5.2.2022

Miten toivuin keskenmenosta?

Kaupallinen yhteistyö, RegulatPro

Miten toivuin keskenmenosta?

Syyskuussa 18. päivä minun oli tarkoitus juhlia rakkaan veljeni häitä. Sen sijaan koin yhden elämäni surullisimman päivän. Yksitoista viikkoa ja kolme päivää kestänyt raskauteni meni kesken.

Keskenmeno oli vaikea kokemus niin henkisesti kuin fyysisestikin. Se koetteli kehoa yllättävän paljon ja esimerkiksi veriarvoni laskivat reilusti. Isoin taakka oli surun lisäksi kehon uupuminen. Olin ehtinyt olla kolme kuukautta raskaana, jolla oli toki myös oma vaikutuksensa jaksamiseen.

Puhuin alusta asti keskenmenosta todella avoimesti omalla IG kanavallani ja sain valtavan määrän voimaa ja lohtua ihanilta kanssasisarilta ympäri Suomen ja maailman. Jopa ihana ystävämme Intiasta asti suri kanssamme ja koin, etten ollut hetkeäkään yksin. Lähes heti keskenmenon jälkeen päätin, että en aio pitää mitään tunteita sisälläni ja haluan tehdä kaikkeni, jotta nousen tästä suuresta surusta ja kokemuksesta entistä vahvempana ylös. Suru ja ikävä jää osaksi minua, mutta muuttaa ajan kanssa muotoaan.

Miten toivuin keskenmenosta?

Olen se tyyppi, jolle on tärkeää tehdä asioiden eteen konkreettisia toimenpiteitä ja keskenmenon jälkeen oli itsestään selvää, että haluan panostaa hyvinvointiin mahdollisimman paljon ja tukea omilla toimillani niin kehoa kuin mieltä toipumaan raskaasta kokemuksesta. Alkushokin jälkeen lähdin aktiivisesti etsimään itselleni parhaita tapoja tukea kehoa isossa prosessissa.

Kaiken stressin ja surun keskellä suolisto oli koetuksella ja samaan aikaan se, että menetin paljon verta, sai aikaan heikotusta ja todella vahvaa väsymystä. Lähdin liikkeelle ihan ensiksi siitä, että sallin tuon väsymyksen itselleni. Oli ok hidastaa ja pysähtyä. Kuunnella kehoa tarkasti. Nukuin pitkiä yöunia ja annoin itselleni luvan myös päivisin lepoon, jos siltä tuntui. Puhuin aluksi lähes päivittäin omista tunteista ja ajatuksista läheisille ja muille tärkeille ihmisille, jotka auttoivat käymään läpi kaikkea kokemaani.

Hakeuduin ihanien ammattilaisten pariin erilaisiin kehoa ja mieltä helliviin hoitoihin. Akupunktioon, Rosen-terapiaan, energiahoitoon, äitiysvalmennukseen ja hierontaan. Ne kaikki auttoivat omalla tavallaan eteenpäin kohtaamaan ja käsittelemään suurta surua ja menetystä. Keskenmeno on iso trauma niin keholle kuin mielelle ja koin todella tärkeänä päästä käsittelemään ihan kaikkea siihen liittyvää perinpohjaisesti.

Nyt jälkeenpäin voin koko sydämestäni kiittää itseäni siitä, että pyysin heti apua enkä jäänyt yksin. Tällä hetkellä asiasta on todella helppo puhua ja se on osa minun polkuani ja tulee aina olemaan. Olen löytänyt kaikesta kokemastani ihan valtavasti voimavaroja ja myös syitä olla kiitollinen. Tämä oli osa meidän perheen tarinaa ja meidän pieni enkelivauva tulee aina olemaan osa meitä.

Miten toivuin keskenmenosta?

Olen löytänyt kaikesta kokemastani ihan valtavasti voimavaroja ja myös syitä olla kiitollinen.

Erilaisten lempeiden hoitojen lisäksi panostin heti ruokavalioon ja ravintolisiin. Pyrin syömään riittävästi ja monipuolisesti, vaikka alkuun ruokahalu oli tipotiessään, mikä oli itselleni todella erikoista. Tiesin kuitenkin kehon tarvitsevan kaikki mahdolliset ravintoaineet korjautuakseen ja vahvistuakseen.

Tarkistin tietysti myös vitamiinit. Minulle ravintolisät ovat aina tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja niin tietysti tässäkin tapauksessa. Lisäsin heti keskenmenon jälkeen ennen raskautta käytössäni olleen RegulatPro Metabolic entsyymijuoman päivittäiseen käyttöön.

Olen käyttänyt sitä tähän asti ja voin vain lämpimästi yhtyä tuotteen suosittelijoiden kuoroon. Itse pidän myös tuotteen mausta, vaikka osa sanoo sen olevan liian kitkeränä. Minun makunystyröille se on raikas ja herättävä. Tähän tulee itseasiassa himo. Minulle RegulatPro oli tuttu jo aikaa ennen raskautta, jolloin käytin sitä ihanan ystäväni ja kollegani Karita Tykän suosittelusta.

Miten toivuin keskenmenosta?

RegulatPro on entsyymijuoma, joka valmistetaan luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointi-menetelmällä, jossa seosta maitohappokäytetään monessa eri vaiheessa kolmen kuukauden ajan.  Miksi sitten nämä fermentointivaiheet? Koska sen aikana kasveista peräisin olevat fytokemikaalien ja entsyymien määrä kasvaa valmisteessa moninkertaiseksi.

Minulle ravintolisissä tärkeintä on laatu sekä se, että ne sopivat kulloiseenkin elämäntilanteeseeni. Nämä RegulatPro entsyymijuomat ovat omiaan juuri silloin, kun keho ja mieli tarvitsee lisää energiaa ja jaksamista. Ne täydentävät kehon vitamiini- ja mineraalivarastoja ja samalla edistävät meidän jokaisen elintärkeän immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Miten toivuin keskenmenosta?

Aika pitkälle onkin tultu viime syksystä ja keho ja mieli ovat aivan erilaiset kuin heti keskenmenon jälkeen. Mielelläni haluan tukea kaikin mahdollisin hyväksi havaituin keinoin kumpaakin. En ole vielä mittauttanut veriarvoja uudelleen, mutta ainakin olon mukaan arvot ovat lähteneet hyvin nousuun.

Oma hormonitoimintani on palautunut mielettömän hyvin, josta olen itse jopa yllättynyt. Kuukautiset alkoivat heti lähes normaalin syklin mukaan, kun keskenmeno oli kokonaan takana. Vuoto on myös ollut normaalia ja mielialatkin alun suurten heittelyjen jälkeen tasaantuneet nyt täysin.

Ihon pienet muutokset ovat ainut asia, jotka ovat jäänet keskenmenon jälkeen. Kaulaan ja niskaani on nimittäin tullut keskenmenon jälkeen tukkeumia ja ihonalaisia finnejä. Uskon, että nekin ajan kanssa lähtee pois kun keho tasapainottaa itseään.

Uskon, että kaikilla tekemilläni toimilla on ollut palautumiseen iso merkitys. Niin fyysisillä toimilla kuin henkisillä asioilla, joita olen käynyt läpi. Meistä jokainen on mieletön psykofyysinen kokonaisuus ja haluan vaalia sitä kokonaisuutta aina lämmöllä ja rakkaudella. Kukapa meistä ei kaipaisi lisää energiaa ja hyvää oloa?

Mikäli sinulla jää jotain ajatuksia ja kysymyksiä joko RegulatPro tuotteeseen tai keskenmenon kokemukseen liittyen, vastailen niihin todella mielelläni yhteisesti IG storyjen puolella. Voit laittaa viestiä tähän kommenttikenttään tai suoraan IG yksityisviestillä. ♥

 

Onko nämä todella monen kehumat RegulatPro tuotteet sinulle tuttuja? Mikäli halajat myös päästä kokeilemaan toimisivatko ne juuri sinulle,  Life verkkokaupasta ja myymälästä saa nyt -20 % alennuksen koodilla regulatpro20 sekä verkossa viikon tästä päivästä eteenpäin.

(Huom: Julkaisussa esitetyt terveysväitteet perustuvat valmisteen sisältämien C-, D-ja B-vitamiinien ja/tai magnesiumin, sinkin ja kromin EU:n hyväksymiin terveysväitteisiin.)

 

Kuvat, Kriselda Mustonen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *