3.12.2011

Salilla

Kävin tänään piiiitkästä aikaa salilla Gym2000:lla!:) Oon ollu salin suhteen aivan liian laiska ja vaan lenkkeillyt ja kotona hiukan jumppaillu. Nyt vois kuitenkin taas yrittää hiukan skarpata kunnon treenemisen osalta;)
Oon ollu opiskelujen ja työn ohella tosi väsyny viime aikoina ja tuntuu ettei energiaa ole ollut mihinkään muuhun. Pitää siis vaan väkisin vääntää itsensä useammin liikkumaan jotta pysyisi virkeänä.. 

Koitan nyt saada postailtua joskus toivottua liikuntapäiväkirjaa ensi viikosta alkaen.
Mitä mieltä ootte, onko kivempi lukea koottu postaus viikon päätteeksi miten on treenejä kertynyt vai kirjoitella lyhykäisiä postauksia per treeni?

Täältä pääset Gym2000 nettisivuille:

Onko muuten lukijoiden joukossa Gymiläisiä??:) Jos on ja törmätään salilla, niin tulkaa ihmeessä nykäsemään hihasta, on niin kiva saada lukijoille kasvoja:)

Ps. Mä loikoilen ihan karhunpokana sohvalla *OnePiece haalarissa ja huh huh miten ihana tää on!!:D Laitan kuvaa tulemaan vielä myöhemmin.

Mitäs teillä on lauantai-iltaan suunniteltuna?:)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  4.12.2011 at 00:48

  Mua harmittaa niin paljon kun kävin stoccalla kokeilemassa sellaista OnePieceä ja se oli muuten aivan ihana, mutta se haarakohta oli mulla jossain melkein polvien kohdalla :( olen siis n.160cm pitkä ja muistaakseni sinä olet reippaasti pidempi? Kumpa tuollaisia voitaisiin tehdä myös lyhyemmille ihmisille niin hankkisin kyllä heti omani.

 • Reply
  Anonymous
  4.12.2011 at 01:40

  Täällä on yksi gymiläinen! Enpä oo sua bongannuu salilla, tosin viime aikoina en itsekään siellä ehtinyt juuri käymään :) Käyn pääasiassa ohjatuilla tunneilla, mutta silloin tällöin myös salipuolella. Käytkö sä pelkästään kuntosalilla vai myös ohajtuilla tunneilla?

  Itse voisin lukea ihan treenikohtaisiakin juttuja, jolloin saisi parempaa kuvaa salitouhuista :)

 • Reply
  Mona
  4.12.2011 at 15:36

  Anonyymi,
  Noi voi armi!!:( Mullakin tosin se haarakohta on tosi alhaalla ja tilaa on kyllä vaikka toiselle:D Mutta musta se on vaan kiva kun se on tilava, ei ainakaan purista mistään:D

  Anonyymi,
  Hei kiva homma!!!:) Moikkaahan jos tuut vastaan:)
  Mä oon käyny TOSI vähän tunneilla. Oikeastaan vaan rpm:ssä ja viime kerrastakin on niin paljon aikaa etten ees muista koska..:/ Oon alunperin itse ohjannut gymillä tunteja (rpm:ää siis) , mutta ohjaaminen on tyystin jäänyt muiden kiireiden ohella. Nyt koitan saada käytyä pääsääntöisesti enemmän salilla lenkkeilyn ohella jos saisi hiukan lihaskuntoa nostettua talviuniltaan;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *