esittäjä, joka oli myös veneemme kapteeni. Hauska tyyppi, mutta turvallisuuskriteerit eivät välttämättä noudattaneet Suomen lainsäädäntöjä;D

Tup saarelta lähdimme takaisin kohti Ao Nangia. Matkalla pysähdyimme vielä snorklaamaan pimeällä. Upeana välkkyvät planktonit olivat huikea näky!! Tosin me tyttöjen kanssa jäätiin katselemaan niitä kannelta ;D Onneksi Tuukka tuli pintaan pyristelemään, jotta mekin nähtiin nuo upeudet! :)

En oikein vieläkään käsitä miten rennosti otin koko venereissun. Paluumatkalla saimme vielä aivan tajuttoman valoshown sillä taivaalla salamoi horisontissa minkä kerkesi. Huh hei! :D Hengissä selvittiin takaisin hotellille ja käteen jäi aivan mielettömät muistot tästä reissusta. Mitäköhän sitä kaikkea vielä tulee nähtyä ja koettua seuraavan puolen vuoden aikana;)

Iso kiitos vielä meidän matkaseuralaisille Annalla, Janitalle, Tuukalle ja Jesselle!!:)

Ps. Saksan taitajille löytyy tosi kattava postaus 7 saaren tourista tästä postauksesta! :)

“Happy together, everybody!” was the theme of the day as our reggae captain puts it. We went on a boat tour yesterday which was lots of fun! We visited or saw seven island near Ao Nang/Krabi and had opportunity to sun bath, snorkel, do rock climbing and jump to the deep water, swim with plankton and spend time with awesome people during the day. As the most memorable thing of the day was the people we met there were some other exciting factors on our tour. Our captain performed with his crew (bunch of young boys) a fire show that was rather scary that exciting. They threw sticks on fire right in the middle of audience and blew the flames towards us for instance. Not so fun or appropriate if you ask me.. 

However we survived back to Ao Nang and still had a late dinner near to our hotel before going to bed. After this kind of day and meeting so great people I just can´t wait what will happen during the next six months.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rosita
  14.1.2015 at 07:46

  Hauska kuulla tästä reissusta kun itse palasin eilen juuri kotiin ja me oltiin tällä samalla retkellä sillon Krabilla! :D Oli kyllä kiva, mutta myös pitkä päivä silloin. Itse hyppäsin lopulta veneen katolta (meillä oli semmonen vähän isompi kuin pitkähäntävene) sinne pimeeseen mereen uimaan muiden kanssa, oli aika mahtavaa :)

 • Reply
  Katya
  14.1.2015 at 09:28

  Ääää miten ihanan näköstä!! :D kyllä silleen semisti matkakuume iskee näitä kattellessa :D

 • Reply
  Carian
  14.1.2015 at 15:16

  Wow, it looks like a true paradise. Have fun there! :)

  xx Carian
  http://www.simplychicls.blogspot.com

 • Reply
  Viena
  4.3.2015 at 22:27

  Ihanasti kuvasit tuon reissun! Ollaan menossa huhtikuun lopussa Bangkokin kautta todennäisesti juuri Krabille, joten nämä postauksesi ovat antaneet minulle todella paljon!

  • Reply
   monasdailystyle
   5.3.2015 at 02:24

   Voi ihan mahtavaa!!:) Tosi kiva kuulla, että näistä on ollut vinkkiä. Nautihan täysillä reissusta <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *