10.5.2024

Vaikeuksista voittoon kirjojen avulla

😇 Puhun täällä aina myönteisyydestä ja kasvun asenteesta. Kaikki on ihanaa ja pilvissä leijumistä.

🥲 Mutta kyllähän te tiedätte, ette ei todellakaan ole. Ei edes joka toinen päivä. Ei edes minulla, vaikka siitä täällä jauhan jatkuvasti.😆

🙋🏼‍♀️Teen töitä kasvun asenteen eteen joka päivä. Joskus se on helppoa, joskus ihan perseestä. Joskus menee ihan törkeän hyvin, joskus aivan surkeasti.

🥵 Viime vuoden lopussa, mulla oli muutama kuukausi sellainen fiilis, että olen maailman paskin yrittäjä. Poukkoilen ja räpellän menemään miten sattuu. Teen liikaa kaikkea, enkä osaa keskittyä siihen mihin “pitäisi”. Myynti takkuaa, tili hupenee, kohta pitää tyhjentää säästöjä, maailma ei ole entisensä, kaikki maksaa vaan sähkölaskuja ja ruokalaskut kasvaa jne jne.

🆘 Nuo on niitä hetkiä, kun alkaa palohälytin soimaan koko kehossa ja tunteet meinaa vallata ihan kaiken. Mutta kannattaako jäädä marttyyrinä ja uhrina makaamaan ulkoisten tapahtumien vangiksi? Varsinkin sellaisten asioiden, joihin ei mahda mitään? No ei.

🤯 Yleensä sitä vielä kaiken lisäksi suurentelee asioita omassa mielessään. Ei mulla ollut noina kuukausina oikeasti mitään hätää. Mutta en tehnyt ennätyskuukausia tai saavuttanut edes niitä minimi tavoitteita. Mutta mikään näistä ei määrittele mua ihmisenä vaikka se ego ja mieli joskus saattaa sellaista itselle syöttää. Ja ne vaikeat hetket on parhaimpia opettajia.

⚒️ Sen sijaan, että niissä hankalissa tilanteissa (on se sitten yrittäjyyteen, uraan, perheeseen, terveyteen tai mihin vain liittyvää) jää tuleen makaamaan ja jatkaa murehtimiseen keskittymistä, kannattaa napata kaikki myönteisyyttä ja kasvun asennetta nostavat työkalut esiin.

🛌 Ihan ensimmäisenä on noustava ylös ja todettava, että kukaan ei tule minua pelastamaan ilman avun pyytämistä eikä kukaan tule minua kaivamaan sängyn pohjalta kohti myönteisempää fiilistä. Ihan itse on tehtävä ensimmäiset askeleet. On se sitten avun pyytämistä tai itse toimeen ryhtymistä.

📚 Itselläni yksi tärkeimmistä työkaluista kaikessa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvässä on KIRJAT. Eikä mitkä tahansa kirjat vaan nimenomaan hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen liittyvät kirjat. Ne antaa aina uskoa ja toivoa omaan tekemiseen. Niiden kautta voi peilata kaikkea mitä itse on kokenut ja mitä haluaa oppia.

📖 Ikuisena kirjalähettiläänä aion jatkaa kirjojen promoamista ainiaan. Älä lannistu, jos et heti löydä itsellesi sopivaa opusta, vaan anna mahdollisuus seuraavalle. Kun jokin kirja ja kirjailijan sanat todella resonoi, voin vakuuttaa, että ne auttavat melkein tilanteessa kuin tilanteessa eteenpäin.

👑 Meillä on kirjojen kautta mahdollisuus saada mentorointia ja ajatuksia mielettömiltä viisauksien välittäjiltä ILMAISEKSI. Oodi kirjoille!

🦋 Mitä sä voit tehdä tänään kasvattaaksesi omaa kasvun asennettasi?

😏 Jos et muuta, niin laita Menesty lempeästi uutiskirje tilaukseen ja tulen muistuttamaan sua spostiin aina silloin tällöin tärkeistä asioista ja jaan myös kirjavinkkejä. Spostiin ei tule spämmiä, vaan relevantteja ja aidosti inspiroivia ideoita ja ajatuksia.

LUE:

Ympäröi itsesi kasvun asenteella ja myönteisyydellä kirjojen avulla. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *