24.4.2022

Näin tilaat Young Living eteerisiä öljyjä

* Mainoslinkit / saan tilauksista komissiot 🌸

Näin tilaat Young Living eteerisiä öljyjä

Tänä keväänä yksi ihanimmista asioista on ollut eteeriset öljyt, jotka olen saanut elämääni. Ne ovat tuoneet ihan valtavasti hyvää energiaa ja värähtelyä aivan kaikkeen tekemiseeni. Olen ystävälleni Annikalle ikuisesti kiitollinen, että hän tutustutti minut näiden luonnon aarteiden pariin. Tulen varmasti jakamaan tarkemmin omia suosikkejani öljyistä, mutta koska monet ovat jo nyt kysyneet, että miten ihmeessä näitä öljyjä oikein pystyy tilaamaan, kokosin tähän ohjeet YL jäseneksi kirjautumiseen! 

YL on jenkeistä lähtöisin oleva perheyritys ja tekniikkapuolella on vielä aika paljon paranneltavaa, joten kirjautuminen näyttää hieman hankalalta. Siksi tein tähän yksinkertaisen ohjeen. Suosittelen siis ensin vain kirjautumaan ja vasta sen jälkeen rauhassa verkkosivuilla pohtimaan mitä haluaa ensimmäiseksi lähteä tilaamaan. Kirjautumissivulla näkyy kaikki aloituspakkaukset (jotka ovat kyllä aivan ihania!!), mutta se hieman sekoittaa alkuun, kun on paljon kaikkea erilaisia mistä valita.

Kirjaudu siis ensin ja vasta sen jälkeen tutki rauhassa millaisista öljyistä tai mistä aloituspakkauksesta just sulle olisi nyt eniten iloa elämässä. 

1.
Kirjautuminen Young Living jäseneksi
https://www.youngliving.com/fi_FI

Valitse yläkulmasta LIITY JÄSENEKSI.

–>

Rullaa seuraavaksi ihan sivun alas
”Haluatko liittyä Essential Rewards -ohjelmaan ja saada ilmaisia tuotteita?”
—-> En.
Huom jos haluatkin myöhemmin liittyä kuukausijäseneksi, se onnistuu.

Paina tämän jälkeen
—> ”jatka ilman aloituspakkausta”.
Huom jos haluaisitkin tilata juuri nimenomaan aloituspakkauksen, se onnistuu tilausta tehdessä myöhemmin.

2.
Seuraavaksi hyväksy evästeet:
”Evästeitä koskeva huomautus”
Paina hyväksyn.

3.
Täytä asiakastiedot.
Kirjautumistiedoissa käyttäjänimeksi käy esimerkiksi oma s-posti.
Huom tallenna itsellesi muistiin kirjautumistiedot sekä pyydettävä PIN numero jatkoa varten!!

4.

Ruksi palkkion käsittelytiedot, vaikka et lähtisikään mukaan myyjäksi. Jäsenyys ei velvoita mihinkään(!), mutta saat automaattisesti mahdollisuuden lähteä jälkeenmyyjäksi.

  • Jos sinulla on y-tunnus ja yritys, valitse ensimmäinen täppä ja lisää ALV tiedot. Voit tällöin laittaa hankkimasi tuotteet oman yrityksesi kirjanpitoon.
  • Jos sinulla ei ole itsellä yritystä, valitse palkkion käsittelytiedoissa toinen täppä.

5.
Suosittelijan/rekrytoijan tiedot

Valitse * Sain kutsun Young Living -jäseneltä, ja minulla on hänen jäsennumeronsa
Lisää suosittelijaksi minut ja sponsoriksi rakas tiimiläiseni Maippi, jolta saa myös aina tarpeen tullessa tietoa ja apua öljyjen kanssa eteenpäin.

Minä olen kuitenkin aina ensisijainen yhteyshenkilösi. Voit milloin vain laittaa kysymyksiä minulle. Jos en osaa auttaa, selvitän asian minua enemmän tietäviltä.🥰

Sponsori:
37522680

Suosittelija:
31852899

6.
Lopuksi hyväksy Säännöt ja ehdot
Klikkaa vahvista olen ymmärtänyt täppä.
Huom, tässäkin kohtaa kun allekirjoitat tämän jäsensopimuksen, se EI velvoita sinua mihinkään, vaan saat mahdollisuuden halutessasi myös lähteä mukaan jälleenmyyjäksi.

Paina lopuksi hyväksy ja jatka.❤️

Tämän jälkeen voit kirjautua YL “virtuaalitoimistoon” ja tehdä joko kertatilauksen tai liittyä kuukausijäseneksi.

Ensimmäinen tilaus voidaan aina halutessasi katsoa yhdessä vaikka viesteillä. 🌸

Jäsenenä voit tehdä satunnaisia kertatilauksia silloin kuin itse haluat, tai voit alkaa kuukausitilaajaksi. Itselläni oli alkuun valtava vastustus koko kuukausitilausta kohtaan. Heti ensimmäisen kertatilauksen jälkeen totesin kuitenkin, että eihän mulla olekaan muita vaihtoehtoja. Rakastuin tuotteisiin palavasti ja tiesin tilaavani niitä paljon vielä lisää.:D Harmitti heti, etten ollut hyödyntänyt KK ohjelmaa heti ensimmäisestä tilauksesta. Tarkkana rahanaisena hoksasin nimittäin aika nopeasti, että olisi minulta tulevalta öljyjen suurkuluttajalta ollut taloudellisesti hölmöä jättää kuukausitilauksen hyöty käyttämättä. Kuukausitilaukseen vaadittava summa tulee itselläni jokatapauksessa helposti täyteen ja kuukausitilaajana saan samalla ihania extra-etuja. Sen myötä lähdin myös vain muutaman viikon pohdinnan jälkeen itsekin suosittelemaan YL öljyjä ja siitä olen erityisen iloinen! YL Liiketoiminta on tuonut jo nyt mukanaan ihania asioita.🥰

Huom, kun tulet minun kauttani YL jäseneksi, saan aina sinun tekemistäsi tilauksista itselleni komission. Kun kirjaudut jäseneksi ja teet saman kuukauden aikana ensimmäisen tilauksen, saan niin kutsutun “fast start” komission ja kolme ensimmäistä kuukautta korotetun komission tilauksistasi ja sen jälkeen jatkossa liiketoimintamallin mukaiset normaalit komissiot.

Mikäli olet kiinnostunut Young Living liiketoiminnasta ja missään kohdin haluat lähteä mukaan kertomaan Young Livingistä muille, autan sinua eteenpäin siinäkin todella mielelläni!🥰

 

Toivottavasti pääsen pian iloitsemaan kanssasi tulevaa öljymatkaasi
ja kaikkea ihanaa mitä se tulee tuomaan elämääsi! ❤️

 

HUOM! Arvon joka kuukausi öljy-yllätyksen kauttani mukaan YL jäseneksi ja ensimmäisen tilauksen tehneiden kanssa. Laita mulle siis viestiä sen jälkeen, kun olet kirjautunut niin tiedän lisätä sut automaattisesti mukaan arvontaan. ❤️

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.