6.5.2024

Testaa tämä manifestointi tekniikka ja manifestoi nopeasti!

Miten todeta, että manifestointi todella  toimii??❤️‍

Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan manifestoinnin edelläkävijän kehittämää ” ” ja toteamaan miten valtava voima meidän alitajunnalla oikeastaan on!kehittämää ” ” ja toteamaan miten valtava voima meidän alitajunnalla oikeastaan on!

EI tekniikka on äärimmäisen helppo toteuttaa, tässä ohjeet Nevillen tikapuut esimerkkiin:

Juuri ennen, kuin olet nukahtamassa visualisoi mielessäsi mahdollisimman tarkasti miltä tuntuu kiivetä tikkaita ylös.

Kuvittele oikea kätesi ottavan kiinni tikkaista, sitten vasen käsi. Jatka seuraavaksi visualisoimalla ja tuntemalla mielikuvassasi miten oikea jalkasi nousee ensimmäiselle askelmalle. Sitten vasen.

Kulje mielikuvassasi tikkaat ylös asti, kunnes pääset viimeiselle askelmalle. Seuraavaksi laske tikkaat mielikuvissasi alas. Toista tätä niin monta kertaa ylös ja alas peräkkäin, että nukahdat.

Aamulla kun heräät, sano ensimmäisenä ääneen ”Minä EN kiipeä tikkaita!”

Toista tätä samaa monta kertaa päivässä. Kirjoita se post it lapuilla ja kiinnitä WC:n peilikaappiin. Minä EN kiipeä tikkaita!

Seuraavana iltana tee samoin, kuvittele taas mahdollisimman tarkasti miten kiipeät tikkaita.

Jatka vähintään kolme päivää.

Moni on tehnyt Nevillen inspiroimana tämän harjoituksen ja huomannut miten on vain muutama päivä aloittamisesta löytänyt itsensä kävelemästä tikkaita täysin suunnittelemattomasti!

Tämän harjoituksen tarkoitus on osoittaa miten valtava voima alitajunnalla on! Kun visualisoit juuri ennen nukkumaan menoa jotain, alitajunta todella kuulee sen.

Harjoituksen EI:n sanominen taas näyttää miten universumi ei kuule kielteistä osaa vaan ottaa vain sen käyttöön mitä toistat. Jos joku sanoo sinulle, että kuvittele pinkki norsu, yritäppä siinä olla näkemättä sitä.

EI:n kautta asian toistaminen myös vapauttaa ripustautumasta tiettyyn asiaan, jolloin manifestointi toimii paljon nopeammin!

Tämä tikas harjoitus on käsittämättömän tehokas ja näyttää nopeasti miten eteesi alkaa tulla asioita joita manifestoit!

Itse olen tehnyt viikon tätä harjoitusta ja tikkaita tulee eteen joka paikassa, mutta vielä EN ole itse kiivennyt tikkaita.

 

(EDIT!! Vain pari päivää tämän postauksen kirjoittamisesta kiipesin tikkailla nostamaan pallon pois räystäältä!!!😅😂😍)

Ensimmäisten päivien tikkaiden runsaus kuitenkin jo vakuutti tästäkin testistä itseni 110%!

Olen onnistuneesti manifestoinut elämääni vaikka mitä, mutta kyllä tämä harjoitus taas lisäsi ja konkretisoi uudella tavalla miten nopeasti on mahdollista saada haluamiaan asioita!

Universumi on mieletön! Aiotko ottaa tämän kokeiluun?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *