13.4.2022

Hyvän elämän työkaluja

Hyvän elämän työkaluja

Viekö kiireinen arki sinua, vai vietkö sinä kiireistä arkea? Oletko saanut meditaation ja tietoisuustaidot osaksi arkeasi?
Jos vielä etsit sopivaa tapaa pysähtyä hetkeen ja kaipaat tukea omalla henkisellä kasvun polullasi, suosittelen aloittamaan säännölliset meditaatioharjoitukset.

Sen ei tarvitse olla vaikeaa! Tärkeää on löytää juuri sinulle itsellesi sopivat tavat hiljentyä ja pysähtyä hetkeen.Yhdelle se tarkoittaa hengitysharjoituksia, joillekin rauhallista kävelylenkkiä metsässä, toiselle kovaa juoksutreeniä, jonka jälkeen on helppo antautua hiljentymiselle. Kuuntele omaa sisintäsi, mikä on Sinulle sopivin tapa juuri NYT tässä hetkessä?

Elämä on yhtä vaiheiden vuoristorataa. Löydettyäsi yhden toimivan tavan rauhoittaa omaa hermostoasi, saattaa elämä muuttua ja tarvitsetkin  uudenlaisia työkaluja.

Muista päästää irti kaikista odotuksista ja vaatimuksista. Uskalla heittäytyä elämän virran vietäväksi.

Tiedä kuitenkin, että vanhoista uskomuksista ja traumoista on hyvä päästää irti ja luoda uutta todellisuutta ja onnea niiden tilalle. Sinä päätät oman elämäsi polut ja päämäärät.

Sinulla on aina mahdollisuus vaihtaa suuntaa, jos nykyinen kulkemasi polku johtaa harhaan. Sinä saat aina ottaa 100%:sen vastuun itsestäsi. Se oikeus ja vastuu on vain sinulla itselläsi.

Mikäli koet hermostosi käyvän tänään ylikierroksilla, pysähdy ja hengitä syvään sisään. Kokeile uutta tapaa rauhoittua ja rentoutua.

Tässä minun ehdotukseni. Lataa ilmainen Insight timer sovellus ja laita hakukenttään Angela Kontgen. Kokeile tehdä hänen 9 minuutin I’m ready to receive this day– meditaatio.

Valoa ja rakkautta sinun päivääsi. Muista, että sinä olet vastuussa omista tunteistasi. Pura sisään jääneet patoumat ja ole valmis vastaanottamaan kaikki kauneus ja hyvyys mikä sinulle on tarkoitettu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *