10.3.2022

Ajatuksia arkeen- uutiskirje

Sain vihdoinkin uutiskirjeen tekniset puolet valmiiksi ja nyt positiiviset viestit odottaa vain lukijaansa, eli sinua.

Arki saattaa pyyhkäistä ohitsesi niin, että unohdat pysähtyä katsomaan ja toteamaan sen kauneutta ja hyvyyttä. Toivon, että voin uutiskirjeilläni jakaa pieniä, hyvää tuovia ajatuksia, mietteitä, tarinoita ja mielikuvia juuri sinun päivääsi.

Lupaan sinulle, että aina kun päätät avata minulta tulleen viestin, olen sen lähettäjänä halunnut jakaa valoa, rakkautta ja hyvää juuri sinulle.

Kiitos, että lähdet kanssani mukaan tälle matkalle. Voit aina lähettää minulle takaisin omia ajatuksiasi ja kuulumisiasi – luen jokaisen viestin sydän avoinna sinun tarinallesi.

Tehdään yhdessä arjen pienistä asioista merkittäviä, ja jaetaan hyvää ympärillemme.

Tilaa uutiskirje täältä. ♥

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Suvi
  31.3.2022 at 21:03

  Heippa Mona!

  Mä tulen tänne lähettämään kommenttia, kun en ole Instagramissa. Harmi, kun nykyään kaikki tapahtuu melkein pelkästään siellä. Mutta vaikkei omista instatiliä, niin voi lyhyen aikaa katsella kuvia yms. siellä. Halusin vain sanoa, että vaikutat erittäin hyvinvoivalta tällä hetkellä. Sinusta huokuu energiaa ja innostusta, mitä on aiemminkin huokunut (lukuunottamatta sinun rankkaa viime syksyäsi), mutta sen lisäksi jotain syvempää onnea, niin kuin olisit omalla polullasi, kohti sitä mihin sinua kutsutaan. Tuot valoa tähän maailmaan. Kiitos siitä <3 ehkä polkumme joskus kohtaavat, kuka tietää :)

  • Reply
   Mona
   7.4.2022 at 14:49

   Kiitos ihanasta viestistä Suvi <3 Piristit sanoilla päivää!!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *