26.8.2023

Helpota tunnetyöskentelyä eteeristen öljyjen avulla

Ihana Viisas Elämä on julkaisut Youtube kanavallaan kirjailijoistaan haastatteluja, joissa sain itse olla suureksi kunniakseni haastattelemassa lukuisia upeita ja viisaita tyyppejä. Pääsin myös itse haastattelupenkkiin. Voit katsoa haastattelun yltä, jossa kerron hieman miten itse hyödynnän eteerisiä öljyjä tunnetyöskentelyssä.

Tässä muutamia ihania öljyesimerkkejä tunnetyöskentelyyn:

1. Laventeli – rentoutumisen tuki: Laventeli on tunnettu rauhoittavista ominaisuuksistaan. Sen lempeä tuoksu auttaa rentoutumaan ja vähentämään stressiä. Kun haluat antaa tilaa surulle tai ahdistukselle, laventeliöljy voi auttaa luomaan rauhallisen ympäristön, jossa voit kohdata tunteesi.

2. Sitruunamelissa – positiivisuuden edistäjä: Sitruunamelissalla on piristävä ja positiivista mielialaa tukeva vaikutus. Sen lempeän sitruunainen tuoksu voi auttaa lievittämään stressiä ja ahdistusta, samalla kun se edistää sisäistä rauhaa.

3. Frankincense – maadoittava voima: Frankincense tunnetaan maadoittavista ja henkisistä ominaisuuksistaan. Se voi auttaa yhdistämään mielen ja kehon sekä tarjota tukea meditaation aikana. Frankincense auttaa luomaan syvempää yhteyttä omiin tunteisiin ja ajatuksiin.

4. Kamomilla – tunteiden hellävarainen tukija: Kamomillan eteerisellä öljyllä on rauhoittava vaikutus, erityisesti vahvojen tunteiden aikana. Se voi auttaa lievittämään kiukkua ja pelkoa. Kamomillan lempeä tuoksu tuo mukanaan lempeyttä ja rauhaa.

5. Ylang Ylang – itsearvostuksen vahvistaja: Ylang ylang tunnetaan itsearvostusta vahvistavista ominaisuuksistaan. Se voi auttaa tasapainottamaan tunteita ja edistää sisäistä rauhaa. Ylang ylangin tuoksu voi myös tukea sensuaalisuutta ja iloa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *