3.12.2014

Kuka Mona?

kysy

Uuden osoitteen myötä ajattelin tehdä pienen esittelypostauksen siitä kuka täällä blogin takana hääräilee ja pyytäisinkin teiltä hieman apua sen kasaamiseen! :) Tarkoitus on tehdä videopostaus, jossa kerron hieman itsestäni ja vastailen teiltä tulleisiin kysymyksiin. Mikäli mieleen siis juolahtaa jotain niin laita kyssäreitä tähän postaukseen tulemaan ja vastailen niihin videolla! :) Täältä löytyy aikaisemmin tehdyn kysymys– postauksen vastauksia :) Kaikki kyssärit ovat tervetulleita hyvän maun rajoissa;) Treenit, terveys, ruokavalio, henkinen hyvinvointi, opiskelu, työelämä, matkustelu, ihmissuhteen – you name it! :)

Ihanaa ja energistä keskiviikkoa kaikille ♥

Who am I? After moving under the new blog portal I think that it would be suitable to do some kind of introduction post about myself. Feel free to leave your question(s) about me in the comment box and I will be happy to answer them. :)  

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Laura
  3.12.2014 at 16:29

  Missä näät itsesi 5 vuoden päästä? Eli minkälaisia tavoitteita tai toiveita sulla on työn, opiskeluiden, hyvinvoinnin, perheen, kodin yms suhteen. :)

 • Reply
  Pinja
  3.12.2014 at 21:22

  Kuinka tärkeänä pidät ulkonäköä? Kenen julkkiksen elämää haluaisit elää viikon ajan? Kolme tärkeintä tavaraa? Mitä kaikkea oot harrastanut? Mikä oli pienenä sun unelma-ammatti?

 • Reply
  Petra
  3.12.2014 at 22:22

  Jostain vanhasta postauksesta luin, että sinulla on nuorena otettu tatuointi, mutta en ole kuvista bongannut? Jos sinulla on kuva, niin kertoisistko siitä? Itseä aina kiinnostaa kaikkien tatuoinnit hirveästi :D

 • Reply
  Heidi
  3.12.2014 at 22:35

  Oletko sinut itsesi kanssa? Mikä on paras puolesi ulkonäössäsi, entä luonteessasi? Mikä on ärsyttävin piirteesi?

 • Reply
  Tiina
  5.12.2014 at 12:40

  Missä vaiheessa opiskelusi ovat? Muistelen, että suunnittelitte vaihtoon lähtemistä, missä vaiheessa ne suunnitelmat ovat!

 • Reply
  Pauliina
  9.12.2014 at 14:32

  Koska tanssitte häitä? :)

 • Reply
  Kristiina
  10.12.2014 at 15:01

  Taisit joskus keväällä postata alkoholista ja miten aiot jättää sen kokonaan. Olisin kysellyt miten se on sujunut, oletko ollut täysin juomatta vai soveltanut jotain muuta linjaa? Onko esimerkiksi blogitapahtumissa ollut helppoa valita alkoholiton vaihtoehto ja oletko kokenut minkään laista painostusta tai kysymyksiä (vaikka ihan vaan kevyesti “vitsillä”) asiasta? Asia tuli mieleen sun Champagne tasting -kuvasta, kun rupesin miettimään, että osallistuitko maisteluun, se varmaan on ihan mahdollista vaikkei alkoholia joisikaan?

  Tämä on tosi mielenkiintoinen aihe, alkoholi on yllättävän isossa osassa monissa tyylikkäissäkin blogeissa ja välillä on mietityttänyt millaista on tehdä töitä ympäristössä, jossa tapahtumiin liittyy kuohuvalla kilistely niin vahvasti. Monet blogitapahtumat ovat varmaan sen verran “juhlavia”, että tarjolla on siksi esimerkiksi kuohuviiniä. Yleensähän alkoholillisia tilaisuuksia tulee vastaan lähinnä vapaa-ajalla ja silloin paikalla on yleensä ystäviä ja tuttuja ja alkoholista kieltäytyminen on silloin yleensä helpompaa, kuin vieraiden ihmisten kanssa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *