2.4.2024

Sohvapöydän valintaa

Mainos Ellos/ * Mainoslinkkejä

Varma kevään merkki on se, että sisustusinto alkaa taas herätä talven jälkeen. Olemme asuneet jo yli 2 vuotta (!!) Pohjois-Espoossa, ja tuntuu, että aivan kaikki on vielä kesken sisustamisen suhteen. Huomaan pohtivani paljon sitä, kuinka kauan vielä täällä asumme, ja kannattaako tässä enää paljonkaan sisustaa ja suunnitella.

Taidan olla syntynyt muuttamaan usein uuteen paikkaan… Pisin aika, jonka olemme viettäneet yhdessä kodissa, on tainnut olla juuri nämä kaksi vuotta, joten nyt olemme jo yliajalla.

Päätin, että olohuoneeseen haluan ainakin tänä keväänä pientä piristystä. Hankin jo ison viherkasvin, joka toi ihanan piristyksen muuten todella valkoiseen huoneeseen. Nyt seuraavana hankintalistalla on tv-taso ja sohvapöytä. Selailin Elloksen valikoimia, josta löytyy ihania kodin sisustustuotteita, ja olen nyt muutaman viikon ajan pohdiskellut, mihin päädyn.

Valitseminen ja viimeisen päätöksen tekeminen ovat aina äärimmäisen vaikeita huonekalujen kohdalla. Olen tehnyt usein syystä tai toisesta “huti” ostoksia, usein siksi, että en vain hahmota lopputulosta ja hankinta on esimerkiksi liian iso tai pieni lopputuloksessa.

Kysyin jo viime viikolla Instagram Stories -osiolla mielipiteitä kahdesta eri pöydästä, mutta lähes 50/50 vastaukset eivät juurikaan auttaneet päätöksenteossa. Täällä taas selailen ja nyt olen laajentanut valikoimaani kahdesta useampaan. Ei tule kevättä tällä menolla! :D

Onko muita, joilla on vaikeuksia päättää sisustushankinnoista?

sohvapöydän valintaa

 

1.* Pyöreä sohvapöytä mangopuuta vaalea beige ja tummanruskea  2. * Pyöreä puun sävyinen sohvapöytä 3. Musta pyöreä kaksikerroksinen sohvapöytä 4. * Kuution muotoinen sohvapöytä marmorin näköisellä kuvioinnilla

Huom! Koodilla MONAHUHT24 saa nyt huhtikuussa Elloksen valikoimasta
33% alennusta* kalleimmasta tuotteesta + 5% lisäalennusta** jo alehintaisista tuotteista.
(Tarjousehdot löytyy Elloksen sivuilta, kun klikkaat koodin kassalla.)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *